Kom alltså hem från Stockholm för 2 dagar sedan. Måste säga att jag saknar det sjukt mycket. Stockholm var över mina förväntningar. Är chockad. Resan dit tog ca. 4-5 timmar. När vi väl kom fram stack vi och köpte lite mat inför kvällen. Vi var i Norrmalm och gick förbi Drottninggatan.

Andra dagen åkte vi förbi Gröna Lund och Skansen bara för att se hur det var. Sedan tog vi bussen till Nordiska Museet (har ingen bra bild). Vi kollade runt och tog lite bilder innan vi gick till det kungliga slottet. Sjukt vackert.

Tredje dagen skulle vi till Naturhistoriska Riksmuseet. Innan det hade vi ganska mycket tid på oss så vi gick till Stockholms Universitet. Sjukt fint. Längtar så mycket till högskolan...

På naturhistoriska riksmuseet kollade vi på en liten kortfilm som hette "A beautiful planet.". Det var en helt sjuk upplevelse att kolla på vår planet och rymden från den stora kupolen. Man kunde verkligen känna hur mycket jorden betydde för oss och hur mycket vi påverkar den. De nämnde också att om fusion hade blivit en av våra energikällor så hade det underlättat extremt mycket. Vi hade sparat så sjukt mycket energi. Ok. Nog med det.

Samma dag var det alltså pride-parad i stan. Gissa vad. Står helt normalt på tåget. Vem kommer på tåget? William Spetz och Oscar Zia. Gråter fortfarande över att jag inte kunde hälsa på dem eller få någon autograf. Det var extremt trångt för alla skulle till pride. Var seriöst mindre än en halv meter ifrån dem. De skulle av vid centralstationen medan vi var påväg hem och skulle grilla (?). Sjukaste. Stockholm är en sjukt stor stad. Det är ändå inte alltid man träffar kändisar på tåget. Hade väl otur.


xoxo ღ Lena L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej kära okända läsare x') Kom alltså hem från mamma igår. Tänkte bara göra en liten update. Kom alltså hem ca. 8 på morgonen igår och somnade direkt när jag kom hem. Vaknade runt 12-1 och då fick jag ett samtal av min kompis. Fan visste inte jag att han skulle komma in i mitt hus helt plötsligt. Han kom iallafall och jag följde med honom till hans jobb för att senare gå på produkt-expo. Han jobbar för ett företag som heter NuSkin Enterprises (ett MLM företag).

​Idag åkte jag och syrran till Väla (fick pengar igår självklart). Köpte lite kläder och det ni ser på bilden (förutom min mac). Har inte gjort så mycket annars. Ska till Stockholm den 3:e Augusti och kanske England efter det. Får helt enkelt se! Vänta gärna på fler uppdateringar ^^


xoxo ღ ​Lena L

Likes

Comments

Idag var alltså sista dagen Kevin var i Skåne. Vi bestämde oss för att dra till min farmor och käka hennes mat. Efter det stack vi till Väla och farmor köpte en grön bomber-jacka till mig. En kompis frågade ifall vi ville hänga med till ett vattenpipscafé så vi stack dit och chillade ett tag. Sedan stack vi till Mezo och åt. Fyfan så god maten var. Rekommenderas 100%. Träffade också en kille för första gången och det var väl kul haha. Lite awkward, men det löser väl sig.


xoxo ღ ​Lena L

Likes

Comments

Såhär har alltså veckan sett ut än så länge.

Dag 1: Jag åkte alltså ner till Skåne igen och Kevin följde med mig ner. Det första vi gjorde var att sticka till Bjuv och hämta sommarkortet. Ni fattar inte så skönt det är med sommarkort, alla borde skaffa det på sommaren. Bästa som finns. Iallfall, vi stack direkt till Väla efter det. Tydligen skulle Kevins föräldrar också dra dit. Vi mötte upp dem senare på dagen och hälsade på dem. Sedan drog vi in till stan för att äta på Khai Mui. Jag visade honom runt i Helsingborg och vi fikade på Espresso innan vi stack hem.

Dag 2: Minns inte direkt vad vi gjorde. Vi stannade nog bara hemma hela dagen och åt min favorit viet maträtt.

Dag 3: Yeeeboiii. Vi träffade mina kompisar Oskar & Dick denna dag och vi gick runt i Åstorp och softade. Vi åt pizza på Roma och fortsatte att gå runt. Det sjukaste var att jag tappade mitt sommarkort och bankkort ute på gatan. Sprang ut för att leta och hittade dem en bit utanför mitt hus. Så jävla tur. Efter vi hade ätit stack vi hem till mig och spelade lite kort. Sedan stack vi ut igen. Vi var ute nästan hela dagen.

Dag 4: Vi åkte till Emporia tidigt på morgonen. På vägen köpte jag såklart en Iste White Cherry på Espresso (äckligt jävla god), men det beror också på vart man köper den. Köpte exakt en likadan på Emporia och det smakade seriöst vatten. Cheesecake:n var helt mjuk också... vågar inte fika där mer. Iallafall. Vi var på Emporia och gick ett par rundor. När det inte fanns något roligt mer stack vi till Triangeln som var en station bort. Tog 2 minuter med tåg. Kevin lyckades köpa tre tröjor och lite annat. själv köpte man ingenting. Slösade bara pengar på mat. Hans syster ville köpa en present till hennes kompis så hon swishade Kevin pengar och vi gick runt för att hitta något billigt. Triangeln höll på att stänga så vi bestämde oss för att dra tillbaka till Emporia.


xoxo ღ ​Lena L

Likes

Comments

Hade så sjukt tråkigt igår att jag bestämde mig för att åka upp till mamma. Bestämde detta igår kväll och åkte idag. Dagen har varit helt sne ärligt... Missade tåget till Halmstad och eftersom det är söndag går det bara ett tåg i timmen. När vi väl var i Halmstad tog vi tåget till Torup. Vad händer där? Jo, bussfan kommer inte :) Mamma fick alltså hämta oss. Var ändå en rätt trevlig liten resa. Kommer att stanna här 2 dagar och sen åka med Kevin tillbaka till Åstorp och sedan dra till stan. Dags att vandra runt i Hylte. Hit me up.


xoxo ღ ​Lena L

Likes

Comments

Ay! Helt sjukt. This fag kommer ner till Skåne på tisdag och jag är sjukt taggad. Han har aldrig varit hos mig och inte heller Helsingborg vilket är rätt sjukt. Han kommer alltså hit och vi ska nog dra till Väla tidigt och sedan käka inne i stan! Planerna är ganska oklara än så länge, men om han tycker att det är roligt här så kommer han att sova över. Yay, mer tid att spendera - dock inte lika mycket pengar tyvärr! Annars drar jag till Halmstad med honom någon gång nästa vecka.


xoxo ღ ​Lena L

Likes

Comments

Hej kära människor! Mitt namn är Lena Lang och jag är 16 år. På denna blogg kommer jag att skriva om mitt dagliga liv, hur jag pluggar, mina mål med framtiden osv. Kommer att göra det så personligt som möjligt så ni verkligen ser hur mitt liv är. Jag börjar gymnasiet nu till hösten och har alltså kommit in på Thoren Business School i Helsingborg. Jag har valt Naturvetenskapsprogrammet med inriktning Naturvetenskap. 

Just nu ligger jag på reservplats 3 på ProCivitas i Lund och jag håller tummarna! Är så sjukt taggad inför gymnasiet. Kommer att uppdatera när jag har tid och jag kommer skriva om det mesta jag går igenom på natur - för de som ska börja gymnasiet och är nyfikna om hur allt funkar, men även för mig själv.

Hoppas ni är redo på att följa min resa! ❥

Likes

Comments