Hej Bloggen

Det er ved at være lidt tid siden jeg har skrevet noget her på bloggen

I søndags var jeg til Beauty messe i Fredericia med min chef Macnie. Det var ret spændene og alle der kom havde fint tøj på, jeg havde 13 cm høje stiletter på så da vi kom ud i bilen igen kunne jeg godt mærke mine fødder var trætte hahaha. Jeg fik rettet øjenbryn af et nyt produkt der lavet af en kosmetolog.

Lea<_33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej Bloggen

I sidste uge var jeg til foredrag med Søren Hedegaard og Poul Nejlund sammen med mine to chefer Jane og Macnie. Det var i Gigantium som ligger i Ålborg. De to herre som er kendt for at være stylister indenfor kongehuset. Søren Hedegaard er en ældre mand som har stylet til store events fx. Vild med dans. Han er kronprinsesse Marrys frisør. Poul Nejlund har været Dronning Margrethes frisør i gennem 34 år. Han fortalte at der aldrig må gå noget galt så han gør sig umage hvergang. Under kursuset fortalte de historier b.l.a om deres tur til Japan og nogle sjove historier indenfor for kongehuset. Der er var 400 frisører og stylister til foredraget den aften. Vi var så heldige at få taget billeder med dem begge to, men kan kun finde det ene.

Likes

Comments

Hej bloggen

På mit arbejde har vi et make up mærke der hedder "Sensai" det er et japansk mærke. Det er rigtig godt, deres pudder er lavet med ren silke så de er rigtig bløde og lækre. Det føltes ikke at man har pudder på når man har den på. Alle deres produkter er det værd syntes jeg. Må dog indrømme at Sensai er for folk med penge, men hvis man lige mangler en ny mascara, foundation eller vil prøve et nyt mærke så syntes jeg i helt klart skulle kigge på Sensais produkter. Deres ansigts creamer er gode og de har nogle pæne farvet løbestifter efter min smag.

- Lea

Likes

Comments


Hej læsere

Jeg tænkte jeg lige ville lave et lille hyggeligt indlæg her en fredag aften. Jeg syntes selv det er sjovt at læse facts om andre folk og få et indblik i hvordan deres personlighed er.

1: Jeg taler før jeg tænker

Det kan være både på godt og ondt. Sommetider kan det fører til nogle akavede og pinlige situioner.

2: Jeg overtænker ALTID

Når jeg laver en fejl som jeg syntes er rigtig pinlig, bliver jeg ved med at tænke hvad vedkommende tænker om det. Får det altid dårligt hvis jeg ved at det jeg har gjort er dumt og så tænker jeg bare videre hvad der så vil ske.

3: Jeg er en uadvendt person

Jeg er altid smilene og åben overfor nye mennesker. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker. Så jeg kan nemt gå over til nye mennesker og finde emner at snakke om.

4: Jeg har den mækeligste humor

Jeg har det med at grine af mange mærkelige ting som de fleste mennesker tænker "Wtf det er overhovedet ikke sjovt" Men ja når jeg først har grint en gang griner jeg af næsten alt. Mange griner af mig når jeg griner fordi jeg har et sjovt grin haha.

5: Jeg er følsom

Jeg har altid været sådan en person som får dårlig samvittighed når en fra min familie eller vennekreds har det dårligt. Jeg kan ikke græde når jeg i blandt andre mennesker men når jeg kommer hjem kan jeg sagtens græde f.eks over en serie/film eller noget der går mig på

Knus Lea<33


Likes

Comments

Hej Bloggen

Sommeren er ved at være ovre og alle er begyndt i skole igen. Jeg er begyndt i 10 klasse på Global og national linjen. Det er ret spændene med de nye lærer og elever man lige skal lærer at kende. Indtil videre kan jeg kun sige noget positivt om det hele, så det her år skal nok blive godt. På 10 klasse centeret går de efter at behandle os som voksne og det syntes jeg er rart at de ikke bare behandler os som små børn. Vi møder kl 8:40 det er nu meget dejligt med lidt mere søvn om morgenen, da jeg altid har været sådan en person der aldrig  har kunne stå op om morgenen.

Noglegange kan jeg godt tænke tilbage på folkeskolen i 9. klasse med alle mine gamle venner og vores minder, heldigvis har jeg stadig en del kontakt med de fleste af dem fra min klasse/årgang. 

Likes

Comments

Instagram@lea_shijuan