Header
View tracker
View tracker

Resor

​Har ingen koll på vad jag berättat om min sommar innan, men jag var i alla fall i Spanien i 2 veckor efter midsommar! Var i Nerja och Malaga och hade det supernajs. Utöver videon jag publicerade igår så vill jag även visa bilder därifrån. Här kommer första delen, imorgon kommer fler bilder!

Likes

Comments

View tracker

Life

​Haha aa men tjenare. Det var ett tag sedan :P Inte skrivit här på hela sommaren vilket har vart jättegött! Men nu är jag sjuk och inne på min tredje dag hemma så jag är lite halvt uttråkad samt att några har tjatat på mig, så jag tänkte börja kika in här lite igen. 

Börjat sista året på gymnasiet nu och jag är redan skoltrött. Dock förstör inte det mitt humör för kurserna i år verkar hyfsat nice, förutom gymnasiearbetet. Funderar varje dag över hur fan jag och Amanda ska lyckas klara det... Men jag tänker att det löser väl sig!

Min sommar var hur som helst väldigt bra! Jag jobbade vääldigt mycket, men hann med förvånansvärt mycket kul ändå. Vart lite här och där, bott hos Elin, vart på Way Out West med mera. Tänkte visa er bilder från min sommar, så den kommande tiden nu kommer det komma upp en massa bilder!

Ha det gött!

Likes

Comments

Life
http://vsco.co/leaalexandersson/

Klicka på bilderna för att komma till min VSCO.

Länkar min VSCO här till då jag inte uppdaterar så mycket här för där lägger jag upp bilder i princip varje dag. Många bilder är sådana som inte publicerats här så kolla gärna in den!

Likes

Comments

View tracker

LEAALEXANDERSSON @ INSTAGRAM@leaalexandersson