Onsdag 30 augusti: igår var en underbar dag. Jag och min kompis åkte in till stan vid 12 när vi slutat skolan och spenderade eftermiddagen med lite "back to school" shopping. Trots att månaden inte hunnit börja lyckades jag spendera näst in till hela min månadspeng. Men lika glad är jag för det, jag blev väldigt nöjd med mina inköp och åkte sedan hem för att hinna slappna av lite innan min träning.

Även idag har också varit en underbar dag, pressis som dagen före denna har vi slutat skolan efter halva dagen. Eftermiddagen spenderades i solen i en park och snart är det tid för mig att åka till träningen igen.

Ha det bra tills nästa gång. Puss och kram på er!

Likes

Comments

Tisdag 22 Augusti:
Igår drog skolan igång igen. Jag fick inte den bästa starten på terminen. I brist på klädval missade jag bussen och kom sent till introduktionen. Resten av dagen bestod av långa föreläsningar och tunga texter som ska läsas på kort tid. Men så fort skolan slutat drog jag iväg till IKEA, vilket verkligen höjde statusen på min första dag. Det blev ett anteckningsblock att ha i skolan, några pennor, 8 vita galgar och en fika. Trött men men nöjd var jag när jag kom hem, och som pricken över i:t åt jag en underbar Ceasarsallad till middag.

Dag 2 vaknade jag upp av min väckarklocka och aldrig har lusten varit starkare att bara ligga kvar i sängen. Men jag tog mig upp och precis som dagen innan hittade jag inget att ha på mig, men tillslut lät jag min höst känsla (som tyvärr redan börjat komma) inspirera mitt klädval så det blev en axellös trekvartsärmad "polo" med ett par mörkblåa slitna jeans och silvriga diamant ring örhängen med mitt Kenzo halsband. På något sätt lyckades jag idag också missa bussen men blev som tur var inte sen. Skoldagen idag blev snäppet bättre och jag kände mig lite mer redo inför höstens arbete och eftersom att jag faktiskt jobbade idag gick tiden snabbare och tillslut var skoldagen över. När jag kommit hem tog jag en bit vattenmelon till mellis och njöt sedan av att bara min fritid och det faktum att jag inte har några läxor än.

Även fast allting börjar klarna och jag bit för bit börjar reda ut mitt schema och mina mål för hösten har jag fortfarande mycket på hjärnan som stressar mig något otroligt, jag tror och hoppas att allt kommer lösa sig men jag är tyvärr också en sån person som ser det värsta i de flesta situationer. Dethär är något av det värsta jag vet med nya terminer och framför allt på hösten eftersom att jag helst av allt bara vill ha lov hela tiden!! Men genom noggran planering och många försök till optimism bör allting gå hyfsat bra.

Jag hoppas du har haft ett skönt sommarlov och en bättre start på hösten än vad jag har haft.
Puss och kram, skumbanan <33

Likes

Comments

Mitt första blogg inlägg:
Idag har jag haft en slö dag, jag har haft på mig pyjamas och inte lämnat huset. Därför har jag känslan av att detta kan komma att bli ett relativt kort första inlägg. Under dagen har jag kollat ikapp på filmer och serier jag menat att se på ett långt tag nu. Jag började morgonen med att titta på 3 avsnitt av Grey's anatomy och har nu kommit till säsong 11 avsnitt 21. 11 säsonger in kan jag säga att jag älskar serien och kan verkligen rekommendera den till vem som helst.

Efter lunch satte jag mig i soffan och kollade på "Too the Bone", en mycket intressant film på Netflix om anorexia. Till middag lagade jag kyckling wraps (se bild) till mig och mamma, dem blev väldigt goda och vi blev väldigt mätta. Till efterrätt prövade jag ett nytt recept på rawballs med Citron smak som jag hittat. Jag tycker dem blev lyckade och jag kommer troligen göra dem igen (om jag orkar). Samtidigt som jag satt och njöt av den sista fredagen innan skolan börjar på måndag med mina rawballs passade jag på att kolla på ännu en film, Nerve som jag velat se sen den kom ut på bio ett år tillbaka.

När det kommer till att blogga är detta någonting jag fått för mig att jag ska försöka mig på, beroende på hur det går med skolan och träningar i höst får vi se om detta blir något jag kommer fortsätta med och jag vet heller inte hur ofta jag tänker mig att jag ska lägga up.

Det var allt för denna gång. Puss och kram, skumbanan!

Likes

Comments