Header

Ja nu är det höst på riktigt. Verkligen på riktigt! Halsduken är på och det är alla möjliga färger på marken. Stövlar och Uggs är framme och varma jackorna likaså! Kikar lite på nya familjemedlemmar i skolfamiljen, får se vad länge det dröjer innan jag tar beslutet om att införskaffa mig dem. Man behöver ju faktiskt ett par nya skor per säsong, MINST, ellerhur?

framför mig just nu har jag en härlig tid att se fram emot, nästa helg åker jag till Gotland med Jimmy och blir där ett par dagar, ggn och mys står på schemat. Hänger sedan med honom hela veckan då jag har lov och avslutar med novemberkåsan. Kommer bli kallt men är ändå taggad!
När jag kommer hem är det fullt ös i skolan i två veckor sen drar jag och Maria till THAILAND!! Är så sjukt!!!!

Denna vecka är det plugg över öronen! Massa saker ska lämnas in och annat ska bara göras klart och förberedas så att jag ligger steget före!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Veckan har rullat på och i helgen var jag i Uppsala. Fick bli x2000 till skolan måndag morgon och imorgon är det redan fredag!! Yeyy helg och mys med pojken.
Jag och Maria har även fulländat en sak till vår resa men det berättar jag mer om i ett senare inlägg. Xoxo

Likes

Comments

Jag som skulle uppdatera så mycket denna resa.. men så tänkte jag "gör det imorgon" och dagen efter likaså.. vips så satt jag på ett plan hem igen. Men jag låter dessa bilder sammanfatta min vecka på gran canaria.

För övrigt vart jag VÄLDIGT VÄLDIGT glad igår. När jag landade på Arlanda blev jag uppmött av massa kramar och pussar. Helt utan förvarning. Världens bästa.
Blev en natt i Uppsala och sedan fick jag skjuts till skolan vid 5 på morgonen dagen därpå.. ohoj
En dag kvar till helg. Helgen spenderas i Sthlm på supercross och träffa massa bästisar. Sedan vidare till Uppsala i guess. Xoxo

Likes

Comments

Igår efter skolan tog jag ett tåg till Uppsala för att spendera eftermiddagen och natten där. Var där strax före 16 och såklart innebar det ett besök i ett endurospår. Antingen är det ju det eller på en crossbana.

Hade det så mysigt, men var tvungen att gå upp vid 5-tiden. Fick då skjuts till Arlanda. Tog flyget till gran canaria vid 8 tiden och har sedan vi landade vid 13 tiden legat vid poolen, kikat på stranden och gått in till centrum för att äta.

Nu blir det sova, imorgon en heldag på stranden hoppas jag :) xoxo

  • resor

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett bra tag nu.. men jag har haft fullt upp! Gjort massa kul. Glömt fota men lite har jag iallafall. Skolan är så lugn just nu alltså!! Måndags en och en halv lektion, tisdag en lektion, onsdag idag alltså två lektioner och imorgon blir det bara en igen! Har haft sovmorgon i princip hela veckan och slutat supertidigt verkligen! Fredag är jag ledig men då blir det begravning istället..

Har haft pannkakstårte-bak med tjejerna, vart med kusinerna, vart på cross och massa kul! Även vart på Marten med mina tjejer i Torsby. Lämnade Uppsala efter en crosshelg redan vid 05 på morgonen i måndags. King

Imorgon ska jag jobba natt, fredag begravning som sagt, lördag jobb på dagen och sedan ut på tempel på kvällen och se Freddy kalas, ska bli grymt kul! Söndag jobb igen, sen är det skoldags igen!

Likes

Comments

Matching Green bomber with Green cap

Likes

Comments

Inte hänt speciellt mycket det senaste. Hade en mysig helg men nu är skolan igång igen, de senaste två dagarna har jag dock bara haft 1 lektion vardera dag så har väl inte direkt gått nån nöd på mig.. Haha

Ligger nu i sängen och kollar idol och laddar mentalt för en lite längre skoldag imorgon..

Likes

Comments

Första skolveckan klar och kan inte direkt påstå att den vart påfrestande. Inte gjort många knop under dessa dagar. Andra bullar var det på jobbet igår, full rulle hela arbetspasset.

Igår kväll åt jag, mor och far oxfilé på frost. Enligt mig ett av de bästa ställena i stan. Jag åt där första gången med Maria på alla hjärtans dag förra året och föll pladask. Inte för henne då utan för maten (skämt åsido)

Idag slutade vi skolan vid 11, men jag Emma Hanna och saga stannade ett par timmar på lunch, fika och prat. Ingen stress lixom.
Ett träningspass hann jag med därefter. Väl hemma betalade jag ett par fakturor, lagade mat och har bara legat i sängen sedan dess.

Imorgon vankas jobb 12-19 sen blir det myshelg och eventuellt jobb söndag dag också men det får vi se.

Likes

Comments