View tracker

Go'kväll alla!

Herregud vilken bra dag det har varit. Och helt galet att en hel termin redan har gått?
Dagen startades med en liten sovmorgon till klockan 09.00 och gjorde mig då i ordning, packade det sista som skulle med till dansuppvisningen, åt frukost, och strax innan 11.00 åkte jag till dansuppvisningen för första showen. Och det gick hur bra som helst! Var ju såklart lite nervös innan, men det gick som sagt jättebra. Vid klockan 14.00 åkte vi hem eftersom att det var paus mellan showerna, och de 3 timmarna jag var hemma tog jag det mest lugnt & laddade upp inför nästa show som började 17.00. Och det gick bra även på denna showen!
Tiden har verkligen gått riktigt fort, nu är ju hela terminen slut, och längtar redan till nästa termin.

Nu: Tvätta av sminket, titta en stund på youtube, och sedan sova.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagens outfit: Då det är dansuppvisning idag har jag ju på mig danskläderna stor del av dagen, men när jag inte dansar har jag på mig svarta träningsbyxor & en vit tröja.

Dagens frisyr: Platt utsläppt!

Dagens mående: Superbra:)

Dagens bästa: Showen gick hur bra som helst, bara andra showen kvar nu.

Dagens sminkning: Ifyllda ögonbryn, mascara, bronzer, brun ögonskugga på nedre fransraden & beige kajal på vattenlinjen.

Dagens favoritlåt: Call on me - Starley

Dagens längtan: Jul!!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR

Likes

Comments

View tracker

Imorgon är det den 11 december, vilket betyder att min veckans blogg tävling då ska avslutas & vinnarna ska utses. Man kommer att kunna delta i tävlingen fram tills klockan är ungefär 14.00. Dock utses inte vinnarna då vid 14, utan senare under eftermiddagen.

Vill du vara med i min veckans blogg? HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

Todays inspo

Alla bilder i kollaget är hittade på Google!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

Godmorgon!

Lördag idag, och idag är det äntligen dansuppvisning. Längtat hela veckan! Är såklart lite nervös, men med tanke på hur bra det faktiskt gick på genrepet igårkväll tror och hoppas jag på att det kommer gå ännu bättre idag. Vaknade vid 09.00 och gjorde mig gå i ordning, och i skrivandes stund sitter jag & äter frukost. Första uppvisningen börjar klockan 11.00 och håller på till ca 14.00 om jag minns rätt, sedan är det paus tills nästa show som börjar klockan 17.00.

Vad ska ni göra idag?

Glöm inte att vara med i min veckans blogg!

Likes

Comments

Go'kväll finaste ni!
Har ni haft en bra fredag?

Ännu en hel skolvecka avklarad, och jag har haft en superbra dag. Vaknade vid 06.00, gjorde mig i ordning, åt frukost, och allt sådant innan skolan som idag började 08.00 med en svenskalektion. Sedan var det bild, matte & till sist elevens val. Ganska få lektioner idag! Klockan 14.30 slutade iallafall skolan för dagen, och efter skolan var jag med Mirjam en stund innan genrepet började, vilket var kul! När Mirjam hade åkt packade jag lite saker som skulle med till genrepet, och klockan 17 började det. Jag dansade dock inte då vid 17, utan vi skulle upp på scen senare under kvällen. Så, hur gick det? Dansen gick faktiskt väldigt bra! Jag var ganska nervös inann, men det gick bättre än vad jag trodde.
Genrepet höll på ganska stor del av kvällen, och då Nora & Malte dansade efter mig blev det att jag åkte hem en stund tidigare. Så när jag kom hem var jag väldigt trött och därför tog jag det i princip bara lugnt. Tittade på youtube, och ja, helt enkelt tog det lugnt.

Ha en fortsatt bra kväll!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

Sommaren 2016, vart ska man börja? En sjukt bra sommar! Här har jag proppat in massor av bilder från mitt sommarlov. Bland annat från Sommartorsdgarna, en solig eftermiddag på Basta Kvarn, midsommar, när jag och mina två småsyskon fick prova att fota i min storebrors fotostudio, från en dag i juli när vi åkte till Göteborg där vi åkte till Liseberg & sov på hotell, och massor av annat.

Visst är vintern härlig, men sommaren är nog ändå min favorit.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

+ Mår jättebra!

+ Hade prov i matte idag, och jag tror faktiskt att det gick ganska bra:)

- I början på skoldagen hade jag min redovisning i engelska, och det gick rent ut sagt skit. Tappade bort mig i texten, upprepade vad jag redan hade sagt och visste inte inte hur jag skulle säga vissa saker.

- Är nervös inför genrepet ikväll.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg!

Likes

Comments

Godmorgon alla, och godmorgon fredag!

Fredag idag, och för min dag har jag lite planerat.
Skola från 08.00 till 14.30, och ikväll är det genrep vilket verkligen ska bli kul. Så planerna mellan skolan & genrepet är bara att göra mig i ordning, fixa frisyren som jag ska ha, och allt sådant som helt enkelt ska göras innan dansen. Längtar!!
I skrivande stund sitter jag faktiskt och pluggar. Idag har jag prov i matte & ska även ha en liten redovisning i engelska. Usch, jah gillar verkligen inte att prata framför folk. Speciellt inte på ett språk jag inte kan till 100%. Aja, det får bli som det blir och gå som det går;)

Ha en underbar fredag!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR

Likes

Comments

Go'kväll fina ni!

Torsdagen - avklarad. Galet hur fort veckan har gått? Hur som helst, dagen har för min del varit superbra. Startade dagen med en liten sovmorgon till klockan 07.00 då skolan idag började 09.00, gjorde mig sedan i ordning, åt frukost och allt sådant innan jag gick till skolan. Idag var det ingen vanlig skoldag eftersom att det var kulturdag, och jag hade valt att ha musik & bild. Det var ju alltså inte två helt vanliga lektioner som det skulle varit ifall det skulle varit en "vanlig" torsdag, men det var ändå två riktigt roliga lektioner! Klockan 14.00 slutade skolan, och när jag kom hem gjordes inget speciellt. Pluggade inför provet i matte som är imorgon & till engelskaprovet som är på onsdag nästa vecka, men bortsett från pluggandet tog jag det mest lugnt under eftermiddag.

Nu: Plugga det sista, sedan sova.

Ha en fortsatt bra kväll!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg! HÄR är inlägget där du kan delta!

Gammal bild!

Likes

Comments