vad vill ni se mer av på bloggen? 

Jag har en fråga till er, vad vill ni läsa mer om? Mode, foto, vardag, eller något annat? Rösta gärna nedanför på vad du vill läsa mer om, och om du har något annat förslag på vad jag kan skriva om eller om du har förslag på inlägg får du såklart gärna lämna en kommentar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

godmorgon

Godmorgon fina ni! Idag är det tisdag, och för idag har jag inte något speciellt planerat. Jag för någon timma sedan och har helt enkelt inte hunnit att planera något för idag. Jag tror i alla fall att det blir en hemmadag eftersom att jag inte mår så bra. Har väldigt ont i halsen och är förkyld, så himla tråkigt att bli det på sommarlovet.
Men nu ska jag ta och göra frukost, och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!

Ha en fin tisdag!

kram

Likes

Comments

bilder från igår
11.00

Här är några bilder jag tog igår! Vi tog bussen från Bankeryd till Jönköping vid klockan 11.30 då pappa skulle jobba, och när vi var framme gick vi helt enkelt till pappas jobb. Där åt vi mat och fikade lite, och eftersom att det var väldigt härligt väder gick vi ut en stund och fotade.

Planerna för idag? Jag har faktiskt inga planer alls, så vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Jag måste i alla fall städa på mitt rum eftersom att det är väldigt stökigt just nu, och eftersom att det ska vara bra väder idag pratade jag och mamma om att fika på Basta Kvarn. Men men, som sagt får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

Ha en superbra dag!

Likes

Comments

söndag

Hej, hoppas allt är bra med er!

I helgen har jag varit hos pappa, därför har uppdateringen i helgen inte varit den bästa. I fredags var det ju skolavslutning, och någon timma efter avslutningen åkte vi till pappa. Igår sov jag över med en kompis, vilket var jättekul. Vi träffas ganska sällan eftersom att vi bor i olika städer, så det var verkligen jättekul att träffa henne!
Runt klockan 12 idag tog vi bussen från Bankeryd till Jönköping. Vi gick till pappas jobb där vi åt mat, fikade, och fotade lite. Men för någon timma sedan kom jag hem till Falköping och har packat upp, städat i ordning på mitt rum och ska nog sätta mig och fixa bilderna från helgen.

Ha en fortsatt kanonbra söndag!

kram

Likes

Comments

16 juni 2017

Godmorgon finaste ni!
Idag får jag äntligen sommarlov. Denna terminen har verkligen gått så himla fort, men det ska bli riktigt skönt att vara ledig ett tag! Skolavslutningen börjar i alla fall klockan 11.00 och slutar vid 12, så planerna fram tills dess är att bara göra mig i ordning. Jag ska gå med Noor och Mirjam till skolavslutningen, så vi ska träffas lite tidigare och gå dit.

För eftermiddagen har jag inga speciella planer. I helgen åker jag till pappa, förmodligen åker jag idag så jag måste packa. Men vi får se! Nu har jag i alla fall nyss ätit frukost så nu ska jag sätta mig vid sminkbordet och sminka mig, fixa håret lite osv.


Ha en superbra fredag, kram!

Likes

Comments

sovmorgon

Godmorgon fina ni!
Idag är det en väldigt kort skoldag eftersom att det är mentorsdag. Vi börjar klockan 09.00 och slutar runt 13.00, och i senare i eftermiddag blir det en sväng till Skövde för att kolla skor till skolavslutningen. Det är ju bara två dagar kvar nu till sommarlov? Längtar verkligen!

Det är i alla fall vad jag har planerat för denna onsdagen, vad ska ni göra idag?

have a nice day!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Hur mår ni?

Tisdag idag, och för idag har jag inget speciellt planerat. Idag har jag sovmorgon till klockan 8.40, och jag slutar 14.50. Denna veckan är det bara en vanlig skoldag kvar (som alltså är idag) så jag har inget plugg. I eftermiddag blir det nog en sväng till stan för att kolla skor till skolavslutningen som är på fredag, och sedan har jag massa bilder från helgen att redigera. Men sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

kram

Likes

Comments

några bilder från igår

Här är några bilder från gårdagen! Vi tog bussen från Bankeryd till Jönköping vid klockan 12 för att gå lite på stan innan vi åkte hem till Falköping igen. Vi gick även till piren och åt lunch, vi gick till båten, och fotade lite. Sedan tog vi tåget till Falköping vid klockan 15, och då redigerade jag bilderna från dagen.

Likes

Comments