Jag är inte perfekt, tyvärr.

I lördags när jag var i Jönköping köpte jag Michaela Fornis bok Jag är inte perfekt, tyvärr.
Jag har läst några kapitel nu och hittills tycker jag att den är superbra!

På baksidan står det:
Jag är inte perfekt, tyvärr är en kominerad dagbok, peppbok och självhjälpsbok. Med humor, allvar och en stor dos självironi blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt: berättelser, råd och actionplaner att ta till hjälp när ångesten slår till eller kraven på perfektion och lycka känns oöverstigliga.

kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

iconic sport

T-shirt & jeans - Lager 157 // Solglasögon - Bläck

Dessa bilder tog jag och Nora förra veckan. Vi gick ut och fotade i typ 15 minuter innan det började regna igen, så vi fotade inte alls länge, men tycker ändå att vi hann få några bra bilder!

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett litet tag nu, och den främsta anledningen är ju för att jag inte har haft tiden till det. Slutar skolan sent nästan varje dag och då har jag ofta andra saker som behöver göras. Men nu jag saknar att blogga, så jag kommmer att börja uppdatera nu när jag har tiden till det!:)

Likes

Comments

vinnarna av veckans blogg

Nu har det gått en vecka sedan jag startade min veckans blogg, så tack till alla er som deltog i denna omgången! De två bloggarna jag har valt att utse till denna veckans vinnare är två superfina bloggar som ni verkligen borde checka in.

@annawickell
Denna bloggen drivs av Anna, 22 år och bor i Växjö. Anna skriver om bland annat mode, sin vardag och inredning. Och i sina inlägg har hon alltid väldigt fina bilder.

@SandraJohannas
Denna bloggen drivs av Sandra 21 år. På Sandras blogg får man läsa om hennes vardag, och i sina inlägg har hon alltid såå fina bilder,

Glöm nu inte att gå in på dessa två bloggar, jättebra är de!

kram

Likes

Comments

bilder från resan

Just nu har jag verkligen inga idéer alls på vad jag kan skriva om, så jag tänkte bara kolla vad ni vill läsa om eller helt enkelt se mer av? Eller har ni förslag på något specifikt inlägg? Lämna gärna en kommentar!

kram

Glöm inte att vara med i min veckans blogg, HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

måndag, 18/9

Godmorgon på er! Ny vecka, nya tag.
Det är måndag, så mina planer för idag är i stort sett bara skola. Det är en ganska lång dag + att jag har utvecklingssamtal nästan direkt efter jag har slutat. Sedan har jag alltså inget planerat efter skolan, men jag behöver nog plugga i alla fall. Men vi får se!
Jag slutar ju som sagt ganska sent idag och sedan vet jag inte hur lång tid det kommer ta med utvecklingssamtalet, så vi får se vad vi hinner med helt enkelt.

Glöm inte att vara med i min veckans blogg, HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

Tänkte bara slänga in en liten påminnelse om att min veckans blogg-tävling avslutas imorgon, så passa på att vara med och delta!
Man kommer att kunna delta fram tills att klockan är ca 14.00 och inlägget där vinnarna utses kommer upp någon gång senare under dagen. 

HÄR är inlägget där du kan delta! 

Likes

Comments

pyjamas all day

Glöm inte att vara med i min veckans blogg, HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

lördag

Godmorgon fina ni! Idag åker jag till pappa och ska vara där tills imorgon, så det ska bli kul. Vi pratade om att kanske gå och se någon film på bio, eller så är vi väl bara hemma och tar det lugnt. Vi får se helt enkelt.
Jag ska dit om några timmar, så planerna fram tills det är att packa eftersom att jag inte hann göra det igår och sedan ska jag göra mig i ordning också.

Ha en jättebra lördag, kram!

Glöm inte att vara med i min veckans blogg, HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

eftersom att jag inte har hunnit fota någonting idag bjuder jag på några fler bilder som jag och Nora tog igår!

Nu är det äntligen helg! Jag kom hem från dansen för runt en timma sedan, så jag har ätit och i skrivande stund sitter jag och kollar på någon film med familjen.

Denna dagen har i alla fall varit typ samma som gårdagen - skola, plugg + dansen som var ikväll. Och ikväll var det ju musikalen som började, denna terminen har vi en låt ur frozen att dansa till. Så det var jättekul på dansen.
Förresten, idag hade jag ju prov i NO! Det var frågor om bland annat muskler och det var en eller två frågor som jag hade glömt svaret på, men jag tror att det ändå gick helt okej.

Ha en superbra fortsatt kväll och en bra kväll!

kram

Glöm inte att vara med i min veckans blogg, HÄR är inlägget där du kan delta!

Likes

Comments

Jeansjacka - H&M // Klänning - Cubus // Solgalsögon - H&M

Som jag skrev igår var jag och Nora och fotade, så detta är några av bilderna! Och ja, jackan är ju liiite för stor eftersom att den egentligen är min och att hon bara lånade den. Men jag tycker det blev ganska bra ändå!

Likes

Comments