Dagens outfit: Svarta jeans, blå (off shoulder) tröja & ett silvrigt halsband med mitt stjärntecken.

Dagens mående: Ganska trött, annars är det bara bra:)

Dagens favoritlåt: Friends med Justin Bieber & Bloodpop, älskar den låten!

Dagens smink: Ifyllda ögonbryn, mascara, och lite ögonskugga.

Dagens materiella vill ha: Kommer inte på något just nu!

Dagens frisyr:
Utsläppt.

dagens lista

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

back 2 school

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag bra!
Idag är det första skoldagen igen efter sommarlovet. Alltså, denna sommaren har verkligen gått så himla fort. Det känns ju som att det inte alls var länge sedan som jag fick lov?
Hur som helst. Det är en väldigt kort dag, som det brukar vara första dagen, eftersom vi börjar klockan 09 och slutar 13.00. Sedan har jag inga planer på vad jag ska göra efter, tror att jag bara ska vara hemma. Men vi får se!

Ha en bra måndag, kram!!

Likes

Comments

spanien 2017

Nu är jag hemma i Sverige igen efter två jättebra veckor i Roquetas de mar i Spanien. Vi åkte till Stockholm den 3e, och sedan flög vi till Spanien tidigt den 4e. Så vi kom hem sent igårkväll igen. Eller ja, vi landade i Sverige runt klockan 16 men sedan tar det ju några timmar att åka från Stockholm till Falköping.

Hur som helst, här är ett gäng mobilbilder från resan! Jag har massa fler bilder i kameran som jag ska fixa med senare idag, så de bilderna kommer nog upp i veckan.

ha en bra dag! 

Likes

Comments

Alla bilder i kollaget är hittade på Google!

Likes

Comments

vecka 31

Måndag - Vara med en kompis.

Tisdag - Inga planer ännu!

Onsdag - Jag ska packa det sista inför resan.

Torsdag - Åker till Stockholm på förmiddagen, bo på hotell, sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda då vi inte har några speciella planer på vad vi ska göra under dagen.

Fredag - Vi åker äntligen till Spanien för två veckor av sol & bad. Längtar!!

Lördag & söndag - Sola, bada, och bara vara.

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt klockan 10 och åt frukost, sminkade mig lite, städade i ordning på mitt rum och packade det jag skulle ha med mig till pappa. Sedan kollade jag bara på youtube och gjorde inte så mycket innan vi åkte till pappa.

Vid klockan 17 gick tåget till Jönköping, så när vi var framme gick vi till pappas jobb och var där en stund innan vi gick till stranden. Dock badade jag inget utan satt bara i sanden och fotade, men det var i alla fall mysigt! Så nu tänkte jag sätta mig och fixa bilderna jag tog där.

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

fredag 28 juli

Godmorgon, hur mår ni? Själv mår jag jättebra!

Idag åker jag till pappa, vilket ska bli kul! Ska vara där över helgen eftersom att om ganska exakt en vecka åker jag till Spanien för två veckor av sol & bad, så jag ska helt enkelt dit nu innan resan. Jag åker i eftermiddag, så planerna fram tills det är att packa, fixa blogginlägg och sådant.

ha en bra dag! 

Likes

Comments

liseberg

Godmorgon alla fina, hur mår ni? Själv mår jag superbra.

I skrivande stund är jag påväg till tågstationen eftersom att jag idag ska till Göteborg, Liseberg, vilket ska bli sååå kul. Jag vaknade redan vid klockan 07 och åt frukost, gjorde mig i ordning, och tåget till Göteborg går strax efter 10. Det ska i alla fall bli hur kul som helst!

Ha en jättebra måndag, kram!

Likes

Comments

Nya inlägg