Hej och välkomna till min första (bortsett från fjortistiden) och min alldeles egna blogg! Jag har varit väldigt sugen på att starta en blogg ett bra tag nu, men har inte riktigt vågat. Äntligen har jag fått tummen ur! Jag tycker att det är väldigt roligt att fotografera och skriva, två egenskaper jag verkligen vill försöka förbättra. Jag har tidigare inte haft någon inspiration på ämnen att skriva om, men nu känner jag att det är dags helt enkelt. Hoppas du tycker det ska bli kul att följa mig och mitt (nästan) intressanta liv.

Så, vem är jag?

Jag heter alltså Alice Leandersson, är 19 år gammal och kommer från Lund i Skåne. Där bodde jag i en lägenhet tillsammans med min mamma, pappa, lillebror och vår hund Lisa. Sen studenten i våras har jag jobbat som personlig assistent åt en vuxen man. Sedan slutet av oktober jag jag varit bosatt i Östersund tillsammans med min kille.

Varför Östersund?

Jag och min pojkvän har i över ett år haft distansförhållande. Det finns fördelar med distans, men nackdelarna tar absolut överhand. Vi båda tyckte att det var ohållbart med 120 mil mellan oss, så någon av oss var "tvungen" att flytta. Det var mest logiskt att jag flyttade till Östersund för tillfället, eftersom vi har egen lägenhet här. Flytten var på obestämd framtid, men jag garanterar att vi båda två flyttar längre söderut när tiden är inne, just nu njuter vi bara av sambolivet.


Om ni har några frågor eller tips är det bara att höra av er, antingen i kommentarerna eller på alice.leandersson@hotmail.com.


Puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments