I fredags var jag några timmar på jobbet. Jag kan tyvärr inte berätta varför (pga tystnadsplikten), men jag känner mig så nöjd. Det går verkligen framåt, jag klarade en uppgift jag aldrig trodde att jag skulle klara av! Det känns verkligen super tråkigt att inte få prata om något man är SÅ stolt och SÅ nöjd över att klara av, jag vill bara skrika ut det. Jag som alltid har sagt att jag inte vill arbeta inom vården, nu har jag en fot inne i den branschen vilket känns så bra!

Simon jobbade dygn fredag till lördag, så min fredagkväll var väldigt lugn. Förutom att titta på vänner var det enda jag gjorde att åka in till stan och köpa medlemskap på ett gym. Jag har testat flera olika anläggningar i stan, men ingen är så bra som den jag valde. Gymmet heter Sportsgym Scandinavia och finns på olika orter i hela Sverige. Jag kan tycka att 349:- i månaden är att ta i lite, framförallt eftersom det även är en startavgift på 400:-. Det som ingår i medlemskapen är dygnet runt träning på tre olika anläggningar som jag inte testat än, samt gym+vissa pass på Sportsgym storsjöstrand. Det sistnämnda gymmet är det nyaste. Jag tycker att där är gott om utrymme, fräscht och blandade typer av människor. Där är även en avdelning som är lite som en hinderbana, med olika hinder och klätterväggar. Kul!

Lördagen började med en kaffe med havremjölk, min nya favorit. Sen for jag iväg till mitt nya gym och brände av ett rejält benpass. Fy och faaan säger jag bara, men känns så himla roligt att träna igen!

*Först körde jag 10 minuters uppvärmning på löpbandet, följt av lite stretch.

* 10x5 Benböj 50kg

* 6x5 Raka marklyft 50kg

* 20x4 utfallssteg bakåt 20kg

*10x4 höftlyft med stång 20kg

* 20x4 utfallsteg på bänk


Efter detta försökte jag köra lite i stairmastern, men mina ben var som stockar! Jag kunde inte röra benen, så det hoppade jag över. Istället gick jag och försökte mig på lite blandade magövningar istället. Jag tycker verkligen att mage är fruktansvärt tråkigt att träna, men försöker få in det ibland ändå. Jag avslutade med lite mer stretching. Det måste sett roligt ut när jag senare gick till bussen, gick extremt bredbent för att jag hade så ont i benen. Men träningsvärk måste trots allt vara den bästa känslan, jag känner mig så duktig då.

Simon den stackaren hade blivit sjuk, han var helt slut när jag kom hem från gymmet. Han skulle egentligen tävlat i crossfit, men eftersom han var sjuk fick han skippa det. Tappert nog drog han iväg till julbordet/festen som crossfit lokalen anordnade på kvällen, trots sjukdom.


Jag, Simons bros Nahom och hans kompis David åkte på kvällen in till en bar i Östersund, Allstar. Det är en typisk sportbar som (lyckligtvis nog) visade matchen mellan Manchester United (Simons lag) och Arsenal (Nahoms lag). Jag och David var helt ointresserade av matchen så vi satt och pratade istället. Nahom var väldigt involverad i matchen, tills det han insåg att Arsenal skulle förlora. När matchen var slut gick vi till en sporthall för att kolla på något live istället. Basket stod på schemat, Jämtland vs. Södertälje. Vi missade första halvan (kan inte basketspråk, heter det halvor?) vilket var lite tråkigt, men och andra sidan kom vi in gratis. Jag brukar inte tycka att det är särskilt spännande att titta på någon sport alls, men det var faktiskt väldigt roligt! Vinst till Jämtland gjorde det så klart ännu roligare.Efter matchen begav vi oss in mot stan igen. Det blev ett stort missförstånd mellan mig och Simon. Jag uppfattade det som att han sa att han mådde dåligt och skulle åka hem och lägga sig, vilket senare ledde till problem. I tron om att Simon var hemma gav jag min nyckel till Nahom (han skulle sova hos oss) eftersom han skulle ut med kompisar. David skjutsade mig hem(<3) och jag kommer hem till dörren. Jag står och plingar, knackar, bankar och ringer till Simons telefon. Jag trodde att han sov väldigt djupt eftersom han var sjuk. Jag får inget svar och står där med handen i vädret och bankar. Tillslut ringer Simon (äntligen). Det visade sig att han inte alls hade lämnat festen för att åka hem och sova, utan han var kvar på frösön. Han kom hem och släppte in mig, och åkte tillbaka till festen för att skjutsa hem en kompis. Jag kände mig så himla löjlig, men så kan det gå ibland! Det var ju ingens fel, bara ett stort missförstånd.


Idag har jag inte gjort något alls, förutom att bara chilla. Trots att jag bara drack ett glas vitt vin igår var jag extremt trött idag. Jag vaknade upp i natt när vår inneboende kom hem med några kompisar, vet inte om det är därför. Ibland behöver man såna dagar där man inte gör någonting alls, bara ta det lugnt (tittar på vänner).


Puss & Kram

​Edit:​ Har fått en kommentar från en nära vän *host* som säger att jag låter som ett creep när jag säger att jag "tittar på vänner". Med det menar jag alltså serien Vänner, inte att jag sitter och stirrar på människor på stan. Bara så att det inte blir fler missförstånd;)


(Alla bilder i detta inlägg är från förra veckan)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments