Idag har vi skissat på våra arbeten och skrivit tankekarta.
Jag har valt att börja med tema sport eftersom det känns enklast att komma på idéer till. Jag håller på med klättring 4-5 gånger i veckan, älskar det. Googlar man på klättring kommer det upp många bilder som iallafall jag tycker förmedlar frihet. Så mitt budskap kommer vara frihet men också stress, det är så många som hela tiden vill ha av ens tid, som man inte har. Klättring har alltid varit en plats för total fokus, man kan inte tänka på något annat, då faller man.
Jag kommer använda en negativ diagonal eftersom stress inte är särskilt positivt.
Jag tycker det gick bra med att komma på idéer. Men jag hade svårt med att få fram rörelsen i bilden. Då sökte jag på internet och hittade en bild som förmedlar precis det jag vill få fram i min bild. Jag kommer såklart inte kopiera den men jag kommer ta detaljer som jag tyckte passade bra och får fram budskapet på ett lite flummigt sätt. Sedan kommer det också vara händer som försöker få tag på mig som ska symbolisera alla som vill ha av tiden man inte har och att klättringen får mig att slappna av och inte koncentrera mig på något annat.

Likes

Comments

Idag har vi inte börjat jobba med våra arbeten men vi har röstat om vilket tema vårt första och sista arbete ska ha. Det blev sport och drömmar vilket var precis vad jag röstade på, så jag är väldigt nöjd!
Det har varit roligt idag eftersom vi fått reda på mycket info om vad som kommer hända under terminen.

Likes

Comments