I det siste har jeg prøvd å begynne å trene regelmessig, det skal og sies at jeg hadde ikke klart å trene en eneste dag om ikke jeg hadde venner som pushet meg. Det hele handler om viljestyrke, med engang jeg er i gang med treningen så blir jeg veldig enagsjert og vil presse meg selv til å prestere bedre og bedre. Får se hvor lenge jeg holder ut med trening men så langt er det veldig godt for både kropp og sjel. 

Bildene er fra søndag da jeg, Léon en vennine av meg, Ida med kjæresten og datteren sin gikk på fjellet. Jeg fikk ikke tid til å kjøpe ordentlig bæremeis beregnet for tur så jeg brukte ergobabyen, noe som var ufattelig tungt så det skal jeg kjøpe til neste tur. Er btw sykt stolt av å gå på fjellet med 11kg på ryggen, men det er nok den hardeste økten jeg noen gang har hatt og. 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Se så fin han er, helt perfekt. Vi var hos en "amatørfotograf" og tok bildene men de ble bedre enn hva jeg trodde de skulle bli. Kanskje ikke så vanskeli med et så fint motiv😌? Har veldig lyst å kjøpe inn til et lite mini studio selv, så vi får se. Det kommer jo litt an på kvadratmeter og nå har vi ikke noe sted å bo engang, så kanskje når vi blir rik og kjøper hus 😁

Fin lørdag til dere ❤

Likes

Comments

Jeg er en sånn at i en krise så stenger jeg meg, jeg orker ikke å kjenne på følelsene rundt det. Selvfølgelig kommer det an på situasjonen men i dette tilfeller er det ikke verdt et sekund av min tid. Jeg orker ikke, trenger ikke og fortjener ikke å bruke mer energi på dette. Sviket, derimot, det kommmer etter. Jeg prøver å utsette den dagen jeg tvinger meg selv til å analysere det som har hendt inne i hodet mitt, hva vi gjorde den dagen sammen før du dro dit, hva hele dette året vi har delt har innebært. Hvordan du kan sitte å skryte av dette. Bitter, det er jeg. Skal jeg beskrive som best hvordan jeg føler meg nå så er det en ignorant klovn som blir rundlurt av en av de nermeste. Noe jeg ikke så komme i det hele tatt, å stole blindt på noen som beviser deg det motsatte suger mildt sagt noe jævlig. Jeg driver frem å tilbake på hva jeg synes er utroskap er og ikke, hva er definisjonen?

Likes

Comments

God morgen!

Er ikke de småe Nike skoene til Mini søte? Han fikk de med kjæresten min som har vært i USA en tur. Nå begynner mini å bli veldig utålmodig så jeg må nok slite meg fra tv-en å trille en tur tenker jeg. Er i zombie mode enda etter å bli vekt kl 06;00 i morrest av et slag i panna, en finger i nesen og en bleierompe plantet med ta fart oppå hodet mitt, Mini har blitt ganske så kreativ med vekkemetodene sine i det siste😒💤

Likes

Comments

Endelig sol igjen, jeg får så god stemning av litt solstråler, frisk luft og lette klær. Håper den blir en stund, noe som er veldig usannsynlig her i fræna 😕 Jeg har fått ut fingeren og bestilte 1års fotografering for Léon (nesten 2mnder for seint) så nå skal vi dit å ta noen bilder. Gleder meg kjempe masse til det ikke minst til resultatet😌 Er det sol hos dere idag? Ha en fin dag videre😘

Likes

Comments

I dag er det sol og kjempe varmt ute så da kunne vi jo ikke sitte inne. Vi har vi gått en tur til trollhuken på oppdagelsesferd. Der var mye spennende å se, ta på og kanskje smake litt på 😖 På vei hjem sovnet han i vognen noe han har nektet å gjør på to uker, det gjorde første dubben veldig enkel ått ho mor😁

Dressen hans er hos "onnemor" på vask så derfor måtte vi låne en rød en av tante Luna. Er handy med jevngammel tante kan du skjønne 🙂

Likes

Comments

I dag har jeg hatt hele formiddagen for meg selv(!!), luksus altså. 

Valgte rett og slett å ikke gjøre noe som helst fornuftig, selv om jeg strengt tatt hadde endel husarbeid å gjøre her hjemme. Men, jeg kjente at litt egenpleie fristet endel mer i dag. Ellers har jeg bare latet meg, og det må jeg si har vært veldig godt også :) 

Likes

Comments

72 timer med migrene anfall er fullført, som mildt sagt er et rent helvete. But the show must go on, Mini har altså ikke bremset ned de siste 4 dagene for den grunn. Heller tvert i mot, for han er det nye rutiner som skal inn nå som han er blitt puppefri. Puppene mine har vært store å harde som betongklumper de to første dagene, jeg måtte stå opp 3 gangen på natten for å "lette på trykke" og det samme mange ganger daglig. Så nattesøvnen de siste dagene er heller ikke noe å skryte av. I dag begynner jeg heldigvis å føle med litt piggere i kroppen igjen. Noe som er kjempe godt. Å ta vare på et barn når man er syk kan bli ganske tøft, men etter jeg ble mamma har jeg lært å presse meg til jeg må helt "ned i kjelleren" for å hente siste snev av energi. Men det har gått veldig fint, jeg er stolt av meg selv som ikke har gått på veggen selv om det har vært ganske nerme noen ganger. Haha.

Likes

Comments

For meg har amming altid vært veldig koselig og veldig lettvindt. Det har vært kvalitetstid med mini og veldig enkelt å ha maten så lett tilgjengelig til en hver tid. Men nå har jeg kjent på et stort behov for å få kroppen min tilbake. Det er ikke sånn lenger at det er like koselig og amme, det er mye biting, kloring og urolighet mens han ammer og jeg er den eneste som kan legge ham. Som er veldig slitsomt med tanke på at å få barnevakt nesten er umulig.

Jeg har vært veldig heldig som har hatt mulighet til å amme og at dette ikke har vært noe problem siden første stund, jeg har vært en av de som til og med kunne gitt fra meg melk og enda ha mye igjen til bebien min. Likevel kjente jeg en stund før mini fylte året at det begynte å bli nok og bestemte meg for å begynne med nedtrappingen.

Da 1-års dagen kom var jeg litt nervøs for tanken på å slutte å amme "hvordan skulle jeg klare å legge ham nå?" Han sovner jo alltid på puppen. Jeg har aldri fått ham til å ta smokk da jeg var redd for at han ikke skulle ta brystet lengre om jeg introduserte smokken for tidlig da han var nyfødt. Så jeg utsatte det, å utsatte det, fordi jeg ikke orket ukesvis med søvnløse netter med byssing og vugging i timesvis - som jeg trodde det kom til å bli. 

Men igår prøvde jeg for første gang å ikke amme før legge tid, jeg la han i sengen å kilte han på ryggen å sang barnesanger til han var helt rolig å trøtt. Han prøvde å ta hånden på innsiden av t-skjorten mange ganger for å finne frem puppen, da forklarte jeg til han at nei nå skal puppen få fred å la han ned igjen å fortsatte å kose på ryggen - til slutt sovnet han. Når han sovnet, uten puppen fikk jeg en stor mestringsfølelse, er det dette jeg hår gått å gruet meg til? Det gikk jo kjempe lett, dette var jo ingen problem for mini som er så flink.

Nå har jeg sovet en hel natt uten å amme, som er helt urealistisk for meg, jeg hadde bygd opp noen vegger inne i hodet mitt om at dette var nermest umulig og kom aldri til å skje så lett. Jeg har ikke sovet like tungt og så godt på så lenge jeg kan huske. Følelsen av å være helt 100% uthvilt er noe jeg aldri har satt så pris på før. Mini sov hele natten, helt selv uten å våkne. Det er ingen tvil om at nattesøvnen hans og er bedre uten all ammingen på natten og det å få ligge alene under egen dyne. 


Likes

Comments

Siste fri dagen i påsken har gått til øvelseskjøring. Léon og Elias (hunden) har sittet bak i bilen og sett på Dora the explorer på ipaden mens jeg har kjørt. Det var egentli meningen at Léon skulle ta sin første dubb etterhvert som jeg kjørte men det gjorde han altså ikke. Etter en episode Dora begynte det å bli litt kjedelig til lillemann. Så da endte det hele med en tur i parken, siden det var så fint vær. Det var godt for alle å strekke litt på bena å lufte oss litte. Ekstra stas for Léon som synes det er veldig gøy å leie hunden i bånd, du ser det på hele fjeset og kroppsspråket at da er det han som er sjefen med mye alvorlig ansvar. Noe som er veldig vittig form meg å se.

Likes

Comments