Har matteprov om 10min, så har sista-minuten-pluggat nu en stund och känner att jag inte kan nånting😩 Men förhoppningsvis så är det ett relativt enkelt prov... om det ens är möjligt att derivatans tillämpningar är enkelt...
Aja ska få prova på pole dance idag på idrotten 😁😎 så taggad

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag känner mig värdelös typ hela tiden. Nu har jag ändå vänner som jag älskar och min pappa gifter sig imorgon så halva familjen är samlad och så. Så jag borde vara glad men inte då. Jag vill inte mer, men men

Likes

Comments

I natt hade jag en större svacka, pratade med en kompis ett tag sen sa vi lite saker som gjorde mig upprörd. Till slut så kände jag mig förnedrad och värdelös. Detta ledde till att jag skar mig själv igen. Jag har inte gjorde det på ett och halvt år ungefär. Jag tänker inte lägga upp någon bild på sådant. Och för att undvika att någon annan skulle märka nåt så skar jag mig på höften istället för armarna. Tidigare har jag alltid skurit mig högt upp på magen, strax under brösten. Aldrig velat att någon skulle få reda på det.
Många som skär sig gör det på underarmarna och/eller handlederna. Det kan synas ganska tydligt men jag tror (vet absolut inte egentligen) att det är för att det finns otroligt mycket nerver och ådror där. Så skär man tillräckligt hårt kan man förblöda. Men jag personligen har aldrig skurit mig som självmordsförsök, utan bara för att den smärtan man får av att skära sig är enklare att hantera än den jag har inom mig, psykiskt.

Likes

Comments

Ikväll blir det bio med pappa och styvmamma Marita, Maritas syster Anneli och Karl-Johan. Vi ska se Inferno, baserad på Dan Browns "nya" bok.

Kom nyss hem från Linnea där vi bakade kladdkaksmuffins... Jättebra när vi försöker gå ner i vikt båda två hehe. Men gott var det ^^

Likes

Comments

Okej, så jag och min kompis Linnea har satt ett gemensamt mål. Det är att vi ska gå ner 3 kg på en månad (1 nov till 1 december)

Så hur fan ska jag lyckas? Jag lyckades tidigare att gå ner 4 kg på 4 veckor men då genomförde jag någon typ av fysisk aktivitet varje dag och åt endast veganskt under en av de veckorna.
Jag ska prova igen med att köra någon fysisk aktivitet varje dag, men med maten vet jag inte vad jag kan göra. Dra ner på pizza, ja.
Eftersom jag nu ligger på 95 kg så tror jag att det kanske räcker 🤔 Jag är annars inte alls särskilt aktiv i vardagen.
Jag håller tummarna iaf 💪

Likes

Comments

Första inlägget...

Snälla döm inte, det var några år sedan jag hade blogg ^^

Jag har för första gången på några år ingen terapeut, så jag kommer att använda min blogg för att prata av mig. Det kan vara allt från hemska tankar till att jag hade fluga på näsan idag. Jag kanske kommer att ha åsikter som andra inte håller med om och så kan det vara, please don´t hate me.

Jag är 17 år nu, går andra året på gymnasiet där jag läser naturvetenskap. Bor i Borlänge och pluggar i Falun. Go Mikael Elias💪

Jag har en depression samt panikångest som jag jobbar med. Jag nämnde hemska tankar tidigare och det är för att jag länge har haft självmordstankar. Det har lättat nu men inte helt, så det kan hända att jag beskriver de tankar jag får här. Så det kommer inte att vara all happy här, just a heads up.

Jag tror det räcker som ett första inlägg 😘

Likes

Comments