Vet att det bara är november men som jag längtar till jul. Snart så!! I december månad har jag mycket inplanerat, bland annat en weekend i Köpenhamn med mamma och mormor!

Idag var jag och denna fina pingla, @feliciaharvey , och julkikade lite efter grejer att önska sig. Fick även köpt ett par skor och en jacka! Så nöjd och bilder i nästa inlägg kommer!

Ligger nu helt slut i soffan, vi var inne i stan ett bra tag alltså. Väntar på att Nora ska ta sig hit för att sedan tillsammans åka och köpa sushi. It’s our girl night tonight! Ska bli hur mysigt som helst att äntligen få spendera egentid med min älskade Nora. Det var faktiskt ett riktigt bra tag sedan även fast vi går i parallellklass så är det svårt att få egentid utanför.

Alltid lika lycklig när jag är med denna tjejen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, nästan skrattretande! Menmen, livet har faktiskt kommit emellan och helt enkelt inte hunnit uppdatera här. Men nu har jag lite tid över så tänkte helt enkelt meddela att jag inte är död!

Så, det har hänt en del sedan sist. Sist var ju vid praoen ungefär. Sen dess har det varit mycket i skolan med plugg inför prov och sånt. Som man ej kommer undan även fast man vill. Men till något roligare så har jag också varit på en del möten. Har nämligen gått med i en modellagentur! The North Wave management. Jätteroligt!

Ikväll kommer mina tjejer över för lite fredagsmys (som jag för övrigt inte träffat på HUR länge som helst!). Ska bli supermysigt att catcha up och snacka om allt. Det blir ju lätt såhär i och med att jag bytte skola i februari. Men nu ikväll är det reunion!

Ska verkligen bli bättre på att uppdatera här, dels för min egen skull! Roligt att kolla tillbaka på och jämföra då med nu. Till exempel mår jag SÅ mycket bättre nu för tiden än jag gjorde för bara några månader sedan, hoppas det håller i sig!

KRAM så länge! <3

Från igår för twoangels.se! Med FANTASTISKA Alicia Rosenqvist som fotograf, så grym!

Likes

Comments

Idag är det ju faktiskt sol, passande ;) Kan inte förklara hur mycket jag faktiskt ÄLSKAR hösten. Speciellt sådana här dagar.

Imorse vaknade jag och Felicia vid 08.20 tiden, och jag blev faktiskt lite chockad. Skulle jag vara uppe med tuppen? Tills vi insåg att klockan är tillbaka ställd, vilket innebär att vi egentligen vaknade vid 09.20. Inte för att det gjorde särskilt stor skillnad i och med att vi kom hem sent igår kväll och somnade inte förrän vid framåt tre. Vi och några kompisar drog en spontanare till stan vid 22/23 tiden, tidsoptimister själva trodde vi skulle hinna till en bio som började klockan elva. Det gjorde vi givetvis inte, men kvällen blev inte misslyckad för det!

Menmen! vi gjorde oss en riktigt god söndagsfrulle innan vi skiljdes åt. Sedan drog jag och mamma oss in till stan för att köpa lite inredning och annat smått och gott! Ska snart ge mig ut på en långpromenad i höstsolen.
Kram sålänge!

Kisses, Lea

Likes

Comments

Hur mysigt kontor ändå??

Likes

Comments

Alltså hörni, jag önskade verkligen dygnet bestod utav mer än 24 timmar ibland. För tiden räcker inte till, eller jovisst gör den det om man planerar och prioriterar rätt. Men det gör inte jag, haha i'm NOT that person. När jag kommer hem efter en lång skoldag blir det lätt så att jag bara slänger mig ner på sängen och gör absolut ingenting. Tills jag inser att klockan är allt för mycket. Stress, press, panik och ångest bara glider in. PLUGGET. Nu sista året i grundskolan blir det tuffare, det visste jag ju redan sedan innan och ändå bara väller allting över mig som en plötslig käftsmäll. Så, jag sätter mig vid plugget och rätt som det är, är klockan typ redan läggdags och det finns fortfarande mängder utav saker som jag velat ha gjort denna dagen som återigen inte blev av. Fan också. Jag har inte gymmat som jag egentligen borde, inte ens tagit en kvällspromenad med min hund eller en av mina nära och kära, inte hunnit städa mitt rum och inte ens utnyttjat puggtiden flitigt. Varför? För att jag är redan helt slut efter en dag i skolan. Och det har jag faktiskt ingen bra bortförklaring på varför. Det bara är så.

Eller så finns det faktiskt det, jag är en ung tonårstjej som går igenom mycket. Precis som jag vet att många andra också gör. Jag är en övertänkare och tänker extremt mycket. Under en dag har jag hunnit analysera i princip allting i min omgivning, och inte nog med det utan även mig själv.Vilket resulterat i kanske största boven i det hela. Jag är oerhört självkritisk och då menare jag det bokstavligen. Det finns ingen annan som tänker på det sättet om mig som jag gör, och det vet jag om. Men ändå. Har jag en så kallad "fuldag" är det mina tankar går åt till störst del, det är nästan så att jag tänker och fukoserar mer på det ön mina studier. Det är ju orimligt? Hur kan mitt utseende ha så stor påverkan på mig? Och nej, det är faktiskt inte så att jag bryr mig om att jag i andras ögon skulle ses som ful. Utan endast i mina egna, och det är väldigt påfrestande att hata sig själv såpass mycket vissa dagar. Jag tror att många kan känna igen sig i det, tyvärr.


MEN! Jag har lovat mig själv att inte låta mina tyngre inlägg ta över hela bloggflödet, men detta är också en anldening till att jag inte uppdaterat här alls ofta på senaste tiden. Men det ska jag förbättra mig på, för min egen skull eftersom denna bloggens största syfte egentligen är till för mig själv, en plats jag kan skriva av mig på men samtidigt andra kan få ta del ut av. Liksom dela det med någon annan än sig själv, för något jag märkt det senaste är att bevara sina känslor och tankar för sig själv under en längre period ger ingen nytta. Jag har faktsikt börjat gå till en psykolog igen, vilket känns skönt och bra. Hoppas nu på att jag kan stoppa mina destruktiva tankar kring mig själv innan det blir allt för sent. Men det tror jag inte. Jag är ju väl medveten om hur jag mår och det är det viktigaste, man ska inte ljuga för sig själv, det ger en ingenting. Ska ta tag i mitt liv nu och börjat gymma regelbundet igen! Mår verkligen så bra utav det.

At the moment sitter jag på ett kontor högt upp på Viktor Rydbergsgatan precis mitt emot Hvitfeldtska då jag ska praktisera här veckan ut. Eftersom jag inte gör mycket annat än att dricka kaffe och göra några små uppsatser om media och reklam här tänkte jag att det var ett perfekt tillfälle att uppdatera bloggen och skriva av mig ;)
Praoar på Sould Reklambyrå och det börjar faktiskt bli relativt kul!

Kram så länge, och Godmorgon!
Kisses, Lea.


Likes

Comments

Idag satt vi på Condeco i timmar efter skolan och pratade om allt mellan himmel och jord. Våra första intryck av varandra. Och hur vi nästan vuxit ihop till en och samma person på så kort tid ändå.

...men stannade vid sjön en stund och bara tänkte lite. Liksom, varför hatar jag min kropp så mycket?

Kommer man alltid, under hela sin livsgång, längta efter saker? Alltid ha en längtan? Aldrig landa.

Jag ser, var och en, som ett levande ljus varav mitt har brunnit ned och inte är redo att brinna för någon annan än.

Man kan säga att det var en förälskelse som tog slut innan den ens hunnit börja. En blick som skulle förbli den sista.

Ett skrik som nyss bestod utav lycka, kan nu bestå utav motsatsen. Så har det alltid varit, och kommer alltid att vara.

Mörkret tog över och mitt ljus hade inte tillräckligt mycket stearin kvar att brinna för oss båda. Förlåt.


När ska du inse att du duger precis som du är?

- Förmodligen Aldrig

Likes

Comments

Jaaa... det var ju allt ett tag sedan nu som jag satt ner och bloggade. Varit så mycket annat som kommit emellan. Skola, träning, plugg, familj, vänner, och allt vad livet innebär. Så helt enkelt inte haft varken lust eller tid att blogga.

Har ju varit lite instabil nu det senaste, och något jag ofta gör när jag mår lite dåligt är att skriva. För hand alltså. Är generellt relativt djup med mycket känslor. Men när jag är instabil i mitt psyke förstärks detta och djupa texter skrivs vid 12-slaget på vardagskvällarna. Jag, själv. I mitt mörka, kalla, rum med en lampa som lyse och mitt ända sällskap. Kanske delar med mig om någon av texterna här någon gång i fall det skulle vara något intressant.

Annars då, tja, imorgon är det helg. Hur skönt och välbehövligt? Inga direkta planer dock, får helt enkelt se vad helgen har att erbjuda!

Var på öppethus idag på Sjölins Gymnasium. Och det verkar faktiskt vara en skola för mig! Så taggad inför gymnasiet, jag läääängtar!

Godnatt kyssar, Lea

Likes

Comments

Här är två mycket välkomna plagg till min höstgarderob! Både tröjan och jackan är köpta från Mango och är suuupernöjd!! Älskar detaljen på tröjan i rött och blått och att den är relativt hög i kragen. Den lackade jackan är ju bara ur ball och så jag!

Likes

Comments

Ehm, hmm...
Vet typ inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Mer än att jag just nu är lite instabil. Allt i mitt liv är oklart och jag känner mig inte säker på någonting. Jag vet inte om jag har lurat mig själv att jag mår bra eller om det är mina onda spöktankar som spelar ett spratt. För till skillnad för härom veckan känns det som att jag ramlat ner flera steg, facklor, på rad. Bara rasat ner. Kan inte riktigt sätta mina ord på exakt vad det är som fått mig att falla tillbaka några steg. Det är bara en känsla jag har inom mig och som följt mig hela denna veckan.

Jag vet att jag inte är ensam om att känna såhär ibland, men det är ofta något som tystas ner. Alla känner så, så är det att vara tonåring. Tillexempel. Och ja, visst är det väl så. Men ibland vill jag bara kunna må dåligt utan att höra att det hör till att vara tonåring. För jag VILL må bra. Men ibland är det bara så att jag mår dåligt ibland och det får jag acceptera.

Jag har alltid varit en talare. Alltid sagt vad jag tycker och känner och så fort jag börjat må dålogt har min fina, fantastiska, mamma alltid varit medveten om det. Men nu är det som att jag inte riktigt vet varför. Och det irriterar mig. Lyckoruset som strömmade genom mig för bara några dagar förvandlades till ett rus av ångest över en natt.

Men jag vet att detta endast är en dipp i mitt liv. Djupa dalar och höga toppar hör väl till livet.

Likes

Comments

Igår efter skolan drog jag mig hemåt för att byta om lite snabbt för att sedan möta upp Hanna för att åka in till stan! Väl inne i stan mötte vi upp min fina @feliciaharvey ! Vi strosade runt på stan, fick köpt lite kläder och satte oss på Da mateo. Så mysigt och välbehövligt verkligen, mycket skratt, snack och gossip. Har så roligt och trevligt med dessa tjejor. Mot kvällen köpte vi hem lite glass fram tills att jag mot 22/23 tiden gick på en kvällspromenad och kom inte hem förräns vid 1 tiden (??) haha men mysigt var det ;)

Nu ska jag snart fixa mig innan jag och Hanna åker in mot stan och hälsar på Felicia på JOS! Ikväll blir det middag med mina allra finaste tjejer och kanske någon drink efteråt! Imorgon fyller ju jag år!

Kram så länge
Kisses, Lea

Dom vackraste jag vet! Blir så lycklig med dessa!

Är i ett stadie just nu där jag känner mig som lyckligast!

Likes

Comments