View tracker

Min stil

Heeelt klart en favo outfit jag hade i lördags. Finns inget bättre än oversize tröjor med svarta tajta jeans och en bomber

Likes

Comments

View tracker

Säger bara usch till att försöka hitta julklappar till pappa och bror… När man frågar vad dom önskar sig är det samma svar varje år: Jag vet inte eller kalsonger och strumpor. Och tror det svaret kommer från 90% av alla pappor. Iallafall så är jag klar med alla min julklappar äntligen och hittade till och med en julklapp till mig själv idag (bästa julklapparna är ju dom man hittar till sig själv)

Likes

Comments

View tracker

Inspiration, Min stil

Gud vad jag verkligen önska att alla dessa outfits var mina!

Massa inspiration behövs verkligen just nu för mig, jag kan sitta i timmar och kolla massa bilder på mode och inredning och bara få massa nya idéer. För mig blir varken en stil och ett hem klart man kan hålla på i flera år innan man känner sig riktigt klar, det finns alltid något man kan/ vill ändra lägga till eller göra om. För mig är mode och inredning lika kul och jag kan verkligen säga att jag lägger lika mycket pengar på båda sakerna.

Likes

Comments

Foto , Inspiration, Min stil

R.O.O.M

Var inne på R.O.O.M innan bion och kollade alla finna köks redskap/ matlagningsgrejer dom har och kan ju säga att jag vill ha ALLT! är svag för fina förpackningar och dom har lyckats få till snygga och stilrena förpackningar på allt.

I lördags var tanken att jag skulle åka in till stan för att köpa julklappar med F och sen kolla bio men när vi vaknade och kollade ut och såg snökaoset så kände ingen av oss för att gå runt i stan för att köpa julklappar så vi bestämde oss för att åka till sickla, äta och sen kolla på FANTASTISKA VIDUNDER OCH VAR MAN HITTAR DOM. Vart lite besviken faktiskt på själv filmen. Hade lite för höga förväntningar eftersom att Harry Potter filmerna är så sjukt bra. Kände att filmen inte riktigt hade någon bra "mitt" där man kände att det hände nått speciellt utan den var rätt lång tråkig med tanke på att den var två timmar och femton minuter. Filmen är värd att se men inte på bio.

Likes

Comments

Foto

STHLM BRUNCH CLUB

Usch fy och blä säger jag bara, är inne på min andra vecka med feber, halsont. ont i örat samt huvudverk. Förstår verkligen inte varför det ska hålla i sig så himla länge. Men när jag ligger här och det ända jag får i mig är te apelsiner och nudlar så är det ju klart jag börjar kolla massa matbilder och här ovan är en TB till en bättre brunch i somras.

Likes

Comments

View tracker

​Kommer snart flytta så just nu kollar jag all möjlig inredning som går att kolla. Kollar massa olika inredningsstilar och detaljer som andra gjort. Samt försöker komma på smarta lösningar för förvaring, av tillexempel skor och solglajor.

Likes

Comments

Foto

​När jag duschar och får för mig någon knäpp ide så blir det blåa bubblor och lila/blått vatten.

Foto: Jag 

Likes

Comments

Foto , Sommar / 16

Kan vi bara ta en minut och kolla in himlen igår. Sjukt härlig och massa fina färger ÄLSKAR!

Plats: Hammarby Sjöstad

Foto: Jag

Likes

Comments

Sommar / 16, Tankar och idéer.

Min helg har spenderats med massa kaffefika och prat med personer jag inte träffat på länge. Jag har även spenderat alldeles för mycket pengar men ibland måste man ju få unna sig lite.

Annars då? Har jobbat lite haft en telefon jobbintervju och sökt massa jobb, typ exakt allt möjligt.. Försök till att plugga körkort har jag ju också gjort men där ser jag direkt inga framsteg TYVÄRR. Vill ju ha de där j**** körkortet TYP NU!! men eftersom jag aldrig tar mig tid och har svårt för att plugga så kommer väl det inte komma på ett tag.

Mina planer för sommaren är egentligen inga planer utan mer massa tankar på vad jag skulle kunna göra och vad jag vill göra, det är sjukt rörigt men vissa saker vill jag verkligen uppfylla och ska fan ta tag i det och göra det innan augusti är slut. Tillexempel vill jag ta tag i körkortet, åka till Göteborg, gå en fotokurs, skaffa ett jobb och tatuera mig.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw