View tracker

​Kommer snart flytta så just nu kollar jag all möjlig inredning som går att kolla. Kollar massa olika inredningsstilar och detaljer som andra gjort. Samt försöker komma på smarta lösningar för förvaring, av tillexempel skor och solglajor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Foto

​När jag duschar och får för mig någon knäpp ide så blir det blåa bubblor och lila/blått vatten.

Foto: Jag 

Likes

Comments

Foto , Sommar / 16

Kan vi bara ta en minut och kolla in himlen igår. Sjukt härlig och massa fina färger ÄLSKAR!

Plats: Hammarby Sjöstad

Foto: Jag

Likes

Comments

Sommar / 16, Tankar och idéer.

Min helg har spenderats med massa kaffefika och prat med personer jag inte träffat på länge. Jag har även spenderat alldeles för mycket pengar men ibland måste man ju få unna sig lite.

Annars då? Har jobbat lite haft en telefon jobbintervju och sökt massa jobb, typ exakt allt möjligt.. Försök till att plugga körkort har jag ju också gjort men där ser jag direkt inga framsteg TYVÄRR. Vill ju ha de där j**** körkortet TYP NU!! men eftersom jag aldrig tar mig tid och har svårt för att plugga så kommer väl det inte komma på ett tag.

Mina planer för sommaren är egentligen inga planer utan mer massa tankar på vad jag skulle kunna göra och vad jag vill göra, det är sjukt rörigt men vissa saker vill jag verkligen uppfylla och ska fan ta tag i det och göra det innan augusti är slut. Tillexempel vill jag ta tag i körkortet, åka till Göteborg, gå en fotokurs, skaffa ett jobb och tatuera mig.

Likes

Comments

​Haha om man legat i sängen konstant ca två dagar efter midsommar vet man att man hade kul. Vi chillade extremt mycket åt god mat lyssnade på massa mysik var vakna för länge och var ute på äventyr, haha. En grym midsommar trotts att jag  tycker det är såå överskattat. 

Likes

Comments

Min stil

Rätt lugn dag igår, med en arbetsintervju på dagen och sedan film mys på kvällen med popcorn. Så alla kvällar bör spenderas enligt mig.

Idag har jag städat hela lägenheten samt fixat mina naglar, ska nämligen ha tjejmys hos mig ikväll så lite städat måste man ju ha.

Likes

Comments

Sommar / 16

Två bilder från idag efter massa tvek om vart vi skulle gå så slutade vi med en varsin iskaffe  och tog och pratade av oss rejält. Vart ju att jag shoppade lite på vägen hem också, skulle ju ej hända men men. 

Likes

Comments

Min stil, Jobb

​Gjorde dessa naglar på mig själv inför S U M M E R B U R S T. Älskar den mattgråa färgen och jag som i vanligt fall inte gillar guld älskar faktiskt denna kombo. 

Är ju utbildad nagelteknolog nu och det känns helt sjukt jävla underbart! 

Likes

Comments

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw