Heyo!

Jeg synes, at det var på tide at lave endnu en "fem fede". Så denne gang bliver dem omkring sommersko. Alle parrene er under 300kr (undtagen par nr. 1, som koster 700kr, synes bare at den fortjente at komme med på trods af prisen...) Jeg har selv par nr. 5, og jeg helt vild med dem. Jeg elsker det, at man ikke skal til at binde snørebånd, og at man derfor hurtigt kan smutte i dem, når man skal ned i haven. Desuden ville alle parrene se fantastiske ud til en fin sommerkjole!

I kan finde alle de fine sko her:

1.http://www.stories.com

2. https://www.zara.com

3. https://shop.bestseller.com

4.http://www.asos.com

5.https://www.zara.com


Knus Lea

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo!

Jeg er blevet helt vild med disse fine tørklæder fra Envii. Jeg har selv det røde tørklæde, og det kan virkelig give dét ekstra touch til ens outfit. Det fede ved det er, at man kan style det på rigtig mange måder. Man kan bruge det som bælte, rundt om halsen, i håret og generelt bare alt hvad man kan finde på. Jeg kan selv godt lide de tre farver, som er på Enviis hjemmeside lige nu, da disse farver både passer til sommer, men også til efterår. Desuden er der forskellige blomsterdesigns på tørklæderne, som gør dem endnu mere sommerlige sammen med det tynde og fine stof.

I kan finde tørklæderne her til 200kr:
http://www.envii.com

Knus Lea

Likes

Comments

Heyo!

Hvad er jeg mest til? On fleek eyebrows eller natural bushy eyebrows?

2016 (og starten af 2017) var helt klart året med de mest perfekte on fleek øjenbryn. Det vil sige øjenbryn med en helt skarp kant, og ikke ét eneste hår uden for brynet. Men efter min mening er de mere naturlige øjenbryn trenden i øjeblikket. De såkaldte "bushy brows". Det skal altså se ud som om, at man har brugt 5 minutter på sine bryn, men i virkeligheden har brugt 30 minutter. Jeg tror, at om lidt tid vil bushy brows have førstepladsen.
Generelt går jeg efter et naturligt look, og derfor er jeg mere tilhænger til de lidt store naturlige bryn. Og hvis jeg havde brynene til det, havde jeg helt klart valgt at rocke de store bushy brows.

Uanset hvad, skal I gøre lige, hvad I har lyst med jeres bryn.

Knus Lea

Likes

Comments

Heyo!

Hvem mangler lige et par fede festbukser?

Vi kender det allesammen. Nogen gange er en kjole eller nederdel bare for besværlig. Man trækker hele tiden ned i den, og man er nødt til at sidde med krydsede ben. Men hvorfor ikke rocke et par fede bukser i stede næste gang du skal i byen? Har fundet disse fede "Pleated Metallic Trousers" i en slags gulv/sølv-glimmerfarve. Jeg har selv lige købt dem inde i & Other Stories på Strøget i Aarhus, og de har en fair pris på 495kr. De er mega behagelige at have på, da de har et meget løst fit, og desuden får man en god booty i dem - stort plus!

Synes helt klart I burde give dem et forsøg, I kan finde dem her på & Other Stories' hjemmeside: http://www.stories.com


Knus Lea

Likes

Comments

Heyo!

Vi er i sommermånederne lige nu, og derfor er solbriller et must-have (også selvom de bare skal side i håret til pynt...)
I den anledning har jeg fundet "fem fede solbriller under 100 kr". Jeg er selv en person, der hele tiden smider mine solbriller væk, så derfor må de ikke koste en formue. Heldigvis kan man finde en masse solbriller til en billig pris, som ser ret fede ud.

Knus Lea

1. http://www.monki.com 80kr

2. http://www2.hm.com 70kr

3. http://www.monki.com 100 kr

4. http://www2.hm.com 80kr

5. http://www.monki.com 100 kr

Likes

Comments

Heyo!

Velkommen til min blog. Vi er midt i sommerferien lige nu, så jeg tænkte, at det var på tide at få oprettet denne blog - hvilket jeg altid har haft lyst til at gøre, men ikke rigtig haft tid til det. Jeg har umildbart tænkt mig at lave mode-relaterede blogs, så I kan få lidt inspiration og få et indblik i min stil og min hverdag. Generelt vil der komme mange collager og billeder af tøj, som jeg synes I burde se eller endda købe!

Jeg har tænkt mig at lave et par opslag her i sommerferien, og se om den her "blogger-verden" fanger mig.

Knus Lea

Likes

Comments