Header

Sitter här och tittar på mina "utkast" bland mina inlägg och inser vilken mysig dag det här var? Var inne och snokade runt på syrrans Instagram för att kunna få fram ungefär vad det kan ha varit för datum eller årstid men kan det verkligen ha varit i juni? Ja det kanske det var kom ihåg vad vi gjorde och att vi åt den obligatoriska magnum glassen på NK men kan inte ens minnas vad det var för årstid.. Dock känner jag precis som då, hur mysigt det är att va med store syrran ibland, det är den enda närstående släkten jag har i Stockholm och nu bor vi dessutom i samma kommun! Men när jag bodde i Bromma träffade jag nästan aldrig någon, så när jag och Olivia kunde ses så blev det verkligen heldagar! Men senaste tiden har ju inte varit så toppen över lag så när jag kommer hem igen hoppas jag vi kan hitta på något kul, vem vet, kanske blir det ett besök på NK?


På tal om något helt annat, gud vad jag saknar att skriva här.. Men situationen är inte den bäst just nu. L köpte ut vår macbook, och jag prioriterar ny bil före ny mac just nu, och vi vet alla vad vi tycker om dåliga mobil bilder och konstigt strukturerade inlägg. Dessutom skulle hela denna bloggen behöva ett lyft, ush så den ser ut. Men när jag kan så kan jag, så är det bara.

Wow måste jag säga, vad många som läste mitt inlägg här under, helt otroligt, fick jätte fina kommentarer och meddelanden. Tack! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är 17/8-16 och jag tror att jag har haft en bra dag på jobbet, vi har byggt o och jag har fotat massa den dagen på nya exponeringar i butiken. Jag kan minnas att jag var på hyfsat bra humör den dagen och allt flöt på tills klockan blev tre och jag körde hem från jobbet, när jag var strax innan Solna ringer jag till L och kollar om vi skall åka och handla när vi hamnar i en så jävla fjantig diskussion eftersom vi verkar gått på tårna senaste tiden, vi diskuterar bla om att min post inte kommer hem till mig som den skall och om saker som inte kommit upp till ytan innan, och där börjar det, det långa jävla psykiska helvetet för mig, jag, jag som har så jävla nära till känslorna. Men den här gången har jag fan bestämt mig, så jag åker hem, och vi möts hemma, säger inte ett ord till varann,jag packar mina saker och tar in på hotell, ord och inga visor, så har jag checkat in på ett hotell 15 min från mitt egna hem.

Vet ni vad det sjuka är? Att efter det här är jag på jobbet, kommer em, och ingen kommer på hela natten, sen är det som vanligt. Allt är som vanligt, förutom att jag letar febrilt efter en ny lägenhet, och det jävla tråkiga är att jag får svar en kväll från ett par som vill hyra ut sitt attenfalls hus i huddinge. Jag tar med mig han på visningen och jag trivs såklart direkt och dessutom blir jag uppringd redan på kvällen och kan få bestämma mig redan, för dm ville ha mig. Jag sover på saken och dagen där på frågar jag på morgonen " vill du verkligen att jag flyttar, du inser allvaret?" och jag får ett tydligt "JA" tillbaka. Mitt hjärta gjorde så jävla ont. Fattar ni omställningen från att ha ett liv, och den du älskar inte kan besvara det efter tre år. allt går upp i rök och du är tillbaka på ruta ett igen, försök känn den känslan i dig.

Den 29/8-16 flyttar jag till huddinge, och L var inte ens hemma när min syster och hennes kille kom och hjälpte mig flytta. I det här så var allt ändå relativt, vi umgicks och vi skulle ju faktiskt vara ett par trotts särbo delen. Men det var liksom inte så enkelt. Man inser hur mycket man förlorar när det är borta, och jag brukar inte ha svårt att kunna känna vad jag känner men nu var det här sista sista, och redan en tid tillbaka hade jag varit helt förvirrad i mig och i oss. Men ni vet, även om man inte vet precis just då, så visste ju jag, att jag vill, jag vill kämpa, för att det var inte bara att byta adress oh försöka koppla bort, det var så mycket mer.

Ni känner mig, ni vet att jag inte har något tålamod, och allt gick så fort, från flytt till slut, och det var upp och ner ett par veckor men jag trodde ändå att jag visste vart jag hade dig. Men sen var det slut, det var nog, och jag fanns inte i hans liv mer, jag önskar jag också hade förmågan att avsluta något och vända på ryggen totalt. Det värsta var inte att vara utan honom, det värsta var att jag var besatt, ja hade gjort mig beroende av honom. Jag hade flyttat till sthlm för det här, och nu stod jag helt ensam, helt ensam, och det var sån jävla jobbig tid, så fort jag tänkte att det värsta var över så kom det mer igen.

Jag är inte den, jag vill ha saker överstökat om det så skall ske över en natt, jag kan vara stressig, men 6/1-17 så fick jag äntligen alla mina saker och jag trodde verkligen det kulle vara jobbigt eftersom det känns som mitt hem ännu, jag har gjort i ordning, vi hade gjort det till "vårat", men det var inte alls jobbigt, det kändes så jävla skönt och då visste jag liksom att, okej leia, det är över nu, det är time för nya äventyr. Och ärligt, jag har haft såna jävla bra år, jag skulle kunna göra om allt tillsammans om och om igen men jag vet att jag kommer skaffa nya minnen.

Ni vet liksom hur jag är, jag lever på impulsen och ni vet att just nu när jag skriver här så kommer jag ångra mig lika snabbt. Och jag kan knappt inse att efter så mkt jag har gjort i mitt liv så kan jag knappats känna mig som 20 år, jag har hela livet på mig, men beslutsångesten är så jävla enorm alltså, vart vill jag jobba? vart vill jag bo? vem är jag hahah. Men samtidigt känner jag hur super fjantigt det är att fråga vem man är för även om jag inte vet vart jag vill bo så vet jag väl för fan vad jag går för, jag vet hur jag fungerar och jag vet att jag kan ha ändrat mig om vart jag vill bo imorgon. men hallå? jag tycker jag har kommit långt.

En av dom sista sakerna han sa till mig innan vi la på den där söndagen var " Sök vård Leia, lova mig det, lova att du inte gör något dumt" jag mår inte dåligt för att jag är i en depp, jag är inte ett mentalt vrak, och jag vet att du som läser det här skulle säga att jag är totalt instabil, men jag säger oftast bara till när jag är ledsen, och ledsen får man vara, det är bra, för annars kommer det komma tillbaka till mig. Alla har sitt eget sätt och att genomgå en kris i livet kommer inte vara första gången, det kommer inte vara sista gången jag blir lämnad av någon jag älskar, människor kommer dö, vänner kommer födas, men det är så det är.

Jag vill avsluta med att säga att jag ärlig mår bättre, mina arbetskamrater ser att jag mår bättre, jag "lever" om man får såga så. Jag har fått nya vänner, jag gör saker, jag mår inte dåligt pga av stress. Jag tycker att det kul att ta på mig fina kläder, jag tycker det är kul att gå i stan och jag VILL vara med mina vänner. Förut kändes det som att jag höll mig tillbaka, som jag sa innan. Men jag mår bra, och jag ser så mycket möjligheter. inget kan gå fel nu.

Likes

Comments

L.E.A.H TIPSAR!

​Har ni sett nya kollektionen som bubbelroom har släppt? Den är helt sjukt snygg, jag vill ha ALLT! Här ovan har jag länkat tre helt sjukt snygga höst sweaters som passar perfekt nu när det börjar bli mörkare ute och kallare, dom ser hur mysiga ut som helst! 

Är du ny kund på bubbleroom? Då får du 10% på hela sortimentet! Koden är NEWWEB! Happy shopping 💗

​Puss!

Likes

Comments

L.E.A.H´S INLÄGG!

Blåbär och ananas är det bästa ellerhur? Blåbären är dessutom plockade på Gotland, ännu bättre! Men hörna, alltid ALLTID skriver jag samma, jag håller på en vecka, sen slutar jag, men jag tänker, jag skiter i hur det blir eller hur många om dagen det blir, det får anda på liksom impuls om vi kan komma överrens om det?

Idag har jag varit ledig, för att i helgen var det min lediga helg och jag var på kryssning från några på jobbet, och vi vann pris som vi handlade för i taxfree, men det var så svårt att välja men jag skall ändå visa vad jag köpte senare. Vi åkte med birka crusies, och gick i land igår kväll. Det enda jag har gjort idag har varit att städa, och är äntligen klar. Har även skrivit in viktiga datum i kalendern! Imorgon skall jag nämligen till Bejing terapi i stan och få massage och akupunktur, och det skall bli helt underbart! Har inte varit på detta stället innan så skall bli spännande, återkommer med betyg senare! Hade varit så kul att vlogga det men vet inte om jag vågar haha!

Nu tänkte jag laga middag men vet inte riktigt vad det blir! och senare ikväll blir det kvällspromenad, när Lukas kommer hem, hoppas på en sväng iaf! I annat fall tvingar jag queen K´ att följa med! vi får se helt enkelt!

Jag vet att det bara kom upp den del ett på greklands resan men skall såklart visa er resterande bilder om ni vill!

Puss!


Likes

Comments

Hejsan hallå alla underbara, det var ett tag sedan, och under denna tiden har jag b.la varit på Rodhos, inte hela tiden såklart, utan i 8:a dagar, tänkte lägga upp tre delar eftersom det är så otroligt mycket bilder och det kan ju vara kul att se en del av dessa!

Resan ner var lång och jobbig, jag hade troligtvis feber och blev ganska sjuk innan vi skulle åka. Jag och Lukas åkte med flyget på Bromma flygplats tidigt på morgonen till Kalmar flygplats där pappa hämtade oss och vi åkte till hotellet dom bodde på ett par timmar. Strax innan flyget skulle gå från Kalmar till Rodhos skulle gå så ropar dom upp att dom har problem och vi fick mat biljetter och fick vänta ca 1,5 timme till, men då kom beskedet att vi skulle flyga 23.00 på natten och vårt flyg skulle egentligen gått 17.00, så jag var måttligt glad, så ca 6.00 på morgonen var vi framme på hotellet så vi sov inget utan gick ner till frukosten när den öppnade 8.00, sen somnade jag tyvärr i den elaka solen och blev jätte bränd på ryggen. Det var den värsta värmeböljan hela denna veckan så en dag var det 49 grader ute, vilket var ganska jobbigt, vi snörde oss hela tiden och var mycket i skuggan så jag eller Lukas blev inte speciellt bruna alls! 

Kommer berätta mer i nästa inlägg av "delar av rodhos" med sammanhängande bilder till! 

puss ❤

Likes

Comments

​Hej alla fina! 

Nu var det några dagar sen, försöker ännu komma in i rutin men nu har jens varit här och då glömmer jag liksom bort att skriva! Men i lördags så hade vi fullt upp, vi fick ryck och målade om hallen, och den blev klar samma kväll, 02.30 ungefär blev vi klara! Snacka om att snabba på haha! Här är lite bilder när vi är in progress, sen skall ni få se lite efter bilder senare, men vi har en liten detalj kvar att fixa först! 

Igår städade vi hela lägenheten, tog vinterjackor till källaren och sådant, det blev sååå rent och fint! Det händer alltid mycket med jens när hon är här! Nu skall vi strax hitta på något, vi har lite att fixa åt henne idag, men vi funderar på att gå ut i det fina vädret snart! ses snart! puss!

Likes

Comments

L.E.A.H´S INLÄGG!

Hej alla fina!

Jag bloggade inget igår pga av att jag jobbade över 13 timmar så gav mig inte tiden och när jag kom hem handlade och lagade jag mat, så det blev lite för lite tid över och när klockan var runt tio tyckte jag inte det var någon ide längre! Idag blev det också sent, jag sov ut eftersom jag är ledig, sen väntade jag på att DHL killen skulle komma med våra stolar från furniturebox, och strax efter tolv kom dom och det var tur att jag fick boka fram min kranstid till 13.30, för leveransen var beräknad mellan 10-14, ganska drygt tycker jag men men!

Idag har jag fyllt på mina fransar, så jävla skönt, dom såg hemska ut, iaf när man är van vid hur helt nygjorda är hehe! Och resultatet är på bilderna ovan! Tjejen jag gör hos är sååå duktig, hennes salong ligger vid Solna station och  hon tar 450 kr för nytt set och 350kr för påfyllning! Blir lika nöjd alltid! 

Sedan var jag i Solna centrum och strosade lite, postade mors-dags present till mamma och sen var det tänkt att jag skulle skriva ut våra flygbiljetter till Grekland men jag hade sån sjuk huvudvärk så jag kom aldrig riktigt till den punkten! haha. Men nu är jag hemma och plockar och städar och väntar på Jens! Hon är nog på båtbussen hit nu, skall bli mys! Jobbar imrn så då får hon klara sig själv men sen så! trevlig helg alla! Puss!

Likes

Comments

L.E.A.H´S INLÄGG!

Min absoluta favorit inom balsam serien!

Produkten på bilden är mitt favo balsam, jag köper den om och om igen, och det händer inte ofta, men ni hittar den HÄR! för 172kr och det är det absolut billigaste alternativet du kan få! Jag brukar köpa min i LYKO´s butik i mall of scandinavia och där kostar den 209kr, så köp den online är mitt tips! Nu till mina top bästa tips!

Första grejen är väl inte ett tips men för mig funkar det, jag är ingen frisör men jag tror på att testa sig fram och se själv vad som funkar på sitt eget hår, oftast har frisörer så mycket åsikter om saker dom tycker är bäst och det är ju det dom fått lära sig och mycket stämmer säkert men mycket behöver inte alls stämma in, dessutom har många frisörer så risigt och sönder preparerat hår och rekommenderar så mycket produkter som dom bara kan få plats med. Jag tror på så naturligt hår och så lite kemikalier som möjligt!


- Jag klipper sällan mitt hår, var hos en frisör i augusti 2014 senast och blev missnöjd så jag går aldrig dit, jag brukar fixa lite hemma eller bara klippa till luggen eller så! (ja jag äger frisörsax av en tidigare bekant frisör). Mitt hår växer något otroligt ändå så jag vet inte det där med att klippa sig regelbundet, det hjälper inte på mig iaf ;)

- Jag använder dyrt balsam för återfuktning men använder ofta barnängens schampoo, det beror på att jag upptäkt att schampot spelar ingen större roll för mitt hår mer än att få bort den fattiga ytan, så allt behöver inte kosta mycket pengar för att vara bra!

- Jag plattar, fönar eller lockar håret sällan. jag fönar kanske håret 2 ggr i månaden, till festligare tillställningar, plattar eller lockar aldrig, och det tror jag gör grym skillnad då det sliptet fruktansvärt på håret!

- Jag använder alltid balsamspray innan jag borstar, jag upplever att min tangelteezer sliter av mindres hår om jag använder vanligt balsamspray, även om jag måste borsta håret när det är blött, vilket jag undviker såklart!

- Jag sover ofta i toffs eller fläta, mitt hår blir inte lita knutigt och automatiskt enklare att borsta.

- Jag tvättar mitt hår varannan dag och ibland var en dag längre än det, försöker såklart så oofta som möjligt tvätta håret, men jag måste för annars ser det fettigt ut tyvärr! men det är olika på olika personer!


Så! Nu har ni fått veta hur jag fixar med mitt hår, som sagt, alla gör olika, men detta gör iaf så mitt hår växer som ogräs! håll ut, och försök inte med massa preparat, för kan garantera att det växer bättre utan! puss!

Likes

Comments

💗 - Jag fyllde nyligen 20 år.

💗 - Jag är aldrig mer än nödvändigt i "stan", t-centralen, då jag blir väldigt lätt stressad av mycket människor.

💗 - Jag hatar att bli fotad när jag inte är beredd på det.

💗 - Jag flyttade till Kalmar och studerade knappt två år där på gymnasiet och hoppade av i slutet av andra året pga av privata orsaker.

💗 - Jag har väldigt svårt att säga nej till bekanta och ytligare vänner.


Hoppas ni gillade dessa små facts! Puss!Likes

Comments

​Hej alla fina! 

Idag är det 24/5-16 och det är fan sommar! Idag har jag varit på brödkurs på bonjour, och jag var en timme tidig så han sitta och ta det lugnt i deras lobby. Det var verkligen super kul och lärorikt, så jag får tacka ica för att dom tror på mig! Under kursen del 1 så bakade vi 99% av tiden men imorgon så skall vi bara ha teori om man säger så! Kommer komma till jobbet på torsdag och vilja göra allt! fler företag borde investera i sånna grejer, det skapar engagemang och en trivsel, jag vill ju känna att jag kan mitt jobb och att jag kan leverera! 

Om två dagar kommer jens hit och då vankas det lite grejer, längtar! Hoppas det är lika fint väder dom dagarna han är här så vi kan åka till någon strand och bada och sola! Måste pressa på grunden innan grekland! Lukas är redan brun som en grek, så himla lätt att bli brun! Då passar han in nere i grekland sen ;) puss!

Skall ni resa någonstans i sommar? 

Likes

Comments

Instagram@its.leias