Min taske er altid som i altid fyldt med ting, jeg ikke vidste, jeg havde brug for, men også ting jeg ikke kan leve uden. Her kommer en lille liste over ting, jeg altid har med mig på farten.

Elastikker både til håret og bøjlen. Hårelastikken er super god at have med i tasken, specielt når vejret ikke lige er med mig på en cykeltur. Jeg er typen, der har levet med togskinner i snart 4 år, og derfor bruger jeg elastikker i håbet om, at jeg snart kan få bøjlen af, så elastikker til bøjlen er også med i tasken (for tro mig, de skal skiftes oftere, end man lige går og tror).

Høretelefoner er den bedste opfindelse til dato! Jeg ånder og lever for musik (dog uden en eneste tone i livet), og derfor er høretelefoner et must i min taske.

Tyggegummi efter en lang dag uden mad, så er tyggegummi den største redning.

Kort, penge og nemID altid godt at have med, man ved jo aldrig hvad man lige kommer ud for.

Panodil faktisk ved jeg ærlig talt ikke, hvorfor jeg altid er udrustet med Panodil piller. Jeg er ikke typen, der lider af smerter, men hvis en af mine veninder spørger, så er jeg altid til hjælp på den front.

Kvitteringer som altid er krøllet sammen i tasken og ligger langt nede på bunden.

All over er min taskes indhold nok rimelig basic, men til tider befinder de særligste ting sig også i min taske specielt efter en sjov bytur ;))


- Lea Emilie


Likes

Comments

En ting, jeg absolut kommer til at savne fra sommeren, er de hyggelige sommeraftener, hvor det er muligt at være ude til sent på aftenen kun iført en sweater og en fin nederdel. Det er sommer for mig!

Likes

Comments

SOMMEREN 17 har været fyldt med oplevelser blandt andet min ferie til USA har gjort stort indtryk men også kløften festival og grønkoncert har jeg været til i løbet af ferien. Eftersom jeg allerede fik sommerferie i starten af juni har sommeren i år for mig været meget lang og nu hvor den er slut kan jeg godt kigge tilbage og tænke "hvad lavede jeg egentlig denne sommer?" så her er en række billeder med det jeg har brugt min sommer på.

Likes

Comments

Mit ynglingsmusik kombineret med mine favoritbilleder fra Tumblr, så er der både sød musik til ørene og rare billeder til øjnene. Min musiksmag består af en blanding af det blødeste popmusik til det hårdeste rap. I denne omgang er det den mere bløde side af min musiksmag der er repræsenteret. Det afhænger meget af mit humør, hvad det er for en type musik jeg vil høre, så ud fra det her musik kan det vidst hurtigt konkluderes at jeg er i et ret afslappet humør. Giv gerne alt musikken et lyt for det fortjener de her 4 sange alle.

Likes

Comments

Nyt skoleår nye udfordringer, forventninger, oplevelser og meget mere. Jeg er nu begyndt i 2.g på gymnasiet. At igen være omringet af alle mine venner er virkelig noget, jeg har savnet hele sommerferien. En ting, jeg ikke har savnet, er afleveringerne, som der allerede er en del af, trods skolen ikke engang har været igang i mere end 2 ugers tid. Jeg er fyldt med forventninger til netop dette skoleår blandt andet festerne, mig selv og bare hverdagsrutinen, jeg lige skal finde igen. Jeg er super glad for starten indtil videre, men jeg er også voldsomt træt på grund af alle de ting, man lige pludselig skal tage stilling til efter at have holdt ferie i 2 måneder.

Min hverdag er (udover skole) fyldt med venner, arbejde, musik og afslapning. Trods skolen tager en del energi lige for tiden, sørger jeg for at have et liv udenfor skolen, som er en ting, jeg synes er utrolig vigtig. Jeg gør de ting, der gør mig glad såsom at bruge en eftermiddag med mine veninder eller bare høre musik, ligefra jeg kommer hjem fra skole, til jeg går i seng. Dog skal lektierne jo laves ;))

Likes

Comments