Sitter nu i kyliga december på en parkbänk vid Kungsträdgården, då längtar man ändå tillbaka till värmen! Här är några bilder från när jag var på ön Cos, i Grekland.

  • 22 readers

Likes

Comments

Skolan är stressig dom vanligt, julpresenter ska inhandlas och som vanligt har jag spenderat allla pengar på en gång. Hahah hur ska detta gå mon tro?! Första bilden är endast en driv bild, tyckte d va lite kul att experimentera med stickers heh. Tagga nästa blogg inlägg guys, stay tuned! ❤️❤️ har ngt sjukt spännande planerat yeyeye

Likes

Comments

Hej alla!!

Tänkte bara fråga om ni ville ha en sorts månads haul här på bloggen, alltså saker jag köpt och rekommenderar under november månad? Lika och kommentera isåfall!! Och glöm inte att följa! ✨✨

Puss loveu

Likes

Comments

Idag tog jag mig till skolan, var ju hemma igår. Kom dock väldigt sent med ursäkten- jag försov mig? Hahah kommer ha så mkt frånvaro bara för det! Hade jag istället sagt att bussen var sen eller att jag hade idrott hade jag möjligtvis sluppit frånvaro... blev lite trögtänkt där med konfrontationen. Aja sånt sker och idag var det min tur. Får se hur länge jag håller ut idag, uppdate kommer ikväll. Stay tuned!

Puss

Likes

Comments

Känns som om jag tjatar om att jag är sjuk hela tiden. Det har bara blivit mycket nu på sistone, allt med operationen och nu magbesvär samt rejäl huvudvärk osv.. inte ok. Det har inte bara gått ut över mig själv, men även familj, vänner och skolarbete. Blir ju så jädra stressad. Får hålla tummarna att jag blir frisk snart!!
Hoppas ni är friska iallafall, om inte krya massor!! Puss

Likes

Comments

Hej sötisar!

Jag frågade igår om ni ville ha en haul på inköpen från igår, och det ville ni! Jag köpte inte jätte mycket men d blev lite ändå.

Bild 1- En super fin laxrosa väska i perfekt storlek. Kostade tidigare 399 har jag för mig, men jag betalade endast 150! Jag är såsåså nöjd, finns att köps på HM💗

Bild 2,3- Länge velat ha en militärtröja, tycker andra stylar den stilen så coolt då ville själv testa. Tidigare 349, nedsatt till 40%! Finns på BikBok

Bild 4,5,6- Igår på morgonen blev jag väckt av pappa, han hade med sig ett stor låda med skriften GANT på. Det visar sig att han hade gått upp jätte tidigt för att vara en av dom första att inta butikerna, han tyckte att dessa stövlar utstrålade Céline, och det hade han rätt i!! Jag älskar dom❤️❤️ Vet inte priset, men finns att köpa i butiker dom säljer Gant.

Bild 7,8- NYX nya serie har bland annat dessa liquid lipsticks! Inte testat det förut så ska bli sjukt spännande. Kan återkomma med min recension senare på bloggen :) tidigare 100kr har jag för mig, med jag betalade 66kr. Finns på bl.a. att köpa på Douglas.

(Kom ihåg att valutan är i NOK)
POK

Likes

Comments

Hej igen bloggen!!

Just nu befinner jag mig i Oslo, för er som inte vet är ju jag halvnorska. Mina föräldrar är sklida, så mamma bor i Sthlm och pappa i Oslo... vilket betyder att jag reser hit en del. En vanlig fråga- pratar du norska? Ja det gör jag! Flytande, är nämligen född här :))

Nog om det, idag började jag dagen en sväng inom sjukhuset, måste ju på kontroller nu efter operationen. Mindre kul... men något lite roligare är att jag har ju shoppat lite pga av alla reor!! #blackfriday.

Vill ni ha en haul på det förresten? Gilla detta inlägg isf❤️ Ha världens bästa dag, och kom ihåg! Du är bäst 

Likes

Comments

Jag lever ett bra liv.
Jag bor i två av världens tryggaste och rikaste länder. Jag har alla förutsättningar i världen, politik med demokrati präglat av frihet.
Jag har tak över huvudet, rinnande vatten och en familj som älskar mig.
Detta innefattar ett bortskämt liv.
Jag är tacksam. Väldigt tacksam!!

Det finns moment i livet där uppväxt och förutsättningar inte har några gränser. Stress, oro & ångest är endast några beståndsdelar. Jag vet att jag inte är ensam om att leva med detta dagligen.
Men jag har lärt mig att släppa ut känslor som gnager. Oavsett om det är en terapeft/kurator/psykolog eller till en nära vän. Jag har lärt mig att det inte är något att skämmas för oavsett situation . OAVSETT.
Jag är stolt över mig själv. Att det är okej att må sämst oavsett vem.

Min kära syster (bild 1) .& min hund (bild 2)

  • 66 readers

Likes

Comments

Min styvmor kom precis hem från Paris, och innan hon åkte iväg bad jag henne att köpa en makron. Vilket hon gjorde! Inte bara 1 makron, utan 6 stk. Och jag som älskar makroner. Favoriten ser ni på bilden neran, pistage.. helt färsk från Maxims i Paris. Tack ✨✨✨

  • 75 readers

Likes

Comments

Hej alla! Ny blogg, men vissa kanske känner igen mig från min tidiga blogg celinspiration (?) Vem vet... aja ny blogg, nya planer. Välkommen!

Idag har jag bara legat hemma, kollat YouTube, ätit mat och slappat. Sjukanmälde mig nämligen från skolan idag, då jag forfarande har sjukt ont efter operationen. Mina smärtstillande funkar tydligen inte på mig, så ska förmodligen ringa läkaren imorgon och försöka skriva ut något annat. Håller tummarna för att det ska gå! Ska försöka ta mig ur sängen nu och in i duschen, får se hur det går nyopererad... men känns värkligen sååå behövligt just nu. Sedan blir det tidigt i säng, måste vara upplagd och pigg i skolan imorgon. Dessutom är det fredag!!✨✨🎉🙄🎉❤️

Puss&kram
Céline

  • 75 readers

Likes

Comments