Godmorgon allihopa! sitter just nu på tuben på väg till skolan. Blir sen idag som vanligt , lyckas alltid att bli sen. Är inte den snabbaste på morgonen plus att jag alltid går upp försent. Idag slutar jag 15:40 och typ direkt efter ska jag åka och hämta mina kusiner på dagis. Senare mot kvällen hoppas jag att jag får tid över att göra klart min SO uppgift. Hur ser eran dag ut ? PUSS!

Likes

Comments

Sitter just nu hemma i sängen och har tänkt att kolla vidare på Paradise Hotel säsong 4. Är det bara jag som skulle kunna tänka mig att vara med i Paradise hotel? Jag tycker det skulle vara sjukt kul att vara med faktiskt. Asså Kian i säsong 4 är bara så sjukt snygg haha dör. Jag tror att jag kommer söka till PH när jag fyller 18. Men tills dess så får man bara fortsätta kolla på säsongerna som redan är ute.

Hoppas ni får en skön kväll allihopa! <3

Likes

Comments

Då har man varit uppe sen klockan 07:40 även om man hade sovmorgon... men men så går det när man bor en bit från skolan. Just nu sitter jag på matten och ska strax gå på lunch. Hoppas det blir god mat idag. Har iallafall inga planer för idag tyvärr, kommer nog sitta hemma idag och ta det lugnt bara. Vi får se haha PUSS

Likes

Comments