Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

äntligen så känns det som om att allt går i rätt håll. igår blev det en öl i stan med simona och hannes. blev faktiskt ganska sent men jag har varit ledig idag. vart en bra dag, hunnit träna, storstäda hela lägenheten och lagat mat. allt känns mycket enklare när man har bra saker framför sig. detta blir en riktigt slitig vecka med en massa dubbelpass (jobbar extra på olivias hemtjänst över min heltid på värö), men så får de bli när man vill leva det liv man gör haha! på fredag så ska jag fylla på fransarna, och på lördag så har vi bokat ett rum på mårtenssons i halmstad. snart är det av till london, och jag är även i full igång med mitt lägenhetsköp!

Likes

Comments

jag ska nu ta ett stort steg i livet. jag skall faktiskt flytta hem igen. det finns en handfull saker jag skulle kunna berätta om varför, men jag känner att det är det bästa just nu. sen så är det förmodligen så att jag kommer köpa en lägenhet. men det är massa saker jag måste ta tag i först.

Likes

Comments

jag skriver nästan aldrig här längre. men jag har aldrig tid, faktiskt. när jag väl har tiden så orkar jag inte. tappat suget för att skriva, även om jag älskar det. sanningen är att jag inte mår bra. något jag inte gjort på ungefär ett år. i början var det verkligen konstigt, då jag aldrig mått dåligt innan. klart man haft dåliga perioder, men en depression har jag aldrig haft. fått lyckopiller men jag skulle inte säga att dom fungerar. vissa dagar vill jag inte vakna, vissa dagar kan jag stanna upp i bilen på jobbet och bara storböla. men det värsta är ångesten måste jag säga. när den dyker upp, och man bara inte vet var man skall bli av. när det är jobbigt att bara andas. när man inte ens orkar gå upp för att gå på toa, bara för att det är för tufft. vad hjälper det att sova när man ändå alltid är trött?

annars? jobbar som en gnu, över 100%. festar. träffar människor. reser. next up blir London, Simonas 24 års present från mig.

Likes

Comments

oj vad det var längesedan jag skrev här? senast jag skrev så har vi varit i Magaluf igen. Roligt som vanligt! Så nu ska vi ner till Liverpool i november, träffade några sköna människor där som vi var med hela veckan. Det senaste så har vi varit mycket i Blekinge där vi också träffat ett gäng sköna människor. Jag har fått fast tjänst i Varbergs kommun, samt börjat extra jobba på ett privat hemtjänstföretag här i stan där jag också trivs väldigt bra. Jobbar numer typ hela tiden, men det fungerar bra för en människa som mig som hatar att vara ledig och inte göra någonting. Lönen lär bli riktigt go nu med två jobb!

Likes

Comments

Hej!
Ja jag lever! Har haft fullt upp... det jag hunnit med är att jag blivit undersköterska, fått fast tjänst, varit i Tyskland, träffat många olika människor, utegångar, piercat mig (i bröstvårtan?!), fyllt 20 år. Typ det?! Har även fått ett extrajobb, vilket skall bli kul! Få träffa nya människor och lära sig nya saker. Ska beta av 7 jobbpass till på torsdag, sedan så flyr vi till Mallorca på fredag. Hur bra är inte livet just nu?

I fredags så var vi ute ett gäng tjejer, mycket kul. På lördagen så åkte och Simona till våra vänner nere i Blekinge. Vart fest där och lite roligheter. Förra måndagen var vi även i Helsingborg, bodde på fint hotell och träffade ett par vänner. Så det händer mycket just nu!

Likes

Comments

Oj? Nu var det en månad sen jag skrev här. Men sanningen är att jag inte hunnit. Jobb och livet har kommit imellan typ. Det har varit en grym sommar med minnen för livet. Träffat otroligt mycket folk, lärt känna nya människor och bara levt livet helt enkelt. I helgen var jag i Tyskland, Hamburg, vilket också bjöd på roligheter. Några tusenlappar fattigare men vad gör det. Trivs otroligt bra på jobbet med. Jag och simona har flyttat ihop, och hon skall idag titta på en lägenhet åt oss i stan.
Idag väntar ett dubbelpass, känns sådär när min rygg börjat att krångla igen...

Likes

Comments

Var så himla fint igår, så jag föreslog för Simona att vi skulle sätta oss vid havet mot kvällen. Tog med oss en flaska vin och cyklade ner till ankaret. Jättemysigt verkligen, sååå mycket folk. Ringde ner Oskar och Gustav, var med dom hela kvällen. Mycket kul!

Vaknade upp med babe Simona och var med henne på förmiddagen, sen begav jag mig till mamma för sol, kaffe, och mat. Vi badade även nyss!! HUR SKÖNT?!

Likes

Comments