Vi har fått lägenhet i Varberg!!! Hur sjukt?! Inflyttningen sker den 15 maj. Nyopererad men whatsoever då slipper jag bära något 😂 Ska bli så kul att få inreda och ha sitt egna mysiga krypin haha. Det är en tvåa byggt 2006, så den är fräsch. Well. Igår var jag Simona och Klaudia i Halmstad, en riktigt kul utgång och vi var inte tillbaka på hotellet förrän vid halv 6 på morgonen, usch haha. Vi gick upp 9 då frukosten stängde 10, så man är ju rejält sleten idag. Sov i 3 h när jag kom hem.
Imorgon är det dags för en ny jobbvecka. 2017 är så långt ett riktigt bra år kan man verkligen säga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bild från när jag var hos Klaudia i förrgår. Just nu sitter jag och har rast, slutar kl 14. Ska direkt hem efter jag slutat, sedan in till Varberg där jag och mamma ska titta på en lägenhet till mig. Hur spännande?!?! Ikväll ska jag och Dennis ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon för jag ska hinna göra lite saker innan vi åker mot våran överraskning! Kommer bli en riktigt bra helg känner jag på mig.

Likes

Comments

Denna dag har sett ut som de flesta andra dagarna; plugg, pw och nu jobb. Börjar med ett möte på jobbet, det är ganska jobbigt för man bli så slö när man bara får sitta still i 2,5 timmar.
Imorgon är jag ledig och då blir det en påfyllning av fransar, perfekt då jag, Simona och Klaudia ska ut i helgen woho. Klaudia fyllde igår så vi ska ta med henne på äventyr, hon har ingen aning om var eller hur. Hon vet bara att vi ska ut och att hon ska ta med packning för en festkväll. Blir superkul!
På fredag så jobbar jag tillsammans med Simona, hur kul?! Få jobba med sin bästa vän är goals haha!

Likes

Comments

Just nu har jag rast, känner mig helt slut i kroppen. Böööh. Jobba helg är riktigt härligt, oftast ingen direkt stress utan det är lugnt och skönt, vi är inte heller många ute som jobbar.
Idag slutar jag 14 och ska träna mitt favvopass vid 16.30. Inte ledig förrän på onsdag då det blir nya fransar med
😴

Likes

Comments

Satans jobbigt var det att somna igår... jaja efter fem timmars sömn så var det bara att bege sig mot work. En väldigt trevlig dag förutom att fina kollegan Natalie skulle sluta idag.

Somnade när jag kom hem, och nu sitter jag och ska snart hoppa in i duschen. Ska till Dennis, vi träffades faktiskt inte igår wowwow? Min älskade, hur kan man tycka om en person så mycket?

Likes

Comments

På något sätt var det nog bra att jag blev sjuk, samt åkte till sälen så att jag blev borta från jobbet ett tag. För det har gett mig så mycket energi att vara "ledig". Är som en ny människa typ haha, taggad inför jobb på ett helt annat sätt.

Nu har jag nyss käkat frulle (omelett) och sitter och dricker mitt morgonkaffe. Beställt en present till en kompis som fyller år i nästa vecka. Ska ta mig ut på en promenad snart, känns inte så himla lockande när det är halv storm ute...

Jobb ikväll med och så blir det jobb imorgon bitti med!


Likes

Comments

Jag är så himla sugen på att bara ta en vecka ledigt och flyga till värmen. Synd bara att jag inte kan ta ledigt just nu...

Ligga vid poolen med en öl vid sidan om och en bok i handen. Sola tills solen går ner, sen tar man en dusch och sitter på balkongen och njuter. Tittar på människorna där nere på gatan. Går och äter på restaurang, njuter av att kunna gå på kvällen i bara klänning...


Ja drömma kan man ju. Nyss hemkommen från min och mammas dagliga promenad. Ska sätta mig ner och plugga nu, en oerhört tråkig uppgift. "Förklara tex Dorothea Orems egenvårdsteori och Katie Erikssons teori eller välj någon annan teori som du tycker verkar intressant". Intressant var det ja."

Jobb ikväll med.​

Likes

Comments

Nu är jag typ frisk, hostan kommer då och då. Ni vet den där "kliande" jäkla rethostan, usch. Har nyss gått en timme med mammis, tog det ganska lugnt eftersom man inte är 100 än. Nu ska jag plugga, börjar en ny kurs idag "vård och omsorgsarbete 2" och ska skriva lite om rehab nu osv.

Ikväll blir det jobb 15.45-21.45.

Likes

Comments

Nu har man tillfrisknat efter några dagars feber och halsont. Gud så ynklig man är när man ligger med 40 graders feber alltså... har inte jobbat på 2 veckor ungefär eftersom att jag var i Sälen, sedan blev jag sjuk. Men imorgon börjar allvaret igen, saknat jobbet. Fullt upp nu och jag är inte alls ledig lika mycket som innan. Ska kämpa nu i 2 månader till innan jag ska lägga mig under kniven den 5 maj... Blir mycket jobb, plugg och träning nu dessa veckor innan. Men jag gillar det, att ha ett mål. Ännu roligare nu när jag har ett datum att se fram emot.

Likes

Comments

som grädden på moset så blev man sjuk typ så fort man kom hem från resan. legat i 40 graders feber, halsont och hosta. men nu känns det som om jag är på väg mot att bli frisk.

trist att inte ha jobbat på 2 veckor (pga resan och sjuk), saknar mina gamlingar haha.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen!

Likes

Comments