idag är det midsommarafton! jag har jobbat 7-11 idag. mer än så fick räcka haha. Imorgon är jag ledig eftersom jag och Simona skall bo på hotell inatt i Halmstad och gå ut på kvällen. Jobba söndag innan jag går på semester i två veckor, jippi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varit off i några dagar nu, gjorde bloggen privat eftersom att jag fick ångest över vilka som skulle läsa och vad de skulle tycka. Men sen så kom jag på att jag skiter i vilket, för varför ska jag ljuga för mig själv? Det är ju såhär jag känner.

Denna helgen har varit väldigt kul! I fredags blev det utgång med Klaudia och hennes vänner. Var helt slut så jag sov enda till 14.30?! ALDRIG hänt innan. Sjukaste verkligen. Det roliga var att jag var helt klubbad, vaknade inte mer än en gång. Redan några timmar senare så var jag hemma i Varberg och jag och Simona var igång med glaset i handen. Det var en oerhört skön kväll, vädret alltså, helt underbart. Vi cyklade ner till stan och krökade med några vänner för att sedan dela på en kanna sangria på Hamnpaviljongen. Sedan så festade vi vidare hos kompisarna. Skulle egentligen sova över där men fick för oss att dra hem halv sex på morgonen så det var bara att börja trampa på, fan så svettig man blev. Var så lugnt och fridfullt i stan, inte en människa ute vid den tiden. Nä nu ska jag bara ta det lugnt, jobbet kallar imorgon!

Förresten så bokade jag och Simona en resa idag till Mallorca, åker redan den 27:e! HOW FUN?!?!?!

Likes

Comments

Idag måste ha varit den stressigaste dagen under mitt år på detta jobb! En person var sjuk vilket strulade till det mer än det brukar. Men vi löste det och jag fick sluta i tid! Efter jobbet så var jag med Simona och bara chillade, har alltid kul med henne, har fan skrattat så jag kommer få träningsvärk imorgon haha! Vi gick promenad, träffade en kompis och bara tjötade och drack kaffe. A good day. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova men jag vet redan nu att det inte kommer gå på ett tag. Jag är verkligen uppe i varv och har 1000 tankar i huvudet. Det händer mycket just nu i livet, mycket privata saker. Men just idag så känns allt väldigt bra och jag känner mig lycklig faktiskt.

Likes

Comments

Om att vara rädd för ensamheten. Vara rädd för att förlora allt och alla. Förlora tryggheten. Känna sig ensam och liten i vår stora värld. Att vara ledsen. Att gråta. Ångest. Ångest hela tiden. Vad är det som sker? Klump i bröstet, kan inte andas. Konsten att hata sig själv. Allt med sig själv. Konsten att känna sig misslyckad. Känslan av att inte vilja finnas mer. Att vilja dö. Känna meningslöshet. Varför finns jag? Varför ska jag göra det här? Varför ska jag göra detta när allt ändå är tråkigt? Felaktiga beslut och ånger. Konsten att ta sig ur ett förhållande som inte gör dig gott. Att våga och faktiskt att vara stark. Att våga! Att gräva sig ner i arbete så mycket man kan för du vill ständigt ha något att göra. Att vakna och tänka att du inte vill gå upp. För kroppen orkar inte. Huvudet orkar inte en dag till. Det mina vänner, det är tufft. Att vilja dunka huvudet i väggen, och bara "skrika varför jag"?! När livet känns svart och du inte ens längtar till din lediga helg.

Om jag inte blir bättre snart så vet jag inte vad.

Människor som inte bryr sig, människor som vill trycka ner dig, människor som är för egocentriska.


Men också att i en liten del av livet, någon minut eller tio känna dig glad. Känna dig stark! Stark för att du orkar. Orkar att orka. Orkade ta dig ur det som tog ner dig. Orkar kliva upp. Orkar ha drömmar. Drömmar som är långt bort men som faktiskt ändå finns där. Känna friheten. Losing you helped finding me

Likes

Comments

Idag lämnade jag in min sista uppgift i kursen "äldres hälsa och livskvalité". Gjorde den kursen på kanske 2v? Hehe. Så går det när man är sjukskriven... Nu har jag bara kursen "vård och omsorg vid demenssjukdom" kvar. Sedan så har jag gymnasiearbetet också, men har jag tur så kan jag validera bort den. Kommer få lämna in mitt arbete jag gjorde i gymnasiet så får vi se om det funkar till vård och omsorgsprogrammet.

Inte är det slut på plugget. Så fort jag blir klar så ska jag börja plugga till högskoleprovet som jag kanske nämnt innan. Just nu så är jag sååå taggad på att följa min dröm. Det som är så bra med att jag är färdig undersköterska är att ifall det går käpprakt åt helvete på provet och jag inte kommer in till våren, till hösten18 eller våren där på är att jag faktiskt har en undersköterskeutbildning som ger mig jobb typ var som helst.

Det kommer vara så in i helvete tufft men jag gör det för ingen annan än mig själv, eller jo. Dem jag vill hjälpa <3

Beställt!

Likes

Comments

Idag kom vi hem från Berlin, orkar inte skriva så detaljerat om vi gjorde men det var iallafall mycket trevligt och HÄRLIGT väder. 25-30 grader varje dag. Nu ligger jag i soffan, skrev nyss klart en uppgift. Försöker jobba på nu så jag blir klar så fort som möjligt så jag kan börja plugga till högskoleprovet! Haha det är nu man ångrar att man var lat i gymnasiet... Men vad ska man gör, bara till att bita i det sura äpplet.
På tisdag börjar jag att jobba, ska bli kul faktiskt! Saknat det som bara den.

Här ser ni mina nya bröst. Som ni ser är dom tejpade, ska tejpa dom i minst 6 mån.

Brandenburger tor

Utsikten från rummet, fernsehturm

Kom en oväntad regnSKUR. Galet vad mycket regn det kom. Men solskenet kom fort tillbaka igen.

Likes

Comments

Tripp till Fjällbacka med Saranda och Kaltrina! En mycket trevlig dag.

Likes

Comments

Rena rama drömmen att somna klockan 22 igår, vilket resulterade i att jag vaknade 5.30. Har hunnit käka frukost och dricka mitt kaffe i sängen. Satt i en inpackning i håret och ska snart ta en dusch. Idag blir det städ, plugg och promenad med Celicia och hennes hund. Ikväll restaurang med Mathilda och pappa!

​Lutar mot Lysekil imorgon? På måndag blir det BERLIN med D

Likes

Comments

​Nu har jag snart bott i lägenheten i 2 veckor. Time flies, känns bättre för varje dag men det är fortfarande jobbigt typ. Men det är väl klart, om man är van att bo men familjen, vilket jag liksom har gjort i 19 år. 

Blandar ständigt ihop dagarna, det är så förbannat tråkigt att vara sjukskriven. Jag behöver lite rutiner, annars fungerar jag inte bra... 

Var uppe redan vid 7 imorse, körde mor min till Göteborg för hon skulle ta färjan till Danmark. Lite kul för jag tog pappas nya bil, alltid varit starkt emot volvo men den nya s90 är nog den bästa bil jag kört och då har jag ändå kört ett par stycken. 

​Kan inte släppa mina tankar till dem i Manchester, usch blir tårögd bara jag tänker på det. Oskyldiga barn som ville se sin idol. Föräldrarna som väntade på att sina barn som skulle komma ut från konserten. Fy. Äckliga kräk som gör sånt här, finner inte ens ord för er. ​Så går det när man öppnar sina armar, welldone.​ Snart vågar man väl inte ens gå ut mer.

Likes

Comments