View tracker

Hemma efter en underbar vecka i paradiset med min älskade. Nu är man brun och inte särskilt uppvilad men riktigt taggad på jobb och allt vad vardag innebär. Börjar redan att jobba imorgon, blir ett kvällspass. Men på lördag nästa vecka åker jag igen. Så skönt att få slippa julen.
Har knappt några bilder från veckan då jag lät mobilen ligga på hotellet för det mesta medan vi var ute... men här kommer några.
Nu ska jag och Dennis lägga oss strax, skönt att få sova i en skön säng!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hur härligt ska det inte bli att få umgås en vecka med sin älskade? Han är verkligen en av ​ytterst få ​jag skulle kunna klara av att umgås med dygnet runt i 8 dagar. Vi har så himla kul tillsammans, spelar ingen roll vad vi gör för jag trivs alltid bara jag är i hans sällskap. 

Älskar dig <3


​borde sova men det är hopplöst när man är spänd.

Likes

Comments

View tracker

Klockan ringde 10.30 och då var det dags för frulle. En timme senare så var det dags för skypesamtal med min lärare. Eftersom jag läser på distans så har jag skypesamtal med lärarna 3 ggr i varje kurs. Fungerar väldigt bra trots att jag var skeptiskt mot det i början. Är snart klar med min andra kurs, har tidigare läst etik och människans livsvillkor, nu är jag på vård- och omsorgsarbete. Nästa blir medicin 1.

Många har sagt att det är tufft att läsa 100% (till undersköterska) samtidigt som man jobbar. Men nä det kan jag inte påstå. Är ingen pluggmänniska men jag har inte svårt för själva studerandet om man säger så. Jobbar iofs 70-80%, olika per månad.

Var i Varberg innan idag, fick med mig en snygg hoodtröja och ett linne. Sedan tog vi en sväng till gekan som vanligt.

Nu blir det lite mera plugg och imorgon ska det packas och fixas inför resan.

Likes

Comments

Nu har jag jobbat min sista jobbdag innan semestern! Är ledig i 10 dagar från och med idag.
Planerna ser ut som sådana att jag ska duscha, åka till Klaudia och träna senare idag. Blir väl bingo förmodligen ikväll med älskling.

Likes

Comments

Att jobba dag efter man vänt dygnet efter att ha bara jobbat kvällar, woh. Var mer död än levande när klockan ringde 05.40. Tur att jag slutade redan vid 11, älskar att tiden går himla fort på jobbet.
Nu har jag och Dennis lämnat in hans mobil och varit på gekås. Blir att laga mat snart om inte jag och Simona ska träna. Har verkligen ingen lust idag men får väl se vad som händer.
4 jobbdagar kvar och 8 dagar kvar till Spanien.

Likes

Comments

Denna helgen var jag ledig, behövdes verkligen. Minns inte ens sist jag var ledig en helg liksom. Efter jag jobbade kväll i fredags så begav jag mig till Falkenberg för att hämta min älskade som hade varit ute.

På lördagen så var vi i Kungsbacka, shoppade, åt och var i Klaudias nya lägenhet. Sååå fint hade hon det! Är redan sugen på att flytta men nu är jag verkligen det. Så mysigt att få bo med sin älskade och ha ett eget hem tillsammans.

På kvällen så var vi en stund på Celicia och My's födelsedagsfirande och sedan begav vi oss till nästa fest i Falkenberg. Mycket kul! Mår helt okej idag så alldeles strax ska jag plocka upp Simona så ska vi gå på ett pass på friskis. Imorgon jobbar jag bara 7-11 så det blir riktigt gött.

Likes

Comments

Likes

Comments

Klockan ringde kl 9 imorse och då var det bara att ta sig en kopp kaffe och sedan bege sig till friskis för ett pass. Nu har jag suttit i en två timmat och pluggat, har även gjort ugnsrostade rotfrukter som jag ska ha med i kvällens matlåda. Jobbar kväll idag med, men imorgon är jag ledig.

Nu blir det en kort promenad, behöver lite luft efter all pluggandet...

Då blir det nya fransar dessutom!

Likes

Comments

+ att man tillbringar halva december i ett varmt och gött land.
+ att jag börjat på Friskis igen, enda träningen jag tycker är KUL.
- att det aldrig känns som om jag är ledig.
- människor som tycker om att lägga sig i ens liv. Hur kan mitt stackars tråkiga liv vara så kul hahah? Jealousy is the best revenge darling<3
- att man ständigt känner sig trött? Är det årstiden, faktumet att man jobbar nästan varje dag eller för lite/dålig sömn??

Likes

Comments