Nu börjar min stackars bloggkarriär att lida mot sitt slut vilket är ganska synd både för mig själv och mina älskade stalkers. Önskar att jag hade tiden och orken till att dokumentera då jag själv vill kunna bläddra i arkivet och se vad jag gjorde just där och då. Men jag hinner inte. Försöker att få ihop livet lite med långa jobbdagar, läxor, förberedelse inför operation och att hinna träffa vänner och familj. "Sluta överdriv" kan man tycka men så fort jag är klart med mitt för dagen så är det dags att släcka lampan och lägga sig.
Vem vet kanske kommer tillbaka efter operationen, efter skolan,
only time can tell.
Tack för mig

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

Idag kör vi på en stranddag i Amadores!

Likes

Comments

View tracker

längesedan man hade en sån kväll
Ni kanske vet när man ligger helt ensam i sängen,
och bara känner
nej. Tårarna rinner och man känner sig så liten.

Likes

Comments

Hemma efter en underbar vecka i paradiset med min älskade. Nu är man brun och inte särskilt uppvilad men riktigt taggad på jobb och allt vad vardag innebär. Börjar redan att jobba imorgon, blir ett kvällspass. Men på lördag nästa vecka åker jag igen. Så skönt att få slippa julen.
Har knappt några bilder från veckan då jag lät mobilen ligga på hotellet för det mesta medan vi var ute... men här kommer några.
Nu ska jag och Dennis lägga oss strax, skönt att få sova i en skön säng!

Likes

Comments

​Hur härligt ska det inte bli att få umgås en vecka med sin älskade? Han är verkligen en av ​ytterst få ​jag skulle kunna klara av att umgås med dygnet runt i 8 dagar. Vi har så himla kul tillsammans, spelar ingen roll vad vi gör för jag trivs alltid bara jag är i hans sällskap. 

Älskar dig <3


​borde sova men det är hopplöst när man är spänd.

Likes

Comments

Klockan ringde 10.30 och då var det dags för frulle. En timme senare så var det dags för skypesamtal med min lärare. Eftersom jag läser på distans så har jag skypesamtal med lärarna 3 ggr i varje kurs. Fungerar väldigt bra trots att jag var skeptiskt mot det i början. Är snart klar med min andra kurs, har tidigare läst etik och människans livsvillkor, nu är jag på vård- och omsorgsarbete. Nästa blir medicin 1.

Många har sagt att det är tufft att läsa 100% (till undersköterska) samtidigt som man jobbar. Men nä det kan jag inte påstå. Är ingen pluggmänniska men jag har inte svårt för själva studerandet om man säger så. Jobbar iofs 70-80%, olika per månad.

Var i Varberg innan idag, fick med mig en snygg hoodtröja och ett linne. Sedan tog vi en sväng till gekan som vanligt.

Nu blir det lite mera plugg och imorgon ska det packas och fixas inför resan.

Likes

Comments