long time no see.

nu känner jag mig bra glad! 3 jobbdagar innan vi packar väskan och styr bilen mot sälen. ett gott gäng - jag, dennis, simona, hampus och jaco. spriten köpt och skidkläder ordnade.

hur det går med vikten? jo tack! gått ner 7 kilo vilket innebär att jag har ETT KILO kvar, sen ringer jag sahlgrenska. nu vill dom även att jag ska gå in och jobba till aug, får flexkort och möjlighet att lägga mitt egna schema. högre lön också!

skolan går okej, trodde jag bara skulle få E på mina uppgifter på denna kurs pga. att denna kurs är skittråkig och intresserar mig inte alls, men nej. C!

ledig i helgen (jobbat som fan de 2 senaste veckorna, tagit extrapass och jobbat två helger i rad) så det ska bli gött med en ledig helg. simona och jag ska ut i halmstad imorgon, så kul. hoppas min klänning jag beställt kommer idag/imorgon.

klippa mig och slinga håret på onsdag, nya fransar med. sen åker vi på torsdag! yay. bara roligheter just nu och positiva saker. detta behövs efter ett par riktigt gråa månader.

Likes

Comments

Nu börjar min stackars bloggkarriär att lida mot sitt slut vilket är ganska synd både för mig själv och mina älskade stalkers. Önskar att jag hade tiden och orken till att dokumentera då jag själv vill kunna bläddra i arkivet och se vad jag gjorde just där och då. Men jag hinner inte. Försöker att få ihop livet lite med långa jobbdagar, läxor, förberedelse inför operation och att hinna träffa vänner och familj. "Sluta överdriv" kan man tycka men så fort jag är klart med mitt för dagen så är det dags att släcka lampan och lägga sig.
Vem vet kanske kommer tillbaka efter operationen, efter skolan,
only time can tell.
Tack för mig

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag kör vi på en stranddag i Amadores!

Likes

Comments

längesedan man hade en sån kväll
Ni kanske vet när man ligger helt ensam i sängen,
och bara känner
nej. Tårarna rinner och man känner sig så liten.

Likes

Comments

Hemma efter en underbar vecka i paradiset med min älskade. Nu är man brun och inte särskilt uppvilad men riktigt taggad på jobb och allt vad vardag innebär. Börjar redan att jobba imorgon, blir ett kvällspass. Men på lördag nästa vecka åker jag igen. Så skönt att få slippa julen.
Har knappt några bilder från veckan då jag lät mobilen ligga på hotellet för det mesta medan vi var ute... men här kommer några.
Nu ska jag och Dennis lägga oss strax, skönt att få sova i en skön säng!

Likes

Comments

​Hur härligt ska det inte bli att få umgås en vecka med sin älskade? Han är verkligen en av ​ytterst få ​jag skulle kunna klara av att umgås med dygnet runt i 8 dagar. Vi har så himla kul tillsammans, spelar ingen roll vad vi gör för jag trivs alltid bara jag är i hans sällskap. 

Älskar dig <3


​borde sova men det är hopplöst när man är spänd.

Likes

Comments