Mitt liv är inte så händelserikt numera. Kollar jag tillbaka på mitt instagram feed (haha) för ett år sedan hände det mycket mer... Men nu är det bara skola, pojkvän, plugga, se serie, repeat. Intressant att läsa om? Naaah jag vet inte.

Igår var det skola hela dagen och mot kvällen var jag med Terese och Lisa på Wisby Strand. Måste svära för att få fram hur bra jag mår i deras sällskap, mmm fan vad jag trivs och fan vad bra de är. Denna torsdagskväll ser annorlunda ut med plugg istället för roligheter. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev ingen lunch igår med laget... Jag kände mig lite låg och framförallt trött så jag stannade hemma i sängen istället. Ett bra beslut.

Idag börjar de flesta börjar skolan igen men jag fick lyxigt nog ledigt en dag till! Så mina planer var från början; stan -> lunch -> spray tan (!) -> plugg och pojkvän. Men jag måste komma i fas och få bort ångesten som äter upp mig... Jag vet ju faktiskt varför den existerar, så ifall jag bara bockar av alla befintliga punkter på min to-do-list så kommer jag att må bättre. Och att må bättre är allt jag vill. Lyssnar på Tess peppande ord; "You got this!"

Likes

Comments

Söndagens hemmapremiär för killarna slutade i oavgjort precis som seriepremiären borta. Det är inte en förlust, men inte heller en glädjefylld vinst... Så visst blev man irriterad. Men kommande helg hoppas vi på vinst, och vi får se lite senare i veckan om jag har tid att följa med och jobba, eller inte.

Efter matchen igår blev det en mysig middag med familjen innan jag bytte hem till Emils. Idag är det måndag och egentligen en speciell dag... Det är sista dagen på påsklovet, men även sista dagen på mitt sista lov någonsin. Wow? Jag "firar" det med att plugga hela dagen och pausa endast för en lunch på O'learys med laget. Hörs sen!

Likes

Comments

Första bilden är ifrån kalaset hemma i Hablingbo. TIllsammans med stora familjen åt vi kakor, tårta och pratade om livet i vanlig ordning. Andra bilden är när jag återigen kommit in till stan/Visby där jag möttes av att (extra)familjen kommit hem! Det blev en oslagbar påskmiddag och jag fick höra massa roliga storys ifrån deras resa i Dubai.Men den sista bilden har ingenting med de tidigare att göra... Det är bara en allmänt härlig bild på mig och gårdagens födelsedagsbarn. Min fina Vilma. Hon är inte bara obeskrivligt vacker att se på, hon har en minst lika vacker insida. Jag har skrivit om henne förut här på bloggen, ni vet hon som kom in i mitt liv från ingenstans och som inte lång tid efter flyttade in vägg i vägg med mig? Jag skrev något klyschigt citat på instagram en gång, att de vännerna man möter på vägen, är de som hjälper oss att uppskatta resan. Vilma har lyft mig och gett mig styrka, skratt och glädje som inte går att beskriva. Tack för det och grattis än en gång <3 Jag älskar dig.

...Så gårdagen började med kalas med min familj, fortsatte med min extrafamilj och idag vaknade jag upp hemma hos Emils familj där det ska påsk firas ytterligare. xxx

Likes

Comments

​Misstolka mig inte. Livet är ofta svårt, men lika ofta lätt och härligt. Extra mycket en sån här kväll som jag har tusentals på lager av i mitt förflutna... Tillsammans med tre av mina äldsta vänner, dem 3 som alltid kommer vara de som står under förkortningen "tjejerna". Vi samlades först på Donners Brasseriet och nu är det häng hemma i Lisas nya (superfräscha!!) lägenhet. Jaja. Ikväll somnar jag som vanligt i mitt hjärtas famn, imorgon är det kalas för min mamma aka min superhjälte och sen är det dags för mysiga påskhelgen med godis och mat. <3 Puss

Likes

Comments

Förut har skolan varit min trygghet... Tidigare satt jag alltid kvar efter sista lektionen i flera timmar bara för att jag tyckte skolarbetena var roliga, vännerna var härliga och omgivningen var adjektivet tryggt. Jag har aldrig känt av den där längtan efter student och frihet, utan mer en rädsla över att inte längre få gå tillbaka till samma byggnader med samma vänner.... Men numera känner jag mig så done med skolan och allting runt omkring. Och jag tror det finns flera olika anledningar till varför jag känner så. Jag har glidit ifrån många fd. nära vänner under det senaste året på gymnasiet och det gör mig ledsen ibland. Samtidigt som jag hittat flera nya, fantastiska och jag har nog kommit underfund med vilka som är värda att behålla i framtiden. Sen har jag ju inte alltid mått bra, eller väldigt sällan. Och enligt många olika psykologiska teorier är det någonstans här i livet man ska finna sig själv och det har jag sakta men säkert gjort, trots osäkerheten i mig själv. Men den största faktorn till varför jag känner mig done med skolan... är förstås skolan. Det ger en sådan sådan tung ångest att ständigt behöva vara på topp och alla de höga kraven jag har på mig själv förstör mig. Jag vill vara hundraprocentig i allt jag gör. I mina vänskaper, på mina 3 jobb, på alla skolarbeten i alla kurser. Och jag önskar att jag hann vara en bra vän, syster, dotter, elev och kollega på samma gång. Men jag hinner inte med.

Därför längtar jag mer än någonsin efter studenten. Att få välja exakt vad jag vill göra och inte vad jag måste. Efter att omringa mig med människor jag gillar och som genuint gillar mig tillbaka. Jag längtar faktiskt efter frihet.

Likes

Comments

Känns som att jag vid flera tillfällen tagit upp det här på bloggen... Att livet inte alltid är sådär lätt och glatt som man kanske önskar. Så det är sen gammalt. Fastän det varit flera ljusa, goa stunder den senaste tiden (kolla över) så bjuder livet på mycket tråkigt jobb, skola och annat. Jag är ju inte en ledsen person, men jag är en känslofylld individ som kanske har det lite för lätt till att bli ledsen. Vardagliga bekymmer som man ska kämpa sig igenom, som blir större än nödvändigt och det gör det hela svårt. Men det är okej. 

!!!!Anyways hörrni. Det är helg och till och med lov. Jag försöker varva jobb med att andas och skratta med vänner + pojkvännen. Imorgon åker jag med Gute på bortaresa för att, som vanligt, fota/filma och fixa. 

Likes

Comments

Helgen började i Ica Maxi Arena där jag, tillsammans med Emil + familj, fick se Endre kamma hem en vinst!! Somnade  sen tidigt i Emils famn eftersom jag mådde dåligt och var hängig hela fredagen. På lördagen vaknade jag igen med ett konstigt mående, men det bättrades efter en roadtrip (bilden över) till Slite med 2 favoriter. I mestadels solsken filmade jag en rätt tråkig match, men som tur var slutade i vinst. Jag var stressad hela dagen, men fick slappna av en liten stund i solen hemma på Sebbes terass <3 Men när jag sedan kom hem visade det sig att matchen jag stått och filmat absolut inte ville föras över till min datorn för redigering. Och jag tror inte jag är ensam om att bli tjurig när tekniken vägrar sammarbeta.... Emil räddade mig ifrån tårar och vi somnade återigen tidigt, trots att det var lördag.

Och nu är söndagen här. Vi låg och drog oss lääänge i sängen innan vi klev upp för frulle. Solen skiner starkt idag, så snart bär det av mot ännu en fotbollsmatch! Och senare blir det Endre. Tack för mig. Hörs

Likes

Comments

@in school

Som frisk har man hundratals önskningar, men som sjuk/skadad har man bara en... Jag är trött på mycket just nu och det märks på både mitt psykiska och fysiska mående idag. Jag vet inte vad jag vill mer än att må bra. Tidigare har jag varit den som föredragit de kallare årstiderna framför de varma, men nu börjar jag mer och mer finna en längtan till kommande sommar. Förmodligen har det att göra med två specifika grejer; 1. Jag blir av med en stor stressfaktor (skolan). 2. Jag får gå igen. Låt mig va? Låt mig leva?

Likes

Comments

Tjejerna där högst upp i inlägget är inte bara glada och vackra, de är dessutom godhjärtade och fina inombords.

De har varit en lååång dag idag och än är den inte slut. Började torsdagen med att gå upp 06 trots sovmorgon till 11.30... Tog först och främst en lååång dusch och sedan försökte jag memorera in alla begrepp jag behövde kunna inför provet. När jag efter lunch klev ut från klassrummet efter någon timmes skrivande kändes det helt okej och det var framförallt en lättnad att ha gjort det.

Efter skolan har jag hunnit med mycket men kortfattat har jag; pluggat, hängt lite med Emil, fixat med jobb och nu sitter jag på radion och jobbar. På ena datorn webbar jag om Visby Romas bortamatch och på den andra skriver jag personbeskrivningar till FC Gute. Multitasking på hög nivå!

Likes

Comments