Kött eller fisk
Kaffe eller te (gillar inget av det)
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter
Bad
eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips
eller popcorn
Lyx eller budget (beror helt på vad man pratar om)
Potatis eller pasta
Biljard eller bowling
London eller New York
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Ringa
eller smsa
Halsband eller armband
Guld eller silver
Skridskor eller skidor
Varm eller kall oboy
Höst eller vår
Skånska eller göteborgska
Klänning
eller kjol
Lägenhet eller hus
Jordgubb eller hallon
Läppstift eller nagellack
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Superstark eller supersnabb
Konsert eller spa
Bröstförstoring eller läppförstoring (inget)
Förfest eller efterfest
Thriller eller romantisk komedi
Vin eller öl
Blind eller stum

Likes

Comments

Ibland får jag för mig att skriva något annat än sanningen här på bloggen. Men varför? Jag antar det är för att sanningen inte alltid är så härlig.
... En jobbig vecka har passerat. Väldigt lite sömn och väldigt många tårar. Men så kan det vara ibland. Och för att få in åtminstone lite positivitet i detta inlägg kan jag meddela att det faktiskt börjar kännas bättre. Just nu är inte klockan överdrivet mycket, men jag har redan hunnit bocka av plugg, städning & promenad! You go girl. Nu är det dags för mig att sätta på mig min tjockaste jacka, ullvantarna och ta cykeln bort mot Cass. Brrrr.

Likes

Comments

Av någon anledning kan jag inte sova om nätterna. Jag ligger vaken lååångt efter att alla andra har somnat och får egentligen alldeles för lite sömn än vad jag behöver. I hela mitt liv har jag varit en morgonmänniska och absolut inte en kvälls/nattmänniska... Så varför det har blivit såhär istället, det har jag inget svar på.
, ​Men det är faktiskt skönt. Det är en frihetskänsla att vara vaken när ingen annan är. Att ta en lång promenad i en tyst stad, sjunga med i låtar utan att någon hör, fälla tårar utan att behöva förklara sig, men mest bara vara.

Likes

Comments

Vet ni vad? I eftermiddag och ikväll har jag gjort något riktigt spännande. Klockan 15.30 var jag på plats vid Gotlands Tidningar och nu 20.57 sitter jag hemma i min säng igen. Tillsammans med tre andra jurymedlemmar har jag fått välja ut vilka sju kandidater som kommer att representera Gotlands lucia + tärnor år 2016. Sååå kul!!

För er som inte vet så fick jag äran att vara Gotlands Lucia 2015 och det är bland det bästa jag varit med om. Att idag få sitta där och lyssna på alla, för att sedan ta ett beslut var extremt svårt... Men gänget vi till slut fick ihop var fina, goa och hade alla en talang inom sång. Redan imorgon är första repet och eftersom jag inte kan släppa hela lucia-grejen hamnar jag nog där med trots att min tid är förbi...

Likes

Comments

Godmorgon söndag... Och godmorgon till extremt mycket plugg samt ångest.

Jag har så mycket plugg att ta tag i idag att jag får magknip. Planen var att jag skulle fixa allt detta igår, men hamnade såklart på helt andra ställen. Först hemma hos Bajen där vi spelade kort i flera timmar, på O'learys där det blev middag och sist hemma hos Johanna där vi lyssnade på musik, dansade och pratade långt in på småtimmarna. Allt jag vill idag är att komma hem och krama om min pappa... Men har tagit det vuxna beslutet "plugg först-sen hem".

Likes

Comments

Den här familjen har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas. Automatiskt har de blivit mina extrasystrar, extrabröder och jag har alltid haft en extrapappa och extramamma att luta mig mot. Det är så mycket de har gjort för mig och min kärlek till dem är oändlig.

Smörgåstårta, kladdkaka och kalas blev det hemma hos Pia som igår fyllde år! Grattis igen <3 Det blev även ett stort kramkalas innan jag gick ut genom dörren då hela gänget åker till USA i tre veckor, från och med idag. Wishing them all the best

Likes

Comments

Min torsdagsmorgon spenderades på Gotlands Tidningar. Eftersom jag var förra årets Gotlands Lucia får jag i år hjälpa till att välja ut vilka som ska få chansen att bli i år. Det var sån nostalgi-feeling att vara tillbaka på GT igen!! Med snö utanför fönstret, den varma chokladen som värmde mina händer och lucia-diskussioner med Rolf. Definitionen av "Åh".

Sen var det lektioner och häng i skolan resten av dagen. Trots att jag slutade redan klockan 13 gick jag inte hem förrän klockan 15. Eller hem och hem...jag hamnade hemma hos Johanna.

Och idag, idag äre fredá.

Likes

Comments

Vinterbilder på min favorittjej, min tillfälliga favoritlåt och mina favoritkillar.

Dags att berätta om min onsdag. Den började i skolan där valet i USA var det enda skvallret som diskuterades i korridorerna och i klassrummet. Ni alla vet nog om resultatet. #fucktrump
Istället för lektioner fick jag och min klass se på en teater i två timmar. Det var två timmar av gäspning, men också väldigt mycket skratt. Efter skådespelarna tackat och bockat gick jag och Johanna bort och kastade i oss varsin crepës. Med understruket "kastade"... hungriga som vi var. Det passade väldigt bra med en långpromenad ↑ efter den lunchen.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Bajen där det blev kortspel och mys (jag vann). Senare mot kvällen bestämde vi oss för en middag på Surfers<3 Inte så chockerande blev det en bra middag med bra sällskap, men det skar i hjärtat när jag tänkte på att det var sista middagen med mina grabbar. Imorgon lämnar de mig.

Likes

Comments

Hittade detta videoklipp på facebook för ett tag sen. Se, blunda, lyssna, ta in. Så underbart fint.

Likes

Comments

3 Twilight-filmer ✓ Promenad hem ✓ Träning ✓ En "omvägspromenad" med Hilda ✓ Middag ✓.
​Nu; städning, plugg och mys. 

Likes

Comments