Två älskvärda bilder men som egentligen inte har någonting med inlägget att göra. Den översta är på en burk som jag fyllt med rosblad från alla rosor jag fick på studenten <3... och den understa är på några härliga pärlor från Julius kalas häromdan.

Igår åkte jag hemhem tillsammans med Emil x2. Så det blev helt enkelt en lugn kväll i soffan tillsammans med dem och familjen. Idag vaknade vi alla tidigt och de närmsta timmarna har jag planerat att packa ihop så mycket som möjligt här hemma som jag behöver/vill ha in till nya lägenheten. Så vi åker väl in runt lunch och då är det bara att börja packa upp allt. Vill så gärna få ordning på boende och livet nu innan allt jobb börjar på riktigt nästa vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var igår när jag satt på båten som känslan "det är slut" vällde över mig. Den här härliga, lyckliga studentbubblan som vi har levt i är borta. Men studentdagen jag fick uppleva i fredags var så obeskrivligt bra och den kan jag leva på länge... Vilken klass, vilka vänner och vilken familj jag har. Helt magiskt.

Jag tänker inte förklara hur studenten ser ut här på Gotland, utan det får bilderna helt enkelt beskriva. Och från att vi satt på champagnefrukosten till sent på kvällen var det ren och skär lycka rakt igenom. Eller... Jag ljuger om jag inte erkänner att livet kändes en aning tungt emellanåt på grund av förra årets student, men de ledsna känslorna gick att hantera med hjälp av alla runt omkring mig. Alex hade velat att jag skulle ha kul och det var hela tiden det jag fick fokusera på.

Men som sagt; Nu då? Nu när det är över? På lördagen fortsatte firandet lite i form av Bella och Johannas studentmottagning men redan på söndagen och igår började jobbandet. Jag har så mycket känslor och så mycket jag vill och kan skriva, men försöker undvika att inlägget ska bli flummigt. Men jag har konstaterat iallafall att jag är supernöjd med hela min student och allt som har att göra med den. Mina tre gymnasieår som gått har varit både bu och bä men den personen som sprang ut från skolan nu, den personen jag blivit... henne gillar jag. Och sist men inte minst har jag konstaterat att jag är mer än redo för en jobbsommar och för allt som livet har att erbjuda från.och.med.nu

Slutet på början.

Likes

Comments

Den 18e februari 2017 var min skadedag. Jag filmade killarnas fotbollsmatch på ett tak och när jag skulle ner därifrån var jag alldeles för lat och valde att hoppa istället för att klättra. Det var dumt. För enda fram tills igår 5juni (107 dagar senare) har jag gått med gips, kryckor och en "stövel". Det har varit ett rent helvete emellanåt, men det kunde ha varit värre. Igår när jag var på mitt sista läkarbesök för 3månader framåt så tänkte jag tillbaka på de dagarna jag var inlagd på sjukan... Och konstaterade att det var bland det värsta jag varit med om. Men sicken fighter jag har varit och är!!! Nu iallafall får jag börja fullt belasta foten och får äntligen byta ut den fula stöveln mot en vanlig sko istället. Jag haltar ännu jättejättemycket och kommer säkerligen göra ett tag till. Men men, jag klarade det!

Likes

Comments

För att vara fin, får man lida pin. Dagen började väldigt tidigt med frukost, smink och en sista touch innan vi alla samlades hemma hos Johanna. Efter lite rosé och vitt så rörde vi oss till kortegen. Schemat löd; 1. Kortegen 2. Mingel i Almedalen med vänner och familj. 3. Middag på Wisby Strand 4. Dans på Wisby Strand resten av kvällen. Det finns så oääändligt många bilder ifrån igår och det är jag väldigt glad för, men här över har ni fått en liten samling men med många bra ansikten. Tillsammans med mitt dominerande girl crew hade jag en makalöst bra kväll! Champagne dracks i mängder, så min kväll slutade relativt tidigt. Men jag var nöjd och idag vaknade jag lycklig och med en känsla av att allting gått helt, helt rätt. Likaså som på mösspåtagningen var alla sådär lyckliga och euforiska och dagen/kvällen var helt magisk.

Men gladast är jag över att få uppleva allt detta tillsammans med mina prinsessor.

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Vilken gårdag!!! Den startade här: I solen, tillsammans med mina två närmaste since forever. Sen alltid har vi kramat varandra vid sorg och glädje och nu firade vi ännu en till födelsedag tillsammans, denna gång Lisas 21årsdag. Lisa som gått under kategorin syster.... Och vår systerskap var ett rykte som förr i tiden folk lätt trodde på; för vi satt ihop hon och jag. Men sen var vi också sådär barnsliga som barn ska få vara, så vi nekade inte heller ryktet; "Ja vi är systrar, bara olika efternamn!". Det kunde ju likaväl ha varit sant. Lisa är en av mina äldsta vänner som än idag står kvar vid mig och står ut med mig, och herregud vad tacksam jag är för det. Tack Lisa. Och grattis igen!

Likes

Comments

En kväll i kärlekens tecken? Yes! Fixandet fortsatte igår och sen blev jag upphämtad av "CJ" (Clara.J). Cassandra hoppade in i bilen, vi tog med oss Joda-mat och satte oss nere vid den skinande solnedgången <3 När man umgås med dessa fantastiska tar skratten aldrig, aldrig slut.

Likes

Comments

Nu när jag är i mitten av studentbubblan och även flytt är det en himla massa fix. Idag shoppade jag naglar, brun-utan-sol, väska, sjal, småsaker till lägenheten, smink, skor och så vidare och så vidare. Ni förstår; fix, fix, fix. Men det är ju faktiskt väldigt kul!

Innan jag ordnade med allt de där över så hade vi avslutning med media-gänget i skolan. Vi såg på filmer vi gjorde vår allra, allra första dag och såg sedan på filmerna vi skapat nu, 1 år senare. Det är dessa kurser man lagt ner mest tid på i skolan då det varit stora fördjupningsarbeten, tv-shower och låååånga dagar. Så det är givetvis även under dem man har man upplevt mest bråk i klassen, men även mest skratt. Så när Kjell vår lärare höll tal i slutet på lunchen så kändes det ändå lite sorgligt trots allt.

Iallafall. Nu är jag hemma och hur resten av dagen ser ut, återstår att se. Kommande helg kommer iallafall bli helt.jävla.fantastisk! xx

Likes

Comments

Ny vecka kom och jag försvann. I måndags fixade jag min balklänning, hade en roadtrip med mormor och morfar och jobbade på kvällen. I tisdags var det match på kvällen och flytt under dagen. Onsdagen fortsatte flytten och jag besökte skolan för första gången på länge (haha). Slutligen idag, torsdag har jag bara bara legat i sängen och sett serier. Just nu händer det absolut ingenting i skolan... Betygen är satta och man behöver inte vara där "om man inte vill" (lärarnas ordval). Så visst känns det lite som att det är sommarlov, samtidigt som man bara väntar på 9e juni så man kan få känna sig helt, helt klar med allt. Jaja.

Likes

Comments

Hela dagen igår tog jag det lugnt tillsammans med Emil + familj. Vi spelade kort, åt glass på glassmagasinet och middagen ser ni längst ner bland bilderna (=mmmm). Nu har det precis påbörjats en ny vecka och allting börjar falla på sin plats. Jag har precis varit i skolan och skrivit mitt sista prov (!!!yes!!!). För om ungefär 7h sätts betygen och sen finns det ingenting mer för mig att göra. Då ligger ödet i mina lärares händer. Dear god....

Likes

Comments

Drömmigt gäng, firade en drömmig tjej. Igårkväll var det dags att fira vår 20-åring ännu mer... Se så fint hon hade fixat! Jag sa dock hejdå tidigare än alla andra då Emil också fyllde år. Han trodde inte vi skulle ses förrän idag (söndag) men jag stod bakom hans dörr när han kom hem från fastlandet och min fina kille blev så glad<3... Nu är jag helt fylld utav energi på grund av denna fredag & lördag. Tack livet.

Likes

Comments