Ungefär såhär har min dag sett ut hitintills. Pluggande varvat med att ta in så mycket solsken som möjligt innan kvällen kommer. Nu däremot blir det en paus för att heja fram Sverige till en vinst! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sista bilden är på en spontan present jag fick av Emil. Vilken kärlek jag funnit vavava. 

Fastän jag i princip drunknar i plugg och hela min helg kommer att gå ut till att komma rätt igen, så är jag väldigt glad ändå. Jag har haft en bra fredag med först en snabbvisit i skolan och sedan några timmar med Emil + familj. Pricken över i:et är också att jag just nu är hemma i mitt hemhem i Hablingbo vilket var mer än en månad sen sist. Skön fredagsfeeling. Kram på er

Likes

Comments

Emil har varit iväg på landslagsläger de senaste dagarna och ikväll får jag äntligen träffa honom igen... så jag vaknade med ett leende. Snart ska jag bege mig till skolan trots lång håla (= pluggtimmar) och senare får jag bocka av en redovisning. Jag fick även nyss stort beröm av bossen efter gårdagens jobbpass!! Woho idag är en bra dag.

Likes

Comments

En samling av bilder på några bra människor som får mig att le på det där sättet som jag gör där i mitten. <3 

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag hängt nere på Almedalsbiblioteket i hopp om att komma i fas. Allting kändes tungt i söndags när jag och Bella insåg att vi framöver har inlämning/redovisning/prov i exakt varje kurs... Tanken var att jag skulle åka ner till "bibblan" idag igen, för att plugga, lämna in någon uppgift och iallafall känna ett litet hopp. Men när jag vaknade imorse var jag helt slut. Jag som vanligtvis brukar vakna pigg och redo senast klockan 8.00, ligger ännu i sängen och snart slår klockan tolv. One step at a time

Fina, ljusa bilder till ett tråkigt inlägg.

Likes

Comments

Det har varit många sjukhusbesök nu de senaste veckorna och idag trodde jag att det var mitt sista på länge... Men tydligen ska jag tillbaka redan om två veckor för att träffa doktorn ytterligare en gång. Morgonbesöket idag gick helt okej, men det föll några tårar. Först och främst gjorde det fruktansvärt ont att ta på det nya gipset då mitt förra gått sönder och foten hamnat helt fel. Och för det andra så fick jag bekräftat att jag alltså tvingas hoppa med kryckor på balen.... Min prinsessa-bal som jag sett fram emot sen jag började skolan. Buhu.

Men det onda gick över rätt fort och tårarna slutade rinna. Solen skiner ute, jag är ledig och ikväll är det fotboll! Så det är i princip omöjligt att vara en cry-baby. Nuuuu ska det lunchas med Tess!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken helg jag har haft! Scrollade igenom min kamerarulle i mobilen och letade efter potentiella bilder till detta inlägg... Men trots att jag upplevt flera fotovänliga tillfällen i helgen, har jag knappt fotat någonting.

fredagen skulle jag ju se fotboll och redan där började allt bra. Jag satt uppe på min filmningsplats tillsammans med Sebbe och plötsligt hoppar min Terese fram som inte skulle vara hemma förrän om en vecka!!! Jag har sagt det förut och jag säger det igen; med henne är jag 100% hel. Så det blev en fotbollsmatch med kanske dålig koncentration, men med mycket skvaller och skratt. Efter blev det en kort road trip tillbaka till stan, inköp av thaimat + godis sedan myste jag med Emil resten av kvällen.

Sen kom lördagen då det var en lugn morgon och jag fick lite kvalitetstid med family2. Mot eftermiddagen tog jag och Emil en taxi (livet som handikappad) till IM-arena och fick se en supermatch av Ladies!!! Hela dagen taggade vi till mello och en tävling var planerad. Så det blev fruktsallad, snacks och en härlig kväll.

Söndag och återigen fotbollsmatch. Solen sken och jag + mitt goa sällskap förflyttade oss sedan till Leva för lite brunch. Min 10poängs-helg avslutades på Surfers med ett 10ps-sällskap. När man är på surfers är drinkar en självklarhet så jag somnade gott när jag väl var hemma igen. Wow wow wow. En glad helg som jag verkligen behövde och kanske till och med förtjänade.

Likes

Comments

Lika glad som Emil är på bilderna här över, är jag nu. För jag är (i princip..) klar med mitt arbete!!! Eller iallafall så pass nöjd att jag kan ta emot kommande helg med öppna armar.

Idag är en bra dag. Imorgon är en bra dag och dagen efter det är det också en bra dag. Som vanligt är det en fotbollshelg som väntar och det roliga börjar redan ikväll. Äntligen ska killarna få spela träningsmatch mot ett bra motstånd... Och jag kommer vara på plats för att fota, filma, heja. Innan och efter "jobbet" blir det kvalitetstid med solstrålen här över.

Likes

Comments

Min tanke med denna dag var att hela to-do-listan till slut skulle rivas och att jag skulle få ha en lugn och icke ångestfylld kväll... Men det blev inte riktigt så. Visst har listan halverats men det är jättejättemycket kvar. Lucky me har vi studiedag imorgon och jag har en hel kväll framför mig som helt enkelt får ägnas åt 100% plugg.

Jag går ju medialinjen på gymnasiet där vi väldigt sällan behöver skriva längre uppsatser och speciellt inte rapporter. Så gymnasiearbetet som vi arbetat med nu senaste tiden har varit en plåga... Men imorgon har jag inget val utan det måste skickas in om jag vill ha min gymnasieexamen.

​​Avslutar detta inlägg på samma sätt som förra; Kriga!

Likes

Comments