Imorse vaknade jag till frost ute och minus 4 grader. Men en fin dag med strålande sol är det nu. Trevlig fredag önskat jag er alla. 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste ju bara få visa min lilla valp. Så söt och go liten tjej. 19 veckor idag. Från min egna uppfödning Kennel Shiawase's. Jag hoppas verkligen att hon kan göra bra ifrån sig i utställningsringen framöver. Mitt lilla hjärta. Hon vill vara med mig hela tiden, tex som här i badrummet. 😊

Likes

Comments

Köpte en mycket god ost för några dagar sedan. En ost med champagne i för den goda smakens skull. Den är mycket god och jag rekommenderar den verkligen tex bara äta skivor av den eller med smör på tex finncrisp.

Likes

Comments

Jag tar bort smink med Mary kays oil-free eye make-up remover. Den höll på att ta slut så jag beställde ny via eBay (lite billigare) det var en i Ryssland som sålde. Fick paketet och en liten gåva följde med. Visste inte vad det var. Öppnade och det var te 😊 Ett litet tack brev följde också med på Svenska!! 😳 Det va ju kul. 😊

Likes

Comments

Räddade en kattunge från att bli ute hela vintern och med risk att inte överleva. Några tjejer har fångat in flera katter och hittat nya hem åt dem. Så bra gjort. Denna lilla tjej är mkt rädd, fräser, klöser, bits och morrar när man kommer nära. Men det vänder nog med en stor portion tålamod ❤️

Likes

Comments

Efter en aktiv lördag med många turer till återvinningen med diverse skräp så är det mysigt att tända flera värmeljus och krypa upp i soffan, se på tv och slappa.

Likes

Comments

Nu är det höst men kunde idag plocka in lite blommor. Gäller att njuta av dem så länge jag kan för snart är det över och snön kommer.

Likes

Comments

Så härligt med fredagar för då är det gofika på jobbet. Inte nåt sliskigt fika med bullar och kakor utan olika pålägg och bröd ev lite frukt. Jag gör eget sk muggbröd och tar med mig men sen kan jag ta av allt pålägg. Mumsig start på dagen.

Likes

Comments

Har varit i en svacka och ätit lite för mycket kolhydrater. Blir lätt så när jag inte mår bra. Men jag tror inte att jag ska slå för hårt på mig själv.
Men det jag märkt denna vecka är att tarmarna bubblar och lever rullan. Kan det bero på gluten tro?? Är ju inte van att äta det och kanske blir det någon reaktion nu.
Hoppas det går över snart för detta är inte roligt!
Ska låta bli gluten nu och skärpa mig med maten.
Har börjat med msm igen...kanske magen reagerar på det? Tar bara ett kryddmått just nu och vågar inte öka dosen innan magen är lugn igen. Nån fler som äter det?
Ska försöka bli mer aktiv här på bloggen också...kommer bli inlägg om både mat, inredning, hundar o katter, naturen, mitt jobb etc.
Kram på er som läser❤️

Likes

Comments

Oj vad länge sen jag skrev...skärpning!
Helgen ska vara solig och fin men det känns i luften att det är svalare och mer höstlikt. Sitter i bikini ute på altanen och äter frunch...försöker få lite mer sommarkänsla genom att äta min sommarfavorit, äggröra, minimozarella och jordgubbar ...I Love it !!
Lchf kost är ju bara sååå gott.
Har inte varit så duktig dock...fuskat med glass och choklad...måste skärpa mig!!
:)
Trevlig helg!!

Likes

Comments