Vem vet vart jag hade varit i dagsläget om jag inte hade börjat med LCHF där i september.. Jag va 3.6 kg från att väga tresiffrigt. Helt sinnessjukt. Jag hade garanterat gått över gränsen vid det här laget. Den där vikttävlingen jag skrev om i början, mitt jävlar anamma och ett fantastiskt stöd var allt jag behövde för att bli tillräckligt motiverad för att bestämma mig. Jag är den slags person som måste vara konsekvent med mig själv, annars kommer jag falla tillbaka.

Jag skrev ju att jag skulle lägga ut bilder vid -15 kg, men hade tyvärr ingen möjlighet till det då jag inte har haft någon spegel hemma hos mig. Men nu jäklar kommer dom, håll i er och döm mig inte. Krävs mycket mod för att dela med mig av detta❤ 

Vänstra är tagen 5 september 2016, 96.4 kg
Högra är tagen 3 mars, 79.9 kg
-16.5 kg
-21 cm i midjan

Min målvikt är 60 kg(till att börja med) till mina 157 cm. Alltså ca 20 kg kvar att gå ner.
Jag är såå tacksam över att jag både har tagit kort, vägt och mätt mig vid start. Det blir så mycket lättare att se resultat då. Som jag har sagt förut så känner jag mig fortfarande som den vänstra bilden.. man hänger själv inte riktigt med.

Jag fyllde 22 i fredags och bjöd över några vänner på 3-rätters middag i lördags.

Förätt: Ostflarn med skinkröra och skagenröra samt friterad halloumi med dipp

Varmrätt: Vitkålscarbonara med sallad

Efterrätt: Chokladtårta med hallonpannacotta

Allt var såklart LCHF👍 när jag hade vräkt i mig allt dehär så var jag helt övertygad om att jag lätt skulle ha lagt på mig 2 kg, som sagt, hjärnan hänger inte med. Jag har fortsatt att gå ner, är på 79.5 nu, snart 17 kg minus.. fantastiskt att man kan äta SÅ GOTT och fortfarande gå ner i vikt.

LCHF är något utav det bästa som "hänt" mig. ❤
Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments