Sommarn ä över eller 😎...... skolan börjar och det blir åter rutiner. Sommaren har varit fantastiskt på många sätt, har hittat en fantastisk tjej som ger mig energi och kärlek 💖

Vi har tillbringat mina ledig veckor i kurrokveik med mycket fiske och bara njuta av livet.

Dottern har tagit körkort och det är så otroligt skönt att slippa skjutsa och hämta.

LCHF har jag fuskat mycket med och det är inte ok, nu blir fullgas med kost och träning, snart fyller jag år igen och målet var under 2 siffrigt. Köpa gymkort idag och komma igång igen. LCHF min livsstil 💖Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Summering efter sommaren var inte illa som jag trodde.

Har fuskat en hel del sedan jag bytt jobb, men positivt överraskad efter att jag vägt mig. Detta fusk slår inte så hårt på vikten men mår inte bra på kolhydrater. Nu blir det hårda tag så jag kommer under 2 siffrigt innan jag fyller år i oktober.

Träning motion och kosten står högt upp på min lista 💪

Även lite förälskelse gör det inte mindre svårt att motivera sig. LCHF är ingen diet utan en livsstil 👍😊

Bara köra på 💪💪👍👍😊😊


Likes

Comments

- 2 cm trots lite fusk 😊 inte lätt att äta lchf när man flänger mycket och inte riktigt kan bestämma vart man äter. Men provar att vara så strikt som möjligt. Fuskade en kväll och på morgonen fick jag igen det med orolig mage 😣

Är hemma nu efter en vecka i södern, vi har haft kanon väder där och tyvärr bränt mig på läpparna som vanligt 😣 man lär sig aldrig..... skönt att jobba 7 och ledig 7 riktigt kanon bra 👍😊 byta jobb var kanon bra, trivs som fisken i vattnet bra arbetskamrater och chefer. Vi skulle åka upp till Arjeplog direkt men dottern ska köra lite på bilskola här i stan innan vi kan åka upp och fira midsommar 🇸🇪

Blir en lugn midsommar med våra grannar i Kurrokveik med god mat och skratt. Kämpa på mina vänner LCHF ä livet 💪💪👍👍😊


Likes

Comments

En vecka går fort, hunnit med en hel del. Lillen har gjort uppkörning för moppe kort, teori prov på måndag så är han klar.

Kosten går kanon, grillat mycket olika korvar mm, kör 16:8 dieten som funkar kanon för mig. Fuskar tyvärr med någon öl ibland som man får synda för 😊

Idag ska vi röka lax och hoppas den blir God, vi ska även titta på ångestafetten 😊


Likes

Comments

Sommarn kanske även ä på G även här i Kurrokveik 🌞😎

Skönt att landa i Kurrokveik efter 9 dagar i Södra Sverige, vi har haft kanon väder där + 27 någon dag 🌞 nu är man ledig i 9 innan det är dags att åka ner igen.

I morgon blir lillen 15, tiden bara rinner iväg. Moppe ska han visst ha och moppe kort blir det här i Arjeplog 😊

Kosten går kanon bra här fuskat lite men prova att hålla mig inom ramen. Igår när vi kom hade mamma gjort kroppkakor som jag va tvungen att testa, å det känns kan jag säga, magen blir direkt i olag 😣 .

Tjoflöjt på er alla 😎😊

Likes

Comments

Oj så varmt det är, + 27 igår 🌞 härligt med värme och sol men det tär på att vara ute och jobba. Men man ska inte klaga när man ser vilket väder det är hemma.

Igår fick jag tag i lokalproducerad lax och skagenröra, laxen var varmrökt med citronpeppar helt fantastiskt god.

Verkar bli en härlig dag med 🌞🌞 + 13 redan och klockan är inte 5 ännu.

Kämpa på mina vänner 👍👍💪💪😊😊


Likes

Comments

Oj vilken högsommar det är här nere. Igår var det 23 i skuggan, det tär på en att vara ute hela dagen, och det syns på armar nacke och näsa 😂.

Kosten går kanon bra, går ca 1 mil per dag i jobbet. Det känns härligt i kroppen. Lite dåligt för att laga lunch på dagen så mycket kallskuret och ost blir det och flera liter vatten 😊 få se när man kommer hem om måttbandet visar minus.

LCHF ä livet, kämpa på mina vänner 💪💪👍👍


Likes

Comments

Då var man i Trosa igen. Idag fortsätter vi ner till Vadstena där vi ska jobba några dagar innan vi åker upp till Västerås. Roligt jobb detta man får se lite av vårt vackra land.

Kosten går kanon bra 👍 blev Stockholmare till middag med röktost och skagenröra, det kan jag varmt rekommendera. Bara komma ihåg att tanka vatten när det är så varmt.

Få se vad denna dag har att bjuda på. Kör hårt mina vänner LCHF ä livet 🙃😊


Likes

Comments

Så härligt med sol och värme 🌞 packa för en arbetsperiod på 9 dagar. Känns riktigt bra, hoppas på bra väder även i södern.

Vi hamnar nog i Vadstena och i Västerås denna period.

Kosten går kanon, mår genast bättre i magen. Ska hålla i den nu och även börja motionera igen sedan inflammationen i foten gett med sig.

Igår blev det en favorit i repris till middag, blir bara kaffe till frukost efter som jag även kör 16:8 dieten som funkar kanon för mig.

Kör hårt mina vänner LCHF ä livet 💪💪🌞🌞


Likes

Comments

Varit mycket sista tiden bytt jobb, mycket att sätta in sig i, men jätte roligt 😊 har fuskat med kosten lite, men inte gått upp något 👍 nu ska jag köra på igen när jag fått bättre struktur. Våren har varit härlig med mycket skoterkörning och pimpelfiske i Kurrokveik. Vi kommer att tillbringa varje ledig vecka där i sommar 🌞 Kör hårt mina vänner 💪 LCHF min livsstil 👍👍


Likes

Comments