- får bli "fina" mobilbilder på kvällens outfit... -
- toppen är ifrån Vero Moda och är en utav deras nyheter, jätteskön, lagom urringad och snyggt mönster -
- jeansen är köpta på JC, märket är D-ID och modellen är New york/skinny.. Tamefan dom bästa jeans jag har, bara synd att d är målarfärg på dom :( får ta å införskaffa mig ett par nya sen -

~ Inatt väntar min 4e jobbnatt, får hoppas bara att den blir lite lugnare än dom andra som varit, hjärnan börjar gå på tomgång just nu. Idag sov jag 12h som en klubbad säl... min sambo tycker inte jag är speciellt rolig när jag jobbar natt, dels att jag är borta på nätterna men samt att jag inte gosar med honom på dagarna nu när det har varit helg... man orkar inte när nätterna har varit tunga, bättre med lätta nätter, då har man lite mera ork på dagarna också... ~
PussochKram Denise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Sitter här på jobbet och tittar på världscupshoppningen dom stunder det är lugnt -

- jag verkligen älskar mitt jobb, ibland är det full rulle och ibland är det cool-lugnt! Men snart så kommer jag få en rejäl omställning, jag kommer nämligen "snart" att börja på lasarettet och därmed få helt nya kollegor och nya arbetsuppgifter. Får se vad som händer och sker då, men just nu sitter jag och njuter av min celsius, lite godisnappar och världscupshoppningen med så enormt fina hästar och fina rundor -

Likes

Comments

{ otrolig tur att celsius finns när man ska ha vaken natt, bästa smaken är helt klart hallon/acai ❤️... }

Det här är den nakna, rätt så osmickrande sanningen om hur jag ser ut när jag jobbar natt.
Inge smink, håret slarvigt uppsatt, ingen bh { så jäkla oskönt när man arbetar 10h med lyft och förflyttningar } arbetskläder { som tack å lov känns som en pyjamas } och mina UNDERBARA tofflor från
@vårdväskan. Som när jag köpte dom bidrog till barncancerfonden vilket är ett underbart intiativ tycker jag! Ingen kan bidra med allt men alla kan bidra med något.

Att jobba natt är minsann ingen dans på rosor ibland. Speciellt inte när man är så trött att ögonen går i kors men man ändå måste vara vaken för att vara på hugget IFALL någon kund skulle behöva hjälp.
Jag älskar dom nätterna jag faktiskt är pigg, dom nätterna jag har kunnat sova på dagen, men idag eller inatt kunde jag inte sova något alls.

Varning för flum men det är min blogg...
😉

Jag har problem när jag sover, med att jag drömmer så otroligt mycket och till 90% mardrömmar om död osv, jag går hos en psykolog och pratar om det, det är inget jag döljer ifrån någon och jag önskar att fler kunde våga öppna sig om sin psykiska ohälsa så att fler kan inse att det faktiskt är en sjukdom som är värd att bry sig om!
Jag har enorm tur att jag har en pojkvän som stöttar mig i allt, en nära kontakt med min familj och mina svärföräldrar osv. Jag döljer inget för dom, jag är en riktig känslomänniska så jag tjänar inget av att stänga allt inne för då blir det bara 1000000 gånger värre, det har jag lärt mig utav min psykolog och är något jag jobbar med dagligen.
När man jobbar natt och det är lugnt och skönt så hinner man tänka en hel del på sig själv och vad som är runtomkring sig, det är det jag sedan diskuterar med min psykolog och familj.

~ pussåkram ~

Likes

Comments