Startade den här bloggen för flera månader sedan och hade tänkt börja skriva om mina symtom jag hade/har och huruvida verkar fungera med lchf för att framkalla min mens/ägglossning (som är otroligt oregelbunden). Dock så har jag haft så otroligt mycket på jobbet under hela hösten och vintern så har lagt detta åt sidan.

Men nu är det ett nytt år och nya möjligheter. Tror jag tagit 2 grav.test denna månad än så länge. Varför?
Jag har molande värk i magen, var så sjukt yr i huvudet under 2 dygn att jag trodde jag precis åkt en snurrig karusell. Har haft blodsmak/metallsmak i munnen vissa gånger. För att jag är extremt torr i munnen oavsett hur mycket vatten jag dricker, och har ibland någon känsla som jag antar är halsbränna. Har aldrig haft det förut så vet inte riktigt hur det ska kännas, men har googlat så klart!

Men fortfarande inget plus. Min sista mens första dag (tror de är så man räknar?) var den 10 december. Provade fylla i det i en graviditetskalender, vilket innebar att jag isåfall skulle vara i V.7 (Om jag haft en normal menscykel dvs.) 

Många frågetecken och stökigt inlägg, men det är lite så det känns just nu! 

Likes

Comments

Enligt min app är jag i lutealfasen nu, häftigt att den kan se det (Natural cycles) och häftigt att min kropp funkar vilket den inte gjort senaste året men verkar ha kommit igång nu när alla hormongifter från preventivmedel verkar ha försvunnit! Jag hoppas så innerligt på att det inte kommer någon mens, håll tummarna med mig!

Likes

Comments

Jag & min sambo har ätit lchf i 1,5 år. Vi började med det då vi insåg att vi gått upp alldeles för många sambokilon. Vi båda har gått ner det mesta av dom, men vi väljer att stanna kvar inom livsstilen lchf då vi inte ser det som någon diet längre. Vi mår så otroligt bra av lchf och efter att jag läst och läst och läst om lchf har jag kommit fram till att det är helt enkelt det kroppen mår allra bäst av. Ingen jag vet som har testat lchf (ordentligt) har ångrat sig och dom flesta stannar kvar även efter uppnådd önskevikt. Då kan jag meddela att jag är med i flera olika grupper på Facebook med upp emot 50 tusen användare som gör diverse olika inlägg varje dag, där har ni min källa till det! Jag har även läst en hel del om lchf i samband med graviditeter och kommit fram till att det går hand i hand!

Likes

Comments