Hej!

Verkligen sämst uppdatering!! Förlåt för det men nu ska det bli bättre!

Jag har gjort så mycket saker på senaste tiden så det är därför jag inte hunnit uppdatera men jag har lite bilder som visar en del av det iallafall.

Senaste tiden har det varit sjukt mycket fest på helgerna och nya bekantskaper samt familjen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

I torsdags kom Oscar över och vi åt middag och firade mamma lite med middag 😊

I Fredags kom Twix över efter jobbet, vi köpte tacos från pannini, vilket var super gott! Efter det åkte Twix vem och jag och Lisa åkte in till stan och mötte Amanda vi satte oss på ett trevligt ställe och drack drinkar och shots 😄 sen mötte vi upp Amandas kille och hans fem kompisar, jag hade en sån himla bra kväll den var så rolig!

I Lördags var det bara att börja fixa här hemma inför Lisas och mammas födelsedagsmiddag med familjen det blev riktigt trevligt och mysigt 😊 efter det åkte vi på "fest" till några vänner. Jag,Tova och Lisa åkte dit och den kvällen blev också himla bra! Så jag hade en super helg men söndags ångesten var desto värre!

Men men måndags var det jobb och idag var Lisa med hela dagen på jobbet vilket var kul! Efter jobbet åkte vi å fikade sen blev det tillbaka till jobbet för apt till halv åtta 😒 men nu ska jag sova!


Likes

Comments

Hej!

Dåligt med uppdatering av mig men i förra helgen på fredagen åkte jag hem efter jobbet och åt middag samt tog det lugnt. Sen åkte jag hem till Tova som hade lite inflyttningskrök jag hade roligt och vi spelade beerpong som jag tycker är så roligt och jag har fått för mig att jag är skit bra på det men nja, haha.

I Lördags var det inget som hände jag låg på soffan och tog det lugnt kollade film och som ut.

Söndagen var det lite plugg sen promenad men mest chill.

I Torsdags fyllde mamma år så vi ska fira henne och Lisa då med familjen vilket ska bli trevligt! Efter det ska jag, Lisa och Tova på fest så det ska bli riktigt kul 😊
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men någonting vill jag hitta på!


Likes

Comments

Hej

Födelsedagsmiddag i Uppsala för Lisa. Det var riktigt trevligt att träffas allihop!

I Lördags tidigt gick vi upp till lokalen och förberedde och sen var det middag och efter det fest till fyra på natten 😌 men vi hade roligt!

I dag städade vi lokalen och efter det snabbt till forum och köpa present till Malte som fyllt år, vidare till födelsedagsfirandet hos Malte vilket blev lite kaos så det blev som det blev.

Nu är det mys framför farmen 😁


Likes

Comments

Hej!!

I onsdags jobbade jag som vanligt men efter jobbet började jag må riktigt illa. Riktigt tråkigt eftersom Lisa fyllde år då och planerna var massage och sen sushi och utgång men eftersom jag mådde så dåligt så blev det inte så vilket jag blev riktigt ledsen över, jag hade sett framemot det så mycket! Men jag kunde inget göra bara ta det lugnt och sova.

Idag mår jag mycket bättre och vi ska till Uppsala med mamma, Lisa, Twix och där ska vi träffa pappa och fira Lisa med middag på någon resturang, det ska bli riktigt trevligt 😊
Likes

Comments

Hej!

Helgen som var va mycket bra. På fredagen tog jag det ganska lugnt hemma, jag möblerade om mitt rum så nu är det riktigt fint!
I Lördags fixade jag en massa saker på dagen, på kvällen drog vi ut till tre ställen och det var kul kom hem vid fem helt slut 😌

I söndags var det jättelugnt, lite mys och film bara 😊
Likes

Comments