Tunn linne skarf med mitt tryck "flowers".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En vit outfit jag hade på mig en dag då jag skulle vara lite finare.

Likes

Comments


Några bilder ifrån studion. Vi har bytt rum och fått fina gula väggar. Här är också ett tryck jag designat senast. Jag blev inspirerad av ett prickigt mönster, men instället för prickar så gjorde jag stenar och det blev sådär.

Likes

Comments

Skolan är "äntligen" slut och jag kan officiellt kalla mig till en textil artesan, har alltså tagit grundexamen inom hantverk och konstindustri med riktning på textil. Just nu känns det förvirrande men så underbart skönt att vara 100% fri på den kreativa fronten. På samma gång som det är skönt känns det också konstigt att få göra exakt det man själv vill, tror jag vänjer mig snart. Nu försöker jag komma på en plan hur jag skall gå vidare och producera det jag vill på bästa sätt och utveckla lönsamma produkter. Men vill ändå hålla det på en lugn nivå eftersom det finns så mycket jag ännu vill se, testa och förverkliga både inom textil men också andra konst områden - vilket tar tid. Får se vad som händer till näst, har en massa idéer men begränsat med tid.

Likes

Comments

Här kommer några snabba bilder av vad gjort senast. Ett vitt linne sett med mina egna designade citron print. Vi kommer att fota detta bättre om 3 veckor i Spanien, så därför blir det här lite som en sneak peek.

Likes

Comments

Att få gå ut i naturen hjälper mig att hitta ro och mening i vad jag gör. Att få se hur naturen utvecklas av sig själv, speciellt nu på våren ser man så intressanta former. De här ormbunkarna till exempel.

Likes

Comments

Är på en "creative get away" vilket jag älskar, och vill leva såhär varje dag. Bara konstnärligt jobb varje dag...

Kort sagt så är min skola slut nästa vecka så jag måste utnyttja allt i skolan så mycket jag bara kan.

Likes

Comments

Till första maj såg jag ut såhär, sydde ett sett av en tygbit jag hittade i Eurokangas. Drog sedan på en fuskpäls o pink ögonskugga och var glá.

Likes

Comments


Här är några bättre bilder på en outfit jag gjorde på vintern. En outfit med olika texturer och volym. Ville använda mig av färger jag inte använt förut (i kläder) och få kläderna lite mer speciella än en vardagsklädsel. Stickade också en poncho i bomull för att få mer lager, gillar hur den blir hängande och formar olika mönster. Jag har tänkt sy upp en liknande outfit i basfärger, t.ex. vit skjorta osv, för att få en kontrast till detta och en mer vardaglig outfit.

Likes

Comments