de doftade så gott när jag cyklade förbi så jag tog hem dem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

min dröm gick i uppfyllelse. allt i second hand butiken Humana Vintage kostade 1,50. och så fick jag spendera två hela dyng med denna fina människa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag tar en månads paus ifrån Instagram och tänker i samma väva ändra på min bloggs innehåll och utseende. Testar hur det känns att vara utan konstant uppdatering av vad andra gör. Har märkt att jag inte tycker om att se på "förskönade" bilder mer och ett beroende att se vad andra håller på med är inte bra, det ger mig inte så mycket till min riktiga vardag. Tycker mer om naturliga bilder ifrån vardagen där en bra bild bara uppkommit och inte är fixad och uttänkt för mycket. Jag vill också sätta den tid jag scrollat instagram på något annat, något jag egentligen kan lära mej eller utveckla någon sida inom mitt kreativa jag. Se mig omkring, läsa en bok, lära mig något nytt, skapa material, treffa vänner där de berättar vad de gjort istället för att se det på en applikation i telefonen. Får se hur jag kommer använda Instagram framöver.

Likes

Comments

En vit outfit jag hade på mig en dag då jag skulle vara lite finare.

Likes

Comments


Några bilder ifrån studion. Vi har bytt rum och fått fina gula väggar. Här är också ett tryck jag designat senast. Jag blev inspirerad av ett prickigt mönster, men instället för prickar så gjorde jag stenar och det blev sådär.

Likes

Comments

Skolan är "äntligen" slut och jag kan officiellt kalla mig till en textil artesan, har alltså tagit grundexamen inom hantverk och konstindustri med riktning på textil. Just nu känns det förvirrande men så underbart skönt att vara 100% fri på den kreativa fronten. På samma gång som det är skönt känns det också konstigt att få göra exakt det man själv vill, tror jag vänjer mig snart. Nu försöker jag komma på en plan hur jag skall gå vidare och producera det jag vill på bästa sätt och utveckla lönsamma produkter. Men vill ändå hålla det på en lugn nivå eftersom det finns så mycket jag ännu vill se, testa och förverkliga både inom textil men också andra konst områden - vilket tar tid. Får se vad som händer till näst, har en massa idéer men begränsat med tid.

Likes

Comments