Här är min helhet som bildar fina siluetter. Jag ville ge en "hängande" känsla till helheten och det framkom bra här.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag bjöd Pinja på kardemumma kaffe som tack, och för att hon inte skulle frysa allt för mycket.

Ljuset och färgerna var så vackra,

På fredagen ställde Pinja upp som modell igen för min outfit jag har lagat nu under vintern. Vi passade på att fota just denna dag för det var den enda soliga dagen på flera dagar/veckor och det blev perfekt. Det var en fin dimma som hängde över staden hela dagen, det var som en dröm och vi kunde inte sluta seja "oh vad det är fint!". Känslan att få jobba ihop och skapa fint material (bilder den här gången) är obeskrivlig, man får sån glädje och eufori. Nu skall jag redigera bilderna och skapa kollage som sedan skall printas ut.

Likes

Comments


Bra jobbmusik då man jobbar på kvällen eller när man är lite tröttare än vanligt.

Likes

Comments

Äntligen på slutrakan med dehär byxorna. Skall sy upp ett par till test byxor och sen tar jag i det riktiga tyget. Det blir sammet material denhär gången 😊

Likes

Comments

Ifall ni gillar The xx och missat deras nya album som kom ut för 3 dagar sedan. Det är iaf ett av mina favorit grupper. Får sånt ös av inspiration av dem.

Uppdate: Just nu har jag två stora deadlines som skall tacklas i slutet av Januari och början av Februari. Företagskurs och min egen mini kollektion, som består av en outfit. Det är mycket jobb och finslipas här och där men det känns roligt. Så har jag också fått hjälp med att bygga upp en hemsida, så den skall jag också börja fixa med, spännande :-). Känns roligt när allt börjat rulla igen, har just kommit ut från en period där allt stod ganska stilla (skolprojekt), och där mesta tiden gick ut på att lösa "problem" inom design processen. Lite till att kämpa.

Likes

Comments


Här har jag min vita fuskpäls jag hittade på second hand (tvättade den och fluffade upp den to the max), mina egna byxor och skjorta ifrån Bik Bok. Bestämde mig för att få köpa två nya plagg ifrån en klädkedja. Det har jag inte gjort på en väldigt lång tid. Just nu försöker jag att köpa så lite onödigt som möjligt, och istället tillverka sådant jag behöver med mina egna händer eller fynda på second hand.

Det blir lätt mycket blixtbilder i den här mörka årstiden, och då man mest jobbar när det är ljust. Som tur ger den en ganska cool känsla.

Likes

Comments

Här är min nyårs skjorta jag sydde ihop. Den har två stora volanger, en fram och en bak. Gillar hur lysande den blir med blixt. Har tänkt utveckla idén med volangerna men i andra material.

Likes

Comments


Har lärt mig sy byxor nu, med dragked och fickor. Känns brrra! Här gjorde jag ett par test byxor med mitt oyster tryck på.

Likes

Comments

2016.

Har varit ett av det mest utvecklande och känslosamma året för mig. Det har varit ett år som gått i nerförsbacke en ganska lång period, och allt känts väldigt svårt. Har kämpat som en maskin så jag trott jag skulle gå sönder, och gick sönder till slut. På samma gång som jag haft väldigt fina stunder, men så är det ju alltid, det går upp och ner. Jag har fått utvecklas som person väldigt mycket genom gott och ont, och fått se hur starka personer jag har runt omkring mig. Det här året har jag också varit mest ensam, för mig själv, i mitt eget sällskap. Det har varit väldigt lärorikt men också väldigt tungt, Tänker inte göra det igen. Jag har mest ägnat tid åt arbete detta år och också fått möjligheten att vara väldigt kreativ och konstnärlig, vilket varit jätte bra och det var ju min tanke före jag flytta i från mitt andra liv i H:fors. Men nästa år skall det nog bli annat, verkligen inte såhär igen.

Jag är väldigt redo för ett nytt år med nya val och vägar. Jag hoppas också på mer positiv energi och mycket vänskap. Fy fan jag är excited för vår och nya svängar, komma tillbaka till civilisation och ta med mej all min kunskap och börja skapa något nytt. 

Likes

Comments