View tracker

Några inspirations bilder till kläder jag skulle villa sy. Till näst skall jag planera ett par byxor i ylle med stort band i midjan och snygg passform. Drömmer också om någon jacka i form av de på bilderna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Har nu den senaste tiden producerat t-skjortor som jag sedan har packat och pysslat med och skickat iväg. Är så glad och tacksam över alla beställningar och att "det bara hände". Nu kan jag gå tillbaka till skolarbeten och andra små beställningar, utan stress. Tiden går så snabbt när man har jobb några gånger i veckan, skola, egna projekt, beställningar, träning och så skall man försöka vara social också. Väldigt roligt är det och är glad att jag får ha detta som min vardag men genast då man inte har ordentlig balans eller hunnit med deadlines blir det svårt och stressigt. I slutändan är det ändå värt det, fast det känns svårt då man är mitt i smeten.

De här t-skjortorna har jag alltså gjort själv för hand, klippt ut och sytt ihop alla sömmar. Planerat och utvecklat modellen och sytt test skjortor. Målat tyget på ansikten och broderat på maskin. Mycket jobb men så sjukt roligt ändå.

Likes

Comments

View tracker


Det här är det godaste jag ätit/lagat på länge. Jag vet inte vad det heter men kallar det "sötpotatis röra/kräm/smörja". Åt det första gången när Nicole hämtade hem från sis.deli och jag inte kunde förstå hur gott det var. Så nu testade jag att fixa ihop krämen själv och smarrigt blev det. Går att äta med salt och sött, skall också testa det med chia pudding.

Jag mixade alltså ihop:

- ångkokta sötpotatis och butternut bitar.

- 1dl grädde. Nästa gång tänker jag testa ett vegetarisk alternativ till grädde.

- lite kanel.

-2 tsk vanilj socker. Säkert bäst med äkta vanilj.

- lite salt.


Nam nam!

Likes

Comments


Hittade en fin äkta symaskin i hel metall (väldigt bra) på loppis. Hittade sedan skåpdörrar i min källare så bestämde mig för att göra ett långt sybord hemma. På det här sättet kommer jag få ennu mer gjort (hoppas jag). Nu kan jag också visa mer bilder då jag syr eftersom ljuset är bättre här än i skolan, hehe.

Likes

Comments


Två bilder jag ritat och skannat in (tyvärr i ganska dålig kvalitet). Vill teckna och måla mer, men då behöver jag tid och inspiration att få vara mig själv. På siståne har det inte funnits tid till det eftersom det varit mycket med jobb från olika håll. Idag känns det dock som en sådan dag där jag skulle få till någon bild, skall se. Har haft ett lugnt veckoslut utan några "måsten" och det har hjälpt inspirationen och det "konstnärliga" sinnet att komma tillbaka.

Likes

Comments


Älskar ljuset och känslan i dessa bilder. Tagna ed min gamla Advent digikamera. Jag lagade en Pinterest mapp med alltmöjligt jag gjort/gör, gå och följ/kika in här.

Likes

Comments


Saknar att jobba här. Det här var förrän vi hade ett stort arbetsbord, så jag satte bara upp två gamla brädor och målade.

Likes

Comments


Tre av 680 bilder på Raisa. Dessa fixade jag i min smak medans de andra fixar jag att i Erics smak. Fotade produkt bilder som kommer upp på hans webbsida. Så roligt att få fixa bilder igen! :-)

Likes

Comments