Är på en "creative get away" vilket jag älskar, och vill leva såhär varje dag. Bara konstnärligt jobb varje dag...

Kort sagt så är min skola slut nästa vecka så jag måste utnyttja allt i skolan så mycket jag bara kan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Till första maj såg jag ut såhär, sydde ett sett av en tygbit jag hittade i Eurokangas. Drog sedan på en fuskpäls o pink ögonskugga och var glá.

Likes

Comments


Här är några bättre bilder på en outfit jag gjorde på vintern. En outfit med olika texturer och volym. Ville använda mig av färger jag inte använt förut (i kläder) och få kläderna lite mer speciella än en vardagsklädsel. Stickade också en poncho i bomull för att få mer lager, gillar hur den blir hängande och formar olika mönster. Jag har tänkt sy upp en liknande outfit i basfärger, t.ex. vit skjorta osv, för att få en kontrast till detta och en mer vardaglig outfit.

Likes

Comments


Det var en stund sedan. Mitt liv svängde om 360 positiva grader och jag drog tillbaka till H:fors. Nu bor jag här, är singel, har en studio plats och nytt jobb. Känns väldigt skönt och bra att få vara runt mina människor igen och fylla vardagen med sådant jag älskar fast det nog är tufft. Tiden går så otroligt fort eftersom jag jobbar väldigt mycket och på sidan om vill pyssla med LCA och vara social. Men jag skall nog få det och snurra på något sätt. 💪

Likes

Comments

Jag bjöd Pinja på kardemumma kaffe som tack, och för att hon inte skulle frysa allt för mycket.

Ljuset och färgerna var så vackra,

På fredagen ställde Pinja upp som modell igen för min outfit jag har lagat nu under vintern. Vi passade på att fota just denna dag för det var den enda soliga dagen på flera dagar/veckor och det blev perfekt. Det var en fin dimma som hängde över staden hela dagen, det var som en dröm och vi kunde inte sluta seja "oh vad det är fint!". Känslan att få jobba ihop och skapa fint material (bilder den här gången) är obeskrivlig, man får sån glädje och eufori. Nu skall jag redigera bilderna och skapa kollage som sedan skall printas ut.

Likes

Comments


Bra jobbmusik då man jobbar på kvällen eller när man är lite tröttare än vanligt.

Likes

Comments

Äntligen på slutrakan med dehär byxorna. Skall sy upp ett par till test byxor och sen tar jag i det riktiga tyget. Det blir sammet material denhär gången 😊

Likes

Comments

Ifall ni gillar The xx och missat deras nya album som kom ut för 3 dagar sedan. Det är iaf ett av mina favorit grupper. Får sånt ös av inspiration av dem.

Uppdate: Just nu har jag två stora deadlines som skall tacklas i slutet av Januari och början av Februari. Företagskurs och min egen mini kollektion, som består av en outfit. Det är mycket jobb och finslipas här och där men det känns roligt. Så har jag också fått hjälp med att bygga upp en hemsida, så den skall jag också börja fixa med, spännande :-). Känns roligt när allt börjat rulla igen, har just kommit ut från en period där allt stod ganska stilla (skolprojekt), och där mesta tiden gick ut på att lösa "problem" inom design processen. Lite till att kämpa.

Likes

Comments