Idag har jag suttit hela dagen och jobbat här. Ja, faktiskt enda till stängning. Jag har skrivit på min affärsplan som skall presenteras i december, med den kan jag sedan söka om egen firma. Vilket lite står på planen. Det går ju så tusen gånger bättre att jobba på någon annan plats än hemma. Idéerna är plötsligt många och energin och inspirationen bara väller på! Det här var alltså i WeeGee huset i Esbo. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Cykel/skate tur runt stan, krispig höst luft, second hand, pizza och gos med denna. Bra Torsdag. Ibland måste man få göra veckoslut sysslor mitt i veckan.

Likes

Comments


Nej, jag har aldrig varit en rosa tjej och har aldrig haft en gnutta intresse i den färgen. Men, nu tror jag att den trendiga färgen fastnat i mig med. Vill sy en egen fluffig paj (kanske med krage), puderrosa skulle vara perfekt. Obs; skulle inte användas på ett prinsessigt sätt utan mer rockigt och modernt. Persika färg skulle också vara fint eller andra crazy:ga färger tillsammans, men det är nästa projekt.  

Likes

Comments


Jag passade på att vaxa in mina läder skor före regnet kommer. Skorna blev som nya! Och till och med de äldsta, skruttigaste skorna fick nytt liv! Jag vaxade också in min läder jacka. Min lilla rumskompis tyckte också om oljorna i vaxet...Jag använde mig av ett eko vax som kallas Kavat. Så, hem och sköt om era skor ni med :)

Likes

Comments


Inspirerande musik för den här veckan. 

Idag har jag varit och jobbat på kund projekt och varit på företagskurs. Jag går just nu en kurs i hur man skapar eget. Det är så intressant och inspirerande att jag ännu går på högvarv av idéer & inspiration. 

Likes

Comments


Här är mina t-skjortor jag sydde i kursen serieproduktion. En lite bredare, lösare t-skjorts modell med lite högre hals och en lite längre ärm. Detta är exakt den modellen jag gått omkring och sökt på stan, men inte hittat. Jag vill inte heller stöda det "snabba modet" och det att t-skjortan är tillverkad i t.ex Bangladesh. Köpa en t-skjorta för att använda i en månad och sedan måsta köpa ny är det mest onödiga, därför valde jag också ordentligt, skönt material. Bomull 95% och Elastan 5%. Då man har den perfekta t-skjortan är det nyckeln till nästan alla outfit's tycker jag! Har tänkt sy t-skjortan i olika storlek och sedan sälja, dessa är redan upptagna.

Här har jag också valt att sy fast ansiktet som jag ofta ritar. Tycker om att de inte ser perfekta ut, precis som vi människor.

Likes

Comments


Igår fyllde min kille år och jag sydde upp en tisha med ansikte på åt honom. Här packade jag in hans present och lagade till ett eget kort också. Med hans favorit färger, pink & svart. Han har väldigt mycket idéer om kläder och detaljer som han sprudlar ut hela tiden. Det tycker jag att är jätte roligt! För då får man ju jobba lite tillsammans och han får vara med i mina klädprocesser :)))) Skall också ha en liten photoshoot med honom som modell snart också, då jag fått mer kläder gjorda åt honom! 

Likes

Comments


Här är mina jobbskor, dans-skor, gåskor, vardags-skor, mina allt skor. Favorit skor för alla tillfällen. Man putsar upp dem bara så ser de hur snygga ut som helst. Håller också kyla, vatten osv...helt bäst. 

Likes

Comments


Lite vad jag håller på med nu. Skall sy upp fem stycken identiska t-skjortor, det blir vita med dessa bilder fastsydda på bröstet. Det är ansikten som jag ofta ritar, som jag nu sydde istället haha. Tycker om att de inte blir helt perfekta, precis som vi människor. Därför valde jag också att sy istället för att trycka. 

Likes

Comments