Här är min bomber jacka som jag har hållit på med den senaste tiden. Här är också trycket jag jobbat på. Den här jackan är gjord i ett 100% bomullstyg, så den är ganska styv. På insidan finns det ett glansigt fodertyg. Jackan har en lite bredare modell som lätt formar sig i lite A-linje form, detta beror på hur spend man väljer att resåren nertill skall vara. Det var super roligt att fota Pinja, eftersom hon hade just den enkla, allvarliga look:en som jag ville ha. Inspiration har jag hittat från Finlands natur och höst belysning. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Pinja var min modell för min ljusa bomber jacka (som jag snart kommer att visa). Här tog jag några bilder på henne mellan klädbyte, hon såg så fin och naturlig ut. Bilderna tagna med min gamla Advent Digi-kamera.

Likes

Comments


Några bilder från slutet av Augusti, tagna med min gamla digikamera. Det här är min favorit tid på året. Solen skiner, men har ett annat kallare och lugnare sken än på sommaren. Luften är kall och krispig. Man får äntligen klä sej lager på lager och svepa in sig i olika stickat. Naturen har också de finaste färgerna nu. 

Likes

Comments


Har varit lite bort tappad här, eftersom jag jobbat som visuallist varje dag (slukar lätt upp en hel dag bara sådär) och gjort på skolarbeten. Nu börjar det lugna ner sig och jag kan vara kreativ på mitt egna sett igen, så jag sejer Hej!

På veckoslutet hände det mycket: Fredag: Riktig fredags känsla efter jobb och Reggaefest med ur god vegansk mat och fina människor. Lördag: Marimekko loppis, brunch i fina Kuuma och "Under the Bridge". Söndag: häng och pussar med min herreman. Väldigt bra vs med andra ord.

Alla mina kläder på bilderna kommer från loppis, förutom skor och tröjan som jag sytt själv. Älskar den röda färgen. 

Likes

Comments


Igår var jag och äta här, Sandros gudomligt goda lunch buffé för 10e med Emma. Bilderna är tagna med min gamla Advent digi kamera som går på AA-batterier, så skönt.

Likes

Comments

Jag har kommit tillbaka till mitt egna hem efter 3 veckors sjukledig. Psykisk utmattning som lett till depression har jag vilat för. Det har händt så mycket i mitt liv under det senaste året och mycket har tyvärr varit negativt. Eftersom jag har jobbat som en dåre både i skola och jobb så har min kropp inte kunna processa vad som hänt och vilat ordentligt, och därför bröt det ut nu i form av depression. Som tur är känner jag mig redan lite bättre eftersom jag tog tag i det i tid och fick medicin, som jag äter två gånger per dag. Medicinen håller mitt seratonin i skick och tar bort depression symptom kort sagt. Hela min förbättringsprocess kan ändå ta upp till ett år om inte mer, skall därför också börja gå hos en terapeut. Det är väldigt skrämmande hur kroppen gör såhär och säger totalt stop. Jag har inte klarat av att göra någonting som innehåller stress eller aktivitet. Har mest bara legat hemma hos mina föräldrar, läst, varit utmattad och trött, mått dåligt med negativa känslor och umgåtts med de närmaste vännerna. För mycket människor/nya människor skapade ångest för mig. Men nu känner jag mig en bit starkare trots att mående går i vågor, så att jag iallafall klarar mig ensam hoppas jag och kan gå tillbaka till skolarbeten (sakta men säkert) . Det här var ett litet skrap på ytan av vad som hänt/hur jag mått/mår, vill bara meddela med detta att alltid lyssna på sin egna kropp, låta sig själv ta det lugnt och inte pressa sig själv, och att faktiskt våga gå till läkare/terapeut för att få hjälp.

Likes

Comments


Alla kläder jag har på mig här är second hand förutom skorna. De vita Levi's byxorna var det bästa fyndet på en stund, har sökt såna så länge och äntligen hittade jag dem i min storlek och för ett bra pris. Älskar jackans färg, den är också ganska tunn och hänger snyggt, hittade den i förbifarten.  

Jag ä-l-s-k-a-r second hand det är min bästa hobby. Jag tycker inte alls om att gå omkring och shoppa på stan i t.ex. Zara, H&M, Gina Tricot och alla dehär vanligaste kädjorna. Får huvudvärk och dåligt och vara när det är sånt slit o släng o snabbt tempo där inne. Tycker inte heller om den hetsen att man hela tiden skall köpa något nytt när det är trendigt, använda det en gång och sedan glömma bort plagget. Tycker om när plagg är ordentliga material, har en historia bakom sig och man får arbeta lite för att hitta dem. 

Jag kan gå på second hand varje dag om jag har möjlighet, hehe. Behöver inte varje gång hitta något speciellt. Då är gångerna när du hittar något mer speciella. På sistone har jag hittat en hel del coola grejer som jag tänker visa. Bästa loppisarna är ju i Helsingfors men där är prisklassen också dyrare. Medan man ute på landet kan hitta väldigt billiga grejer. 


Likes

Comments


Här är en massa bilder ifrån en dag i Ekenäs. Vi gick runt och fotade och njöt av den fina sommarstaden med Emilia.

Likes

Comments