Ännu en natt uppdatering. Jag har sabbat min sömns rytm totalt!! Någon som vet hur man återställer den? Dynga funkar inte, har testat och jag kan inte hålla mig för att somna vid 7-8 tiden på morgonen, det går bara inte...

Iallafall så tränade jag inte igår (måndag). Min kropp och knopp va för trött för det så va och handlade med mamma istället och bara tog det lugnt. Ska dock dit idag. Efter jag haft muntlig examination i etik. Wish me luck! Ska även tvätta, städa och baka imorgon så det blir full rulle hela dagen. Ingen tid för vila.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Jag träffade ju Simona i fredes. Efter många om och men lyckades hon övertala mig till att festa. Så vi drog hem till Adde där killgänget förfestade och den drog vi ut. Jag drack inte alls mycket, men minns ingenting ifrån hela natten. Ett under att jag vaknade upp utan smink på morgonen haha. Duktig tjej som tvättade bort det! Och jag som så sällan blir bakfull kunde inte rör mig på hela dagen. Mådde bajs! Var dock tvungen att dra mig till jobb på kvällen och nu sitter jag här i köket nyss hemkommen från jobb. Äter lite Dallas sallad och dricker cola sen blir det att hoppa i sängen. Love

Likes

Comments

Nyss hemkommen från gymmet nu så ligger och slöar lite i soffan innan jag ska hoppa in i duschen. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Igår blev jag hembjuden på mat hemma hos Jasse efter gymmet så fick ingen tid till att vänta på Amanda utan tränade själv ändå. Ibland kan jag tycka bättre om att träna själv. Känns som att det blir mer intensiv träning och man blir färdig så mycket snabbare. Körde iallafall armar och axlar igår. Idag är det dags för mage och rygg. Efter gymmet så ska jag träffa Simona som varit i Thailand en månad och kom hem igår. Nog för att jag är blek som jag är, men sidan om henne kommer jag blända folk... Love

Likes

Comments

Vaknade vid 10 ungefär och har precis ätit lite frukost med mammi nu när hon kom hem från jobb. Är sååååå sugen på att dra till gymmet nu och ha det gjort, men lovat Amanda att gymma med henne så får vänta tills hon har slutat. Så här sitter jag rastlös och vet inte vad jag ska göra fram till dess. Idag är det iallafall armar och axlar som står på schemat. Love

Likes

Comments

Hej snyggingar! Längesedan jag bloggade nu. Kan väl berätta att jag börjat utbilda mig inom vård och omsorg med fördjupning psykiatri. Har börjat jobba som dealer på bonik casino, börjat träna dagligen och sist men inte minst så har jag slutat röka. Så kan kort och gott säga att det går bra just nu. Just de, sen har jag fyllt 20år också.

Vad har jag hittat på idag då? Jag var först i skolan och startade upp en ny kurs, hälsopedagogik. Efter det tränade jag med Amanda. Rump och benpass som stod på schemat idag. Insåg nyss att klockan är över tolv, så antar att det var igår jag gjort allt det där?

Nu ska jag iallafall försöka sova, ny dag imorgon! Love L

Likes

Comments

Hej! Har gått och blivit sjuk. Har dock haft Natta som tog hand om mig igår och idag va Jasse och Emelie här på kaffe och massa snack på balkongen.

Just nu ligger jag i sängen och kollar paradise hotel. Vilken är er favorit? Av tjejerna har jag nog Mette eller Frida, men dom har ju åkt ut.. Så av dom som är kvar är det nog Josefine, för jag tror hon kan vara riktigt rolig om hon vill. Av killarna har jag nog ingen favorit, men Jonny och Hermanssons relation är väl för go? Hahah.

  • 11 readers

Likes

Comments

God morgon!

Sitter i soffan och har rings samtal hela morgonen. Har kommit fram till vad jag ska göra. Har valt att utbilda mig inom vård och omsorg så ska iväg och träffa en syv senare idag om hur jag ska tillväga gå. Förhoppningsvist så hinner jag fixa så pass mycket så jag hinner söka in till den kusen som börjar den 9 oktober. Livet som impulsiv. Fast nej, detta är faktiskt något som jag funderat på en längre tid och nu är det faktiskt dags.

Just ja. Har jag berättat om min "inneboende"? Den mest störiga, jobbiga, påfrestande, stökiga individen jag stött på, but I still love her. Min bästa vän.

Likes

Comments

Hej!

Vart ska jag börja? Jag heter Lois, snart 20år och bosatt i Helsingborg. På min fritid spenderar jag all min vakna tid med vänner och familj. Festande är en stor del i mitt liv då jag är väldigt social och rastlös som person. Smink är även ett stort intresse och jag har gått ett halvårs stylist utbildning under min gymnasietid. Hoppade av ganska tidigt. Något som jag ångar en del idag.

Idag jobbar jag som säljare. Telefonförsäljare för att vara exakt. Har även jobbat med annan slags försäljning tidigare. Inget jag egentligen vill hålla på med, men jag är duktig på vad jag gör. Oavsett så tycker jag alla borde testa på att vara säljare någon gång i livet. Finns inget som fått mig att utvecklas så mycket. Inget som har ökat mitt självförtroende som det. Med tanke på att man spenderar dagarna med att prata med helt främmande människor och skaffa kundrelationer med dom har man också lättare att ta kontakt med nya personer i det privata livet. Jag tänkte på det extra mycket när jag började på mitt nuvarande jobb. Jag fick stå och presentera mig själv för hela kontoret. Jag insåg då att hade de varit för några år sedan så hade jag inte fått fram ett ord, men där stod jag nu och berättade om mig själv med stadig ögonkontakt med ungefär 30 okända personer som satt och tittade på mig utan att tycka det var det minsta jobbigt. Jag har inte bara lärt mig det, utan jag har lärt mig handskas med folk på ett helt annat sätt. Lärt mig att aldrig ta skit och stå på mig, på samma sätt som jag lärt mig att inte ta åt mig och bara låta saker rinna av mig. Att välja mina fighter. Jag är stolt över mig själv och min personlig utveckling. Tror också det är nyttigt för alla att testa för att förstå en säljare nästa gång det är din telefon som får ett sälj samtal. Att du känner inte säljaren som ringer upp dig, eller tar kontakt med dig på annat vis. Du har ingen anledning till att vara otrevlig. Den här personen som då tex ringer sköter bara sitt jobb och har förmodligen en chef bakom sig också som pushar väldigt hårt. Avböj trevligt och gör ett så otacksamt jobb en aning bättre. Föreställ dig prestationsångesten. Den känner jag varje dag. Att känna den pressen varje dag och dessutom få ta så mycket skit på samma dag gör det inte roligt att gå till ett arbete. Jobba inte som det då kommer säkert en del utav er tänka och nej kanske borde jag inte det, men missförstå mig rätt. Ett sälj jobb kan också vara sjukt roligt. De adrenalinet man känner när man får sålt och den känslan när man får bättre lön en månad och veta att det är en egna förtjänst för man har gjort ett extra bra jobb. De känslorna är guld.

Fast idag känner jag att jag har tappat gnistan. Jag känner inte adrenalinet när jag har fått sålt längre. Jag känner mig aldrig nöjd längre. Jag har så enormt höga krav på mig själv. Orimliga mål. Standar budget på mitt företag är 3-4 sälj om dagen. Min chef har 5 som budget på mig, men jag själv ställer kravet 8. Jag sitter och räknar timmar och minuter tills jag får gå hem. Jag har så stora krav på mig själv att jag har slutat försöka nå dom. Det har blivit dags för mig att gå vidare och lämna den karriären bakom mig.

Idag sitter jag och har planer på att hoppa tillbaka i skolbänken. Funderingar till vad man ska utbilda sig till. Det står väl just nu mellan undersköterska och elektriker till att börja med. Det är dags för nya utmaningar.

Ett väldigt och personligt första inlägg, men hoppas det får er en tanke ställare gällande säljare och en förstålde hur jag är. Jag är den mest ytliga, djupa mest komplicerade, enkla, utseende fixerande, pedantiska, rörigaste personen man kan stöta på.

Men det är så jag är. Överdriven i mina känslor, mitt agerande, i mina val. Jag pratar alltid för högt och bråkar för mycket. Älskar för länge och hatar för starkt.

Likes

Comments