View tracker

Underbara bilder på mina underbart fina hästar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En morgon nyligen, tagna med mobilkamera helt utan någon redigering.

Sam och Nicke vid frukosten

Likes

Comments

View tracker

Livets skydd verkligen! Lika snygga som dom är bra, bilderna gör dom verkligen inte rättvisa dom glittrar så sjuukt fint i verkligheten. Såhär beskriver dom skydden på hemsidan!

De tekniska Bootsen är konstruerade med cylindriska perforerad neopren med en teknisk metallisk beläggning som ger optimal avdunstning av fukt. Insidan är försedd med den registrerade I.4U värme dispenser system för att transportera bort värme från benen . De tekniska Bootsen är mycket lätta, andas och kan tvättas i maskin . De är lätta att montera med kardborrlås.

Sam är egentligen inte ett superfan av skydd på bakbenen utan föredrar Lindor men jag upplever att han trivs superbra i dom här (eller så inbillar jag mig för dom är så glittriga). Verkligen ett tips om ni letar nya dressyrskydd!

Likes

Comments

Hur kan man inte älska att leva när man vaknar upp till det här varje morgon? Är så tacksam.

Likes

Comments

Detta är vad vi pysslat med idag, hur härligt?

Likes

Comments

Bilder från vår senaste start tillsammans!

Sam var hur fin som helst på framridningen och bestämde sig sedan på banan för att visa upp lite egenkomponerade trix som domaren inte uppskattade lika mycket som Sam själv.. Ja ingen kommer ju glömma namnet Sambezi CS i alla fall, det är en sak som är säker...

Likes

Comments

Vem behöver ett gym när man har häst??

Det är verkligen inte lätt att hitta tiden (eller pengarna) till att gymma när man har häst. För helt ärligt vem vill lägga flera hundra i månaden på gym när man istället kan köpa grejer till hästen för dom pengarna?

Men har man häst och stall behöver man knappt ett gym, jag och Alma försöker ta tag i träningen igen för att kunna prestera bättre på hästryggen (efter typ 140års uppehåll från träningen). Så idag började vi med en joggingtur i skogen följt av lite styrka i stallet. Kommer säkert inte kunna gå imorgon men vad ska man göra.

Likes

Comments

Standard dobby när hon är i stallet, riktig livsnjutare

Här har vi vår tävlingsmaskot dobby! Det är Tildas hund som egentligen heter Jamaica, men vi tycker hon är så himla lik dobby från Harry Potter så det har blivit hennes namn nu för tiden.

  • Övrigt

Likes

Comments