Midsommar spenderades i sommarstugan med familj och släkt. Vi hade det så bra med god mat, dans och en jävla massa alkohol. Hoppas alla andra också hade det gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och pappa fick för oss att köpa biljetter till Iron Maiden som kom till Ullevi förra veckan. Jag älskar ju rock och speciellt Maiden, och helvete va bra det va! Så jävla go kväll med bärs, bäst sällskap och en jävligt bra show.

Likes

Comments

Jag va på NK häromdagen när deras rea började. Och hur glad är jag för det??? SJUKT GLAD. Hittade massa fint till 30%, bland annat en Calvin Klein klänning som ni snart ska få se. Och deras provrum...

Efteråt gick jag och mamma till cappuccino och åt varsin räkmacka 🙌🏼

Likes

Comments

Efter morgon-shopping i nordstan med en favorit så åt vi frulle hemma hos mig. Jordgubbar och nutella, made in heaven!

Likes

Comments

This one speaks to me on a deep level. Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

För några veckor sedan så firade jag min 20-års dag i Paris med min familj. Det va helt jävla fantastiskt och blev förälskad i staden, människorna och kulturen. Allt va så galet vackert och passionerat!
Tänkte göra några olika delar av min Paris-resa här så ni får ta del av det 🙌🏼

Eiffeltornet va över alla förväntningar, hela området där va overkligt vackert. Åkte aldrig upp för det va sån massiv jävla kö men vi va nöjda där nere ändå. På min födelsedag var jag tvungen att åka till Godiva för att köpa min favorit, choklad-doppade jordgubbar!

Likes

Comments

​Mitt namn är, som det står ovan, Lisa. Precis som rubriken antyder så är jag en total rookie när det kommer till bloggande, men jag ska göra mitt bästa och förhoppningsvis lära mig mer och mer allteftersom. 

Tänker att det är bra att börja med en kort introduktion. 

Jag är grov i käften, älskar bärs och rockmusik. Talar flytande sarkasm men är jävligt noga med att vara snäll mot allt och alla.

​Jag har många passioner i livet, och det är precis vad jag kommer dela med mig av här. Jag är förälskad i konst och design, färger och mönster. Solnedgångar och naturen (blommor osv) är därför det bästa jag vet. Allt som innehåller makalösa sammansättningar av färger. 
Så detta innefattar även mode och inredning, vilket jag kommer skriva mycket om. Förövrigt kommer ni få läsa mycket om böcker, filmer och musik för  jag är en total sucker för saker som tar mig bort från verkligheten.

Så, kort och gott, en blogg om livet! 

Likes

Comments

Instagram@lisabjorkquist