Header

Jag orkar egentligen inte med att göra så mycket, jag har ont i varje liten rörelse och andetag men jag gav mig fasen på att en skrittur, det klarar jag av! Så vi tog alla hästarna ut för en skrittur, så mysigt.. Ont i vissa rörelser men så underbart! Nu har jag tankat energin till Max och redo för en ny vecka, jag hoppas att det onda släpper så fort de kan så jag kan rida ordentligt och tävla nästa helg, det är mitt mål hur ont jag än har faktiskt! 😌 Nu sova och ladda mot ny vecka! Hoppas ni har haft en grym helg! ✌️

En fin passagerare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Torsdagen slutade inte riktigt så jag hade tänkt mig, jag råkade skrämma Gilmore lite väl mycket och han råkar sparka mig lite illa.. Jag tänkte att de går över och rider även Gandi men inser snabbt att det inte går.. Så hem och lägga sig och igår kom jag inte upp ur sängen.. Så in till läkaren på lunchen och kolla, till 99% så spruckna revben, två eller flera stycken eller fraktur i revbena.. Ja tackar jag! Så hem och kurera mig och hoppas snart att jag kommer kunna va som vanligt igen.. Men att skratta, nysa och andas djupt gör ont, aj aj! Så ingen tävling idag, kanske lite longering sen.. Har hört att hästarna vilar sig bra i form också 😌

Likes

Comments

Röd dag, ledig 👏🏻 Ska dock in och jobba imorgon igen, det är tråkigt! Hästarna fick gå ut vid sju och sen blev det kaffe och mys med kattungarna i sängen! Nu borde jag sätta fart! Har massa som ska göras idag! Imorgon är det tjej träff här hemma så jag ska förbereda en del för de och planera upp lite så allt är klart! Dressyrtävling på lördag så måste putsa inför det och sen ska hästarna ridas, funderade på att åka till Josefinas ridbana så jag kan rida igenom programmet tills på lördag! 🙂

Hoppas ni får en fin torsdag! 😌

Likes

Comments

I höstas började denna lilla killen att hoppträna, vi hade då hoppat en del själva och på olika platser, allt hade gått jätte bra! Första träningen var allt väldigt läskigt men sen gick de bra, 5 gånger hann vi träna innan juluppehållet.. Sedan igång igen och träna en gång bra efter jul, vi håller våran plan och allt går bra. Träningen efter blir 3v i mellan istället för 2 pga väglaget.. Då hände det något, det tog bom stopp! Ville inte ens gå över en bom! Tog oss säkert 15-20 min innan han tog sig över den, totalt stopp! Jag kommer ihåg att jag var så arg, så frustrerad för det inte funkade!
Vi har sen hållt på att åka varje vecka (en vecka fick jag åka två dagar i rad) och tragglat, vecka in och ut! En gång bättre, nästa sämre! Sen förra veckan kändes det som de hände något, inget stopp på bommarna och tog sig över med mer glädje!

Igår var det träning igen och han gjorde allt över förväntan. Chock tillstånd på mig och alla runt omkring, som dessutom vet hur mycket jag kämpat! Nu håller jag bara tummarna att de inte vänder igen utan att det faktiskt blir framåt läge nu!

Så igår var han faktiskt världens bästa 4åring! ❤️

Likes

Comments

Godmorgon, här är det full fart sen typ klockan 5 när Robin gick upp.. Vi har ju 5 otroligt söta kattungar hemma just nu, och de har börjat växa och bli stora och försöker göra 100 försök om dagen att rymma.. 🙄 Eller så har vi lektanten Greta som istället hoppar in till dem för hon vill leka och river kompost gallret, high life... 😌

Idag ska det bli typ sådär sjukt varmt också, härligt att kunna släppa ut hästarna utan täcke från start liksom 😅👌🏻

Men nu får jag nog pallra mig upp och sätta fart på dagen! Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

I helgen har det varit full rulle! Tävling fredag och lördag, bra rundor på rutin kontot och fin häst! 👏🏻 Kom hem sent på lördagen, hade hela stallet att greja med och sen grill med Antonia och Erik, mysigt! Men helt slut! 😴 Söndagen var en såndär riktig slappardag, red Gilmore i skogen och sen satt jag en stund i den lilla solen som va!
Igår, jobb och sen rida Gandi och longera Gilmore.. 🙂
Och idag jobb och sen bar de av till Dalum för dressyr träning, så skojigt värre! Lilla fina Gandi gick fint, massa att tänka på men nu är vi på rätt väg ☺️ Så håll i hatten! 😎

Nu sängen! 😅

Likes

Comments

Men så var de ju några dagar sedan jag bloggade igen, idag är det lite sovmorgon som gäller, hela till tjugo i sju! Fast jag ligger än så länge kvar i sängen, ska strax gå upp! Jag är ledig idag 😎 I eftermiddag ska jag åka och tävla och tyckte då det passande in med en ledig dag eftersom det är en hel del som ska göras innan dess!

Dagarna annars rullar på i bra takt, varit många tidiga morgnar och sena kvällar de sista, hej våren! Så på söndag ska jag bara slappa och bara vara, det behövs såna dagar ibland också.

Nu vill nog hästarna komma ut! Trevlig fredag på er!

För snart 4 v sedan fick vi kattungar, snart är det full fart här hemma ☺️

Likes

Comments

Ibland önskar jag att det skulle gå att spola tillbaka tiden, att göra om vissa saker men också lära mig leva här och nu, för visst är det härligt att kunna leva för stunden? 😄 Jag har kommit in i någon dipp, något sån där som bara är lite avis på alla, aldrig själv är nöjd och känner mig otillräcklig, önskar jag hade så mycket och samtidigt som jag inte ångrar dem valen jag gjort i livet. Vill liksom att tiden ska gå lite snabbare så vi kan påbörja en massa projekt samtidigt som jag vill att tiden inte ska gå så fort för jag hinner liksom inte med.. Hur gör man då?

Jag ska bli bättre på att blogga, har faktiskt tittat in här några gånger utan egentligen skrivit något, vad ska jag skriva som är intressant och vem kommer läsa? egentligen är ju detta för mig själv och det är väl det viktigaste att komma ihåg!

Likes

Comments