Måndag den 16de

Helloooo folket!
Idag kände jag att de drog igång på Alvar.
Har haft mycket mer energi nu på morgonen och inte så orkeslös som jag. Fick även sova lite bättre.
Passet idag gick bra, syftet var mest att göra så bra ifrån mig som möjligt, eftersom att jag hade vart sjuk. Och de gick super. Sista löppasset var sådär, och de de var nog att jag hade tappat lite också eftersom att jag var sjuk.
Styrkan gick super, la in en ny övning bänk press på 20kg stolt!
Sen dag det de andra som jag brukar😃
Eftersom att jag vart sjuk ett tag så mådde jag ganska illa. Antar att det var kroppen som kämpade.

Mitt pass:
Cardio löpning 20 min
Styrka ben 15 min
Cardio löpning 12 min
Styrka armar 15 min
Cardio Löpning 10 min

//Louise

Likes

Comments

​Vecka 3 

Så förra veckan gick sådär, var väldig hängig så de blev inget av träningen förutom ett tränings pass 11 januari. Denna veckan mår jag i alla fall lite bättre så, så nu blir det träning som vanligt. Tar de dock lugnt med massagen.  

Måndag: Träning 

Tisdag: Vila 

Onsdag: Träning 

Torsdag: Träning 

Fredag: Massage Eventuell träning 

Lördag: Eventuell träning 

Söndag Vila 

//Lollo <3 

Likes

Comments

11 januari
Så passet idag gick sådär.
De pendlade ifrån att vara bra till helt värdelöst. Hade ingen kraft och nästan föll ihop på golvet. Och det var inte för att de var jobbigt. Utan för att all energi var borta. Mina armar och ben var som spagetti. Trots det gick löpningen bra. Samt styrkan.

Passet:
Cardio löpning 20 min
Styrka ben 15 min
Cardio löpning 12 min
Styrka armar och smidighet 15 min
Cardio löpning 10 min
Stretch

Även fast det var jobbigt är jag glad att jag e tillbaka på fötterna🌻🌻

//Lollo

Likes

Comments

Mår jag bra eller inte?

Så Idag har jag pluggat och vart i skolan hela dagen. Vi fick egentligen gå hem vid 12 men satt och plugga då de är bättre med Focus där. Jag har mått super bra hela dagen tills nu fram emot kvällen, då jag som några dagar nu känt mig riktigt seg. Kan inte förklara det. Det känns bara som att halva hjärnan och synen är borta. Jag är trött och hängig samtidigt som jag har smått huvud verk. Jag vet inte vad detta är. Men det är läskigt. de kan också vara vanlig vätskebrist men är inte säker på det.

Varför jag skriver här är för att jag kommer göra en kost förändring. Att nu i någon eller några månader föröka ta bort socker. Och endast äta frukt och annat gott. Vill ändra på kosten, men också ändra på mina vanor till vatten då jag varit super slarvig med det. Att dricka två Liter vatten kommer jag försöka med varje dag :-)

Tycker bara detta är läskigt detta för jag vet inte om jag är sjuk eller om jag är frisk fast med vätskebrist detta är bara en sjukt konstig känsla.

Så nu är det focus på bättrings vägar :-)

//Lollo


Likes

Comments

Min start på vårterminen 2017 VECKA 2, Vart sjuk: Vila

Så nu har de nya året börjat....VAR TOG DENNA TERMINEN VÄGEN? De finns ett utryck: När man har roligt flyger tiden förbi och iväg Svar ja! Imorgon börjar jag i skolan, och får träffa de människor som får mitt hjärta att le Längtar! Jag har haft lov nu 3 veckor tror jag, och kan erkänna att alla mina planer för detta julovet gick i kras. två dagar efter Jul blev jag sjuk. Så har inte gjort något annat en att sova och vila. Skulle även ha pluggat under lovet, men har inte haft focus till det pgv feber. Nu är de Pay back time! Detta är planen för veckan:

Måndag: Vila

Tisdag: Vila

Onsdag: Träning och Massage

Trosdag: Träning och Massage

Fredag: Massage Eventuell Träning

Lördag: Massage Träning

Söndag: Massage Träning


Inför 2017:

Asså jag kan erkänna att jag har svårt för studenten, och det är något jag helst vill se ifrån. Men annars har jag grymt höga förhoppningar. Är taggad till vad som komma skall och är so otroligt lycklig över huvud taget så vi får se vilka överraskningar som Kommer <3


//LOLLO

Likes

Comments

Träning 25 december.
Älskar att träna dagen efter julafton då man är super trött efter att ha varit uppe sent dagen innan. NOT!
Tränings passet gick dock över förväntan bra, så är himla stolt.
Trodde att det skulle vara super jobbigt men ne inte ALS!🤗
Passet idag var 70 min

Cardio löpning 20 min
Styrka ben 15 min
Cardio löpning 12 min
Styrka armar 15 min
Cardio löpning 10 min
Stretch

"Never let darkness shadow the light of you're life and the beauty of you're spirit and soul"

//Lollo

Likes

Comments

Träning och massage den 23 december.
Så idag är det dagen innan jul, kul men ärligt känns det inte så. Träningen idag gick super bra, var dock lite trött men de funka. En annan sak som var dåligt, var att de va en hejdlös massa folk, så var tvungen till att vänta på maskinerna. Körde 70 min pass:

Cardio löpning 20 min 
Styrka ben 15 min
Cardio löpning 12 min
Styrka armar 15 min
Cardio löpning 10 min
Stretch

//Lollo

Idag körde jag även 30 min massage på en utav mina älsta kusiner. Gick super. Hon har problem med ryggen så för mig var det väldigt skönt att få öva. Att prata med en kund och fråga är super bra, för de blir ett sådant bra samarbete. För mig som är Massageterapeut.

Likes

Comments

Träning måndag 19 december.
Idag körde jag första tränings passet för veckan. Och det var ett helvette kan man väl säga. Alt gjordes som de skulle, men de var extra skit jobbigt kan man väl säga. Varför? Ja de undrar jag med. Fick dessutom kramp i revbenen igen. Glad var man dock efter🤗
Mitt 70 min pass
Cardio löpning 22 min
Styrka ben 15 min
Cardio löpning 10 min
Styrka armar och smidighet 15 min
Cardio löpning 12 min

Never let pain take over youre life. Let the Love, peace and the Joy Guide you❤️
//Lollo

Likes

Comments

Massage 20 december
Så idag masserade jag våran skolkurator. Fantastisk människa! Jag gick över hennes rygg och nacke. Då hon har haft problem sen hon var ganska ung. Väldigt mycket knutor, framför alt i nacken (pas decendens Trapzius) men också nere vid QL. Körde en 35 minutrare på henne och blev STÅLT med resultatet

//Lollo

Likes

Comments

VECKA 50

Så Sitter är i skolan helt överlycklig för att man lyckats få igång torkmaskinerna är inte glad utan helt överlycklig! Veckan som har gått har varit super bra, skulle egentligen ha masserat i helgen, men avstog ifrån det för jag ville vila lite. Denna veckan kommer jag göra på, men om jag hoppar över något så känner jag att de får vara ok. Skall göra så gått jag kan.

Måndag: Massage Träning

Tisdag: Massage

Onsdag: Massage Träning

Torsdag: Massage Träning

Fredag: Massage Träning

Lördag: Inget

Söndag: Massage och Träning

//Louise

Likes

Comments