Varje gång jag skrver ut en ny veckoplanering, brukar de vara på Söndagar. och Just idag mår jag si sådär i hals och kropp och måste ta de extra lugnt till provet på fredag. kommer försöka träna denna veckan, men vill inte att något skall bryta ut till fredag. Kommer hålla mig till goa smoothies och frukt för jag vet att de är bra vitaminer i de. jag lägger upp en veckoplanering, men det är beroende på vad jag känner som kommer göras och utföras.

Måndag: Vila ev Träning

Tisdag: Vila

Onsdag: Träning

Torsdag: Träning

Fredag: Vila Cert prov i massage

Lördag Träning

Söndag: Träning

//Louise


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så dömt nog fick jag inte med någon bild men så kan de gå.

Passet idag gick super bra, löpningen gick super smidigt och jag kunde inte ha önskat något bättre. Känner nu snart att jag kommer börja med intervaller i slutet av löppassen igen. Jag trappar fortfarande sakta upp med träningen för att jag vart utbränd, jag kan inte köra pang på med en gång. Det är också en anledning till att jag inte heller uppdaterar så ofta, Jag kanske lägger en planering, men beroende på hur jag känner när jag vaknar så avgör jag om jag skall träna eller inte. Gå rakt in i väggen igen nämligen.

Nu börjar jag känna att de går bättre och bättre. Börjar få känslan av att flyga vid varje tränings pass. Just nu är de uthålligheten jag fokuserar på och kör två 20 min pass samt ett där jag bara springer 12 min.

Styrkan idag gick bra. Kommer gå upp till 15kilo i bänkpress nu på måndag. Sammanlagt 30kg.

Solt elev och tränings kämpe hahaha.

//Louise

Likes

Comments

Träningen idag gick bättre en förväntat. Jag trode verkligen inte att det skulle gå som de gjorde. Löpningen var smidig och lätt.
Styrkan gick också super bra. Finns inget att klaga på. Märker i benpressen att tyngden börjar bli lätt så kommer till på tisdag att öka. Hur mycket vet jag då.

Mitt pass:
20 min löpning
14 min styrka ben
20 min löpning
15 min styrka armar och smidighet.
12 min löpning
Stretch

Likes

Comments

Måndag: Träning

Tisdag: Vila

Onsdag Träning

Torsdag Träning

Fredag: Ev Träning

Lördag Träning

Söndag: Träning

Eftersom att provet till Certifieringen börjar närma sig så kommer denna samt näsa vecka bestå av mycket plugg och repeterande, Så att koma ihåg att lägga upp de gånger jag tränar skall bli intressent.

//Louise

Likes

Comments

Glädjen i att träna idag var så att jag nästan grät. Från att ha gått upp i vikt ner i vikt och nu upp i vilt igen kan jag äntligen säga att ätstörningar tankarna är helt borta.
Och jag tränar utan tvångs tankar till att ha gått upp i vikt. Glädjen i detta var så otroligt stor igår, sen på detta är mitt knä nu läkt. Och jag kunde springa. Det är svårt att springa och typ gråta på en och samma gång men de gjorde jag. Dessa två veckor utan löpning har vart så otroligt svårt. Jag älskar att springa och har altid gjort. Jag trodde ärligt att jag hade förlorar mycket kondition men de känns som att den blivit bättre. Båda löppassen gick super bra! Och de var inte jobbigt ALS, vågar dock inte köra super hårt på pgv av knät men den teorin lär la släppa nästa vecka.
Styrkan gick bra! Inga problem ALS!

Mitt tränings pass
20 min löpning
13 min styrka ben
20 min löpning
15 min styrka armar och smidighet
12 min löpning

//Louise

Likes

Comments

Planeringen för nästa vecka ser ut såhär

Måndag Eventuell träning

Tisdag : Vila

Onsdag: Träning

Torsdag: Träning

Fredag : Vila

Lördag: Träning

Söndag: Träning

Jag fick ett stress anfall eller något denna veckan. så de dagar jag skulle träna fick jag inte tränat. vilket är ganska dåligt. Men hade inget annat val. Och jag vill inte heller gå in i väggen nu när jag nyss kom ur det. Har fått träna tre gånger vilket är ok. Sen fick jag även in en massage som gick super bra!

//Louise

Likes

Comments

Tränings passet idag gick bättre en förväntat
Fortfarande dålig i knät men de skada fortfarande inte när jag körde crosstrainern
Jag har valt att focusera lite mer på Cardio nu eftersom att jag inte kan springa.
Och när jag väl börjar springa igen vill jag inte börja om på ruta ett.
Styrkan gick super bra! Inget att klaga på ALS där faktiskt👍🏻
Mentala: igår var jag väldigt trött och stressad tror jag. Visste att jag behövde träna men resultat börja jag gråta😂 men men, ibland är man tvungen att göra saker man inte vill.

Kämpa trots ångest är bättre en att låta de ta över en. Och jag trodde hela passet skulle gå åt skogen, men om man väl bestämmer sig för något vilket jag gjorde gick de super bra. 

Mitt pass: 

20 min cardio crosstrainer 

14 min styrka ben 

20 min cardo crosstrainer 

14 min styrka armar och smidighet 

12 min Cardio 

Stretch 

//Louise 

Likes

Comments

Massage:
Oj kan inte minnas när jag sist gjorde en behandling...jo, typ två månader sedan under praktiken.
Varför jag inte har kunnat massera är pgv utbrändhet. Tappade konstigt nog intresset för alt. Och jag förstod mig verkligen inte på varför. Efter det har gått en sådan lång tid sen min förra behandling, så trodde jag att ja hade glömt alt. Men Ne idag ställde min fantastiska men trötta lärare upp. Hon var väldigt stel i både axel partiet samt nere vid ländryggen. Men fick tagit där.
Glad och super nöjd. Samt förvånad att de gick så bra🌈🌴❤️

//Louise

Likes

Comments

Så att mitt ena knä har fått sig en skada är inte roligt. Att välja crosstrainern före löpbandet skulle jag aldrig i mina vildaste drömmar ens göra. Men nu var det de ända jag kunde, så skall inte klaga.
Passet gick bra och svettades som en idiot. Styrkan gick bra trots knät. Jag har inga problem med att träna benen de kändes inte och gjorde inte heller ont. Hoppa gick också bra.
Hoppas nu bara mitt ben läker fort.

Mitt pass
Cardio crosstrainer
styrka ben
Cardio crosstrainer
Styrka armar och smidighet
Cardio crosstrainer
Stretch

Likes

Comments

Vecka 17

Så denna veckan kommer se annorlunda ut.
Jag i torsdags skadade antagligen mitt knä lite gran. Och Denna Veckan som kommer skall jag försöka bygga upp det (Musklerna runt omkring) Löpningen skall jag försöka med, men om de gör för ont kommer jag göra något annat så som crosstrainer eller liknande. Veckan som har varit har gått super bra och vill ha denna veckan nu lika bra om inte bättre

Måndag Träning

Tisdag Ev Träning

Onsdag Träning

Torsdag Träning

Fredag Vila

Lördag Träning

Söndag Träning

//Louise

Likes

Comments