Tränings vecka (49)

Måndag: Vila

T
isdag Vila

O
nsdag Träning

T
orsdag Träning

F
redag Träning

L
ördag Träning

S
öndag Träning

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

🎄10 saker jag är tacksam över🎄

Så jag vill inte bara att denna blog skall vara en blogg där jag skriver om min träning vad jag äter eller vem jag masserar.
Utan en blog där folk skall kunna känna att de får varme och ljus!
Mycket börjar med tacksamhet. Vad är du tacksam över??

Detta är 10 saker jag är tacksam över.
1 Min relation till min skapare
2 Mitt sista år på plusgymnasiet och ALLT INNOM DEN KATEGORIN!
3 Min bästa vän
4 Utbildningen på arken
5 Tillbaka till träningen
6 konsten
7 Vad mamma och pappa gör
8 De personer som står nära mitt hjärta och låter mig få vara jag.
9 kaffe
10 Den Färg som står för glädje

Likes

Comments

Måndag den 27e nov
Så tog den tidigare bussen in i dag! Och passet gick helt klart bättre en i söndags! Jag har inte så mycket att säga! Men fick motivationen till att satsa högre en någonsin och de kommer jag försöka på alla plan!

Lets do THIS!

Nästa träningspass blir torsdag! Så nu kör vi!

//Louise

Likes

Comments

Träning och en nykomling!
Så i söndags när jag gick till gymmet kan jag ju då erkänna att min motivation och kraft låg i botten till träningen! Men upp 06:30 var de i alla fall och iväg mot stan. Jag tog 07:07 bussen!
Hela passet var jobbigt utan första löppasset och med tränings värk ifrån lördagen var de inte heller lätt. Men kämpa igenom det. De har fått in en ny typ av tränings grej på gymmet där man springer och övar smidighet/styrka med! De var så jobbigt och kommer garanterat lägga in de i passet! Drar nu 25kg men siktar på högre om en månad! Älskar den ändå😂

Tankar:
Även fast ni mår värdelöst! Satsa högt och gå emot så mycket du kan! Du är starkare en du tror!

Likes

Comments

Tränings pass den 25/11 och ny kategori!
Passet idag gick bra! Men var fortfarande super jobbigt! Har inte löpt på ett tag och ja då blir de ett helvete när man väl bestämmer sig för att starta igen!
Finns inte så mycket mer att säga en att jag är arg ( VILKET MAN FÅR VARA ) och att jag hoppas på att de blir bättre imorgon.

I detta inlägget vill jag också framföra att jag har lagt till en ny kategori som kommer bra helt annat gent mot träning. Andra intressen jag har är exempelvis konst. Jag älskar alt som har med det att göra och för mig går de samman med att jag vill jobba just på art garden spa.
Så för mig kommer jag lägga ut inlägg även på de!

//Louise

Likes

Comments

One step back....to steps forward

Är de inte ett Tale sätt som lyder så.
Vi alla kan ha sets back men de är inte utan anledning. Nu detta kan betyda mycket och på djupare sjärl också! Men för mig är de träningen.
Har vart så slarvig med de de sista och de är något jag vill ändra. Passet var ett helvette idag MEN DE BLEV ÄNDÅ GJORT!
Jag sätter nya mål och ett nytt destans mål! För mig skall jag kunna springa 8 kanske till och med 9 kilometer i sträck på hög hastighet på ca 30 min innan mitt gymkort för detta året tar slut.
(Aldså i juni någon gång tror jag)
För mig är de 2 step fram även fast jag fått ett backslag i träningen.

Mina Tankar
Som jag skrev innan kan detta även vara själsligt. Jag pratar inte om mig själv nu, men detta är något jag vill dela med mig: var inte rädd om du får ett rejält bakslag i livet. De händer ALLA människor och de kan vara för olika anledningar! Men se inte ner på dig själv. DE HÄNDER OCH DE ÄR OK! SLUTA ALDRIG KÄMPA eller TRO! För en dag kommer de bli bättre en någonsin!
Om vi inte har dagar vi faller i livet, hur jobbigt och slitit de en är kommer vi aldrig lära oss att se de goda i ljuset! Och förstå hur vackert livet egentligen är!
Så ge inte upp din kamp! Du kommer igenom!

//Louise

Likes

Comments

🎄Kund och Julglädje🎄
Så idag hade jag min första betalande hemma kund (visst de är en person jag känner) men det är ändå början på något stort!
Massagen gick super bra gjorde en halvkropp. Sen skolan sluta var de länge sedan jag fick jobba och faktiskt tycka mitt jobb var roligt. Jag har saknat känslan av ren glädje under en ganska lång tid och jag har saknat känslan av att alt är sprakande rönt omkring mig.
Men för några sekunder fick jag känna de igen och nu sitter man nästan tårögd för man inser att man glömt vad sprakande glädje är.
Jag fick den kraften jag brukar ha ifrån ingen stans och alt idag gick super flytande. De är inget jag ångrar jag kunde ha gjort bättre.

Oljan jag använder är naturlig coccos olja vilket faktiskt get ifrån sig en super god doft (som ej är coccos)
Du kan få tag i den i mataffärerna.

Musklerna jag gick över idag var:
Ryggen
M.Trapezius
M.Lattisimus Dori
M.Quadratus Lumborum
M.M erector spina
M.Levator scapulae
M.scalenii
M.Suboccipitale

Benen
M.glateus maximus
M.biceps femoris
Caput longum
Caput breve
Semitendinosus
Semimembtanosus
M.soleus
M.grastocnemius

Tankar
Musik är något som kan ta fram minnen som är begravda på insidan. Spelar ingen roll på vilket sätt men musik har verkligen magi att ta fram både känslor och minen.

Musik: Julmusik

//Louise

Likes

Comments

Vecka 45
Måndag: träning
Tisdag: Jobb massage ej träning
Onsdag: Träning
Torsdag: Träning
Fredag: Träning
Lördag: Träning
Söndag: EV Träning

Så denna veckan kommer bli en vecka där jag kommer känna efter mycket i min kropp. Eftersom jag inte har tränat på länge, vill jag veta vad jag är.

Efter passen kommer jag lägga ut en utvärdering om vad jag känner behöver ändras (ökas eller minskas) till jag kan sätta ett nytt mål.

Louise

Likes

Comments

Tillbaka,
Så efter en lång pouse är jag tillbaka med träningen. Har olyckligt vis lyckats bli sjuk så kommer träna så fort jag mår bättre. Nu går jag inte i skolan längre och finns därför mer mellanrum till träning.
Kommer även börja och lägga ut mer om massage och spa då jag planerar att söka jobb som massage terapeut och spa terapeut på arken Art garden spa nu till hösten. Och till de krävs mycket övning och plugg.

Jag är glad över att vara tillbaka och ser fram emot att ta nya tag med denna blogg.
Bilderna ovan var starten med träningen denna tarmen började med en promenad ifrån Åsa till frillesås!

//Louise

Likes

Comments

Varje gång jag skrver ut en ny veckoplanering, brukar de vara på Söndagar. och Just idag mår jag si sådär i hals och kropp och måste ta de extra lugnt till provet på fredag. kommer försöka träna denna veckan, men vill inte att något skall bryta ut till fredag. Kommer hålla mig till goa smoothies och frukt för jag vet att de är bra vitaminer i de. jag lägger upp en veckoplanering, men det är beroende på vad jag känner som kommer göras och utföras.

Måndag: Vila ev Träning

Tisdag: Vila

Onsdag: Träning

Torsdag: Träning

Fredag: Vila Cert prov i massage

Lördag Träning

Söndag: Träning

//Louise


Likes

Comments