De som kämpar och tar sig igenom livet!

Det finns inget mer inspirerande än människor som kommer från familjer som inte har någonting, inte får någonting till att växa upp och bli någonting. Ni kanske har fått höra de där orden från människor:

Han/Hon kommer inte bli någonting, för det är ett problem barn. Eller de som säger: Du som är annorlunda kommer få svårt att anpassa dig till sammhället och inte kunna lära dig någonting.

Det finns de som kämpar och tar sig igenom livet för att motbevisa just de här människorna som ser ner på en, och visar hur långt de kan gå, då står dom där personerna där med stora ögon och skägget i brevlådan.

Själv har jag tagit mig igenom en massa år av mobbning och jag har både fått höra det ena och andra, och jag har faktiskt kämpat och tagit mig igenom livet från att i grunden inte ha någonting till idag att nästan ha allt man kan önska sig. Det finns fortfarande människor som ser ner på mig, men vad gör det? Jag bara skrattar åt det. Jag har gått och kämpat från att vara den där blyga tillbaka dragna killen, till att vara en öppen, ärlig och härlig kille som är lätt att tycka om. Om jag ändå kund beskriva hur mycket man ändå tagit sig igenom och kämpat för att va den jag är idag.

Jag är långt ifrån ensam att göra en enorm resa från och ta sig igenom livet och kämpa för något man verkligen vill. Vi kommer från olika delar av världen, vi kommer från olika situationer, vi kommer från olika livssituationer, där vi tar oss igenom och kämpar oss igenom livet. Alla som gör allt de kan de är riktiga kämpar.

Ändå så även vad vi än tar oss igenom och kämpar för i livet så möts vi alltid ständigt av fördomar. Och fördomar är något som kommer att skrivas mer om i bloggen med tiden, för många av oss har mött de där fördommarna i vardagslivet, som jobbet tex....

Men hoppas dagens innlägg ialla fall blev lite begripligt. Annars bara lägg en kommentar...

Likes

Comments

Första inlägget men ändå inte!

Jag gör första inlägget här i denna blogg men inte på denna sidan. Jag har bloggat tidigare på denna sidan men under ett annat namn, och under den tiden jag bloggade förr så var min blogg rätt stor men haft rätt långt uppehåll pga av visa orsaker. Men nu är jag tillbaka för ta Sverige med storm och bara skriva inspirerande inlägg och inlägg som många känner igen sig i och ämnen som också är värt att diskutera om. Så första inlägget blir inte långt men i alla fall en början. Så håll utkik för detta är bara en försmak bad som sak komma skall!

Likes

Comments