Hej bloggen - Isa her

Her for tiden bruger jeg næsten alle mine penge på mad, hvilket betyder der nu er endnu en café guide til jer. Her forleden var jeg i København, med mine to veninder. Vi spiste på Cafe Dan Turéll, som var en mega lækker café. Vi var endda også heldige, at få et bord udenfor i det gode sommervejr. Maden var lækkert, og deres pomfritter var især gode. Så cafeen kan varmt anbefales herfra.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej allesammen

Her forleden var vi i København med vores veninde Caroline. Vi havde en super hyggelig dag, med god pizza, is og dejligt vejr. Vi spiste på Illum rooftop, det var virkelig lækkert, og bag efter gik ned langs strøget, og fik en lækker is. Super skøn dag!

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen - Sofie her

Her i sommerferien var jeg i Thailand med næsten hele min familie. Vi var 11 afsted, tante, onkel kusiner, fætre osv... Det var en helt fantastisk tur, jeg har været der før. Denne gang var jeg bare nogle andre steder. Jeg var først 7 dage på Koh Samui, så var jeg 7 Dage på Koh Phangan og tilsidst var jeg 3 dage i Bangkok.

De to første steder boede jeg i en bungalow ned til stranden, det var så smukt. Og i Bangkok boede jeg i en kæmpe lejlighed. Med den smukkeste udsigt ud over byen.

En af dagene var vi ude på en safari tur, det var virkelig sjovt. Vi red på elefanter, så forskellige templer, gik i en jungle og kørte op af et bjerg og så vandfald. Det var ihvertfald en sjov tur trods 40 graders varme.

Men ellers slappede vi bare af, og hyggede. Håber det var interessant at læse med!.

Likes

Comments

Hej allesammen - Isa her

I dette indlæg får i en shoppeguide + et indblik af de ting jeg fik købt i Firenze. Jeg har som sagt lige været på shoppingtur, med min mor til Firenze i Italien. Firenze er en super lækker by, som klart kan anbefales. Der er noget for alle, både alle de mere exclusive butikker, men også butikker som hm og zara. Firenze er en stor shoppingby, med butikker alle vegne, udover byen er der også et outlet mall som kaldes " The Mall ". Min mor og jeg tilbragte en hel dag der, og outlet mallet består kun af mærkevarer som Gucci, Alexander Mcqueen, Ysl, Prada og meget mere. Min mor og jeg vil helt klart tilbage, og vi fik i den grad også brugt en masse penge. I kan se nogle af de lækre ting jeg fik købt nedenunder.

Udover tingene over, fik jeg også begået 2 lidt større købt. Det nemlig mine 2 nye tasker, hvis i kunne være intresseret i at læse et indlæg om dem. Må i meget gerne enten like dette indslag eller kontakte mig over instagram her ( https://www.instagram.com/isabellalaybourn/ ).

Likes

Comments

Halløj allesammen - Sofie her

Første ferie outfit du ser, er et okay stiller roligt Outfit. Vi skulle ud spise, og det var et ret let outfit her i varmen.

Blusen er fra Zara - shortsene er fra Moss Coppenhagen - Skoen er købt fra lang tid siden i, i Itaien - og solbrillerne er fra Gucci

Second outfit er et meget behagligt outfit, men stadig pænt.

Blusen er fra Envii - shortsene er fra Zara - Skoene er fra Birkenstock - og min taske er fra Zadig & Voltair

trejde outfit, var en lækker kjole som jeg havde på da vi skiftede ø. Vi skulle flyve i en lille time, så det et meget passende outfit.

Kjolen er fra Comfy Copenhagen - Skoene er fra Zadig & Voltair - og mit net er fra Designby_si klik her

Håber i fandt dette indlæg interessant

Likes

Comments

Heyy

I dag besøgte vi Fredco´s Deli, som er en mega lækker frokost café i København. Vi bestilte en salat og en kylling sandwich + 2 jordbær smoothies. Både sandwichen og salaten var vildt gode, og er helt klart noget vi skal prøve igen en anden dag. Kan klart anbefales af os.

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej bloggen - Isa her
Jeg er næsten lige kommet hjem fra min tur til Italien, med min mor. Så jeg tænkte jeg ville give jer et indblik, i en af vores dage på vores shoppingtur.

Vi startede morgenen ud, med lækker morgenmad på hotellet. Derefter tulrede vi rundt i byen, kiggede på de forskellige seværdigheder, og shoppede for det meste hehe :)) Efter lidt shopping smuttede vi ind på en italiensk cafe, fik noget mad og derefter stod den bare på shopping igen. Vi besøgte også et madmarked som solgte masser af lækre frugter mm, som i kan se på billedet over. Ved en 4 tiden smuttede vi tilbage til vores hotel, som havde en lille pool med spa ( sauna, dampbad mm ). Her brugte vi 2 timers tid, og så gjorde vi os klar, og endte med at spise lækkert italisk mad igen.

Jeg håber i faldt dette indlæg interessent, og vil følge med i fremtiden.

KysKys Isa

Likes

Comments

ZARA webside

Hej allesammen, vi håber i nyder det sidste af sommerferien.

Her ser i nogle af vores favorit bukser fra Zara, de er så behagelige. Man kan bruge dem til et helt normalt hverdags outfit, eller man kan bruge dem til særlige lejligheder. Man kan bruge dem alt. Vi har de her 4 par bukser, to klassiske og to lidt mere farverige.

Buskerne er som sagt købt i Zara, alle 4 par er str. 34/xs og de koster 249,-

Vi håber i fandt dette indlæg interessant, og får lyst til at bruge lidt penge på et par super lækre bukser.

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Heeyyy - Isa her

Her forleden besøgte min veninde og jeg far´s dreng, som er den populære " instacafé ". Det var super lækkert, og helt klart en café vi vil besøge noget mere. Jeg kan varmt anbefale deres hjemmelavede lemonade, den var super god. Vi var endda også heldige at få et bord udenfor, i det gode sommervejr. Sof og jeg regner også med, at vi snart skal ind, og prøve deres koldskål. Den ser nemlig også super lækker ud.

KysKys Isa


Likes

Comments