Contains affiliate links

Hej allesammen

Og velkommen tilbage til bloggen! Her har vi nogle lækre musthaves her til efterår- og vinter sæsonen. Vi kan personligt begge lide udvalget. Der er link til alt nedenunder.

Vi håber i fandt dette indlæg spændende, og får lidt inspiration til jeres næste køb!

Mange kys fra LAYSOF <3

1 Moss Copenhagen, 2 Envii, 3 Malene Birger, 4 Billibi, 5 Acne og 6 Billibi

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. Meotine 2. Meotine 3. Neo Noir 4. HM 5. HM 6. HM

Hej allesammen.

I dag har vi fundet nogle super lækre efterårsjakker til jer, vi selv helt vilde med dem. Vi håber i fandt dette indlæg interessant, og vil følge med i fremtiden.

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen - Isa her

Her i sommerferien var jeg i sommerhus, med 6 af mine veninder. Vi var i Vejby, som var en super hyggelig lille by I Nordsjælland. Vi var i sommerhuset i 3/4 dage, hvor vi selv lavede mad, spillede spil, badede på stranden og nød hinandens selvskab i det gode vejr. Alt i alt var det en super hyggelig tur, og helt klart noget der skal gentages! I får lige en masse stemningsbilleder, fra vores tur i sommerhus.

KysKys Isa

Likes

Comments

Hej bloggen - Isa her

Her for tiden bruger jeg næsten alle mine penge på mad, hvilket betyder der nu er endnu en café guide til jer. Her forleden var jeg i København, med mine to veninder. Vi spiste på Cafe Dan Turéll, som var en mega lækker café. Vi var endda også heldige, at få et bord udenfor i det gode sommervejr. Maden var lækkert, og deres pomfritter var især gode. Så cafeen kan varmt anbefales herfra.

Likes

Comments

Hej allesammen

Her forleden var vi i København med vores veninde Caroline. Vi havde en super hyggelig dag, med god pizza, is og dejligt vejr. Vi spiste på Illum rooftop, det var virkelig lækkert, og bag efter gik ned langs strøget, og fik en lækker is. Super skøn dag!

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen - Sofie her

Her i sommerferien var jeg i Thailand med næsten hele min familie. Vi var 11 afsted, tante, onkel kusiner, fætre osv... Det var en helt fantastisk tur, jeg har været der før. Denne gang var jeg bare nogle andre steder. Jeg var først 7 dage på Koh Samui, så var jeg 7 Dage på Koh Phangan og tilsidst var jeg 3 dage i Bangkok.

De to første steder boede jeg i en bungalow ned til stranden, det var så smukt. Og i Bangkok boede jeg i en kæmpe lejlighed. Med den smukkeste udsigt ud over byen.

En af dagene var vi ude på en safari tur, det var virkelig sjovt. Vi red på elefanter, så forskellige templer, gik i en jungle og kørte op af et bjerg og så vandfald. Det var ihvertfald en sjov tur trods 40 graders varme.

Men ellers slappede vi bare af, og hyggede. Håber det var interessant at læse med!.

Likes

Comments

Hej allesammen - Isa her

I dette indlæg får i en shoppeguide + et indblik af de ting jeg fik købt i Firenze. Jeg har som sagt lige været på shoppingtur, med min mor til Firenze i Italien. Firenze er en super lækker by, som klart kan anbefales. Der er noget for alle, både alle de mere exclusive butikker, men også butikker som hm og zara. Firenze er en stor shoppingby, med butikker alle vegne, udover byen er der også et outlet mall som kaldes " The Mall ". Min mor og jeg tilbragte en hel dag der, og outlet mallet består kun af mærkevarer som Gucci, Alexander Mcqueen, Ysl, Prada og meget mere. Min mor og jeg vil helt klart tilbage, og vi fik i den grad også brugt en masse penge. I kan se nogle af de lækre ting jeg fik købt nedenunder.

Udover tingene over, fik jeg også begået 2 lidt større købt. Det nemlig mine 2 nye tasker, hvis i kunne være intresseret i at læse et indlæg om dem. Må i meget gerne enten like dette indslag eller kontakte mig over instagram her ( https://www.instagram.com/isabellalaybourn/ ).

Likes

Comments

Halløj allesammen - Sofie her

Første ferie outfit du ser, er et okay stiller roligt Outfit. Vi skulle ud spise, og det var et ret let outfit her i varmen.

Blusen er fra Zara - shortsene er fra Moss Coppenhagen - Skoen er købt fra lang tid siden i, i Itaien - og solbrillerne er fra Gucci

Second outfit er et meget behagligt outfit, men stadig pænt.

Blusen er fra Envii - shortsene er fra Zara - Skoene er fra Birkenstock - og min taske er fra Zadig & Voltair

trejde outfit, var en lækker kjole som jeg havde på da vi skiftede ø. Vi skulle flyve i en lille time, så det et meget passende outfit.

Kjolen er fra Comfy Copenhagen - Skoene er fra Zadig & Voltair - og mit net er fra Designby_si klik her

Håber i fandt dette indlæg interessant

Likes

Comments

Heyy

I dag besøgte vi Fredco´s Deli, som er en mega lækker frokost café i København. Vi bestilte en salat og en kylling sandwich + 2 jordbær smoothies. Både sandwichen og salaten var vildt gode, og er helt klart noget vi skal prøve igen en anden dag. Kan klart anbefales af os.

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej bloggen - Isa her

Forleden besøgte min familie og jeg Café Norden. Jeg er efterhånden på Café Norden, hver gang min familie og jeg er i København. Vi helt vilde med cafeen, og har altid kun fået lækkert mad der. Café Norden er dog lidt til den dyrere side, og også derfor jeg kun er der med familien, for så er det ikke mig selv som betaler:)) Den ligger også lige ved storkespringvandet i København, som er et hyggeligt sted at kunne kigge ud til fra cafeen. Så jeg kan klart anbefale den.

KysKys Isa

Likes

Comments