View tracker
Allmänt

Hej alla vackra!

Som ni ser på titeln så är det väldigt tråkigt men sant, jag känner att bloggen tar tid och energi ifrån mig som jag för tillfället inte har råd med. Jag har bloggen på tankarna hela tiden och det stressar mig, jag både jobbar och pluggar, jag kommer dock uppdatera en hel del på instagram, jag kommer inte att ta bort bloggen utan endast sluta blogga tills jag väljer att starta igång den igen. Alla inlägg kommer vara synliga ifall man vill återkomma till något inlägg eller se ett gammalt tips.

Hoppas vi ses när jag har tiden och energin, jag vill tacka alla som stöttat mig och tagit sin tid och skrivit fina kommentarer.

Har ni frågor som jag skulle kunna besvara får ni mer än gärna höra av er till mig på min instagram då jag är mest aktiv där!

Min instagram är Laylaelhouly, accepterar dock endast tjejer, så inga fakekonton.


Tack för mig, Ha det bäst så länge allesammans ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
FRÅGOR & SVAR, Tips och tricks

Hej Sara!

Tack så mycket för dina fina ord, de är hjärtevärmande :)

Först och främst så beror det på vad du vill ha för setting powder, man brukar vanligtvis använda ett färglöst puder, så länge det står translucent powder så är du good to go, men vill du ha färgat puder för att sätta hela ansiktet skulle jag rekommendera att du använder samma färg som du har på din foundation. Maybelline fit me har ett stort utbud av färger som du skulle kunna kika på.

Annars kan man använda lösa puder från Mac, Kicks, The body shop, Elf, Ben nye, La girl har en bra också, sen har mac factor en men den har jag inte testat. Makeup forever har också en transparent.

Kolla dessa märken, men Ben nye har ett stort utbud för mörkare hudtoner, allt från färgen banana och upp. Kolla upp dessa märken och sök efter ett transparent puder.

Jag kan lista upp de som jag vet hur man kommer åt med länkar här nedan, hittar du inte de resterande jag nämnt är det enkelt att bara söka på nätet på butiker i europa eller i USA men va försiktig när det kommer till tullen.

Likes

Comments

View tracker
FRÅGOR & SVAR, Tips och tricks

Här kommer svar på era frågor som ni ställt bland kommentarerna!

Då jag inte vet ifall ni som ställt frågorna fått era svar när jag svarat i kommentar fältet ska jag inga gamla frågor med svaren så att andra kan få nytta av de ifall de har samma frågor.

Btw, hur kan det vara så många som heter Sara?? Hahaha undrar om det är samma person som ställer frågan men det står olika mejl adresser, well well, ville bara pointera det då jag satt o tänkte oj det här var många Saror!

Hej Sara!

Jag kommer dra slutsatsen om att du bor i Sverige, det finns två svenska hemsidor som jag känner till som säljer La girl pro concealer.

Brallis.se och Craycray,se

Jag köper mina från Beautyjoint, frakten tar ca 2 veckor ibland mindre och de kostar 24 kronor styck, i kontrast med 59 och 69 kronor som de kostar på de svenska hemsidorna, så har du inte allt för brottom så skulle jag rekommendera beautyjoints hemsida!

En gammal beställning från Beautyjoint, här upptäckte jag min favorit blush från Milani i färgen Luminoso!

Hej!

Tack snälla Sara! Det är svårt för mig att svara på din fråga då jag inte vet vad du har för hudfärg, är du snäll och är mer exakt, kommentera igen med vad du har för hudfärg så svarar jag gärna på din fråga! :)


Hej Laura!

Hos en kvinna som heter Nerjis!

Hej kära Rebecca!

Vad roligt att jag har norska läsare! :D Tack snälla för din fina komplimang, du är säkert huuur fin som helst!

Jag kommer att skriva ett specifikt inlägg om ögonfransarna, jag har väntat på att få hem ett sista paket och det fick jag häromdagen, så förvänta dig inlägget om fransarna så snart som möjligt.

Kram

Hej fina Maria!

Absolut! Man vill ju att sminket ska sitta hela dagen men även se bra ut, och för att det ska se bra ut så måste du Först och främst du veta vad du har för hydtyp, är du torr behöver du något som kommer att hålla fukten inne hela dagen, så som en olja till bas innan du applicerar din primer, vitamin E olja etc, det är bra för att sminket inte börjar flagna av torrheten.

Är du däremot oljig är det viktigt med en bra foundation som verkligen håller! Matta foundations håller väldigt bra då de är baserade på vatten och inte på olja och olja i foundation kan brytas ner under dagen då dina hudoljor beblandas med oljan i foundationen, vattenbaserade foundations agerar som en barriär mellan dina oljor och själva sminket. En bra primer är A och O, jag använder Nivea men after shave som jag skrivit om tidigare i bloggen, den håller sminket heeela dagen! Puder som stänger in sminket och gör att det håller hela dagen är viktigt, du kan exempelvis "baka" de partier som du vet ser hemska ut först så som T zonen, runt näsan, hakan osv, när man bakar applicerar man en stor mängd puder som man låter sitta på ansiktet och "baka" det gör att pudret suger ut de överflödiga oljorna i huden vilket resulterar till en mer långvarig makeup.

Är man väldigt oljig får man räkna med att fixa till sminket då och då, ett bra puder för att fixa till sminket är bra att ha i handväskan, det tar bara några sekunder, försök att göra det var 4e timme så kommer du se en stor skillnad, använd ett puder som har samma färg som din hudton eller det puder du tidigare bakat med. Hoppas det hjälpte!

W aleikom al salam wr wb!

Jag köpte mina på Ebay men jag antar att det är i princip samma produkt. Jag har använt mig av de då jag haft pamper time med lite hemmaspa, de har vilat ut området kring mina ögon och det känns fuktigt och återställt, för fukt skulle jag rekommendera de, jag har inte upplevt att de hjälp med mörknaden under ögonen eller så men för det priset och för fukten de ger skulle jag säga att det var ett relativt bra köp!

Hejsan!

Tack sååå himla mycket <3 Jag håller på med ett beautyhack inlägg, jag har kommit på ett par stycken som jag använder under vardagen eller vid andra skönhetssammanhang och jag vet att jag har fler, vissa gör man så naturligt av sig själv att man glömmer att alla inte vet dessa tips så jag försöker komma på mig själv in action när jag verkligen gör en hack utan att tänka på det, jag antecknar så jag inte glömmer de och fyller på inlägget så småningom, så stay tunder dear <3

Redan besvarade frågor: 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall jag missat någon av era frågor, ställ de gärna igen i kommentarsfältet! 

Likes

Comments

New in

För ett litet tag sedan kom min mamma hem från en resa, det betyder presenter 🙆🏽

Hon köpte två stycken tvådelars träningskläder, en grå Chanel och en svart Adidas, även jätte fina smycken. På den ena är mitt namn ingraverat på arabiska.

Tack Mami 💞

Likes

Comments

Allmänt

Goddag alla fina!

Är det bara jag som är otroligt lycklig över att det är lördag? Man struntar i att man ska har en massa tentor i bakhuvudet, helgen gör en på topp humör verkligen, Gud vilken härlig dag! Önskar att ni njuter av denna lördag lika mycket som jag gör/kommer göra 🙆🏽❤️🌞

Jag har fått ett flertal frågor och planerar på att göra ett "frågar & svar" inlägg så att jag kan lägga samman alla frågor och svara😊

Nu ska jag njuta av helgen och älska livet, skriver mer senare idag! 

Likes

Comments