Godmorgon, sitter och kollar på CSi i min mysiga säng som jag har saknat. Har tyvärr inte skrivit något på dagar men de kan hända då o då. Men ska försöka undvika det.

Så skönt att lovet har börjat. Min artonårsdag var lite upp o ner men början va rätt så bra för jag hade arabisk brunch hemma hos min faste och det vara sååå gooott. Jag skullr träffa min kompis efter men hon svarade inte och jag blev irriterad så jag svarade inte på henne och skippade det. Trodde min dag förstördes men blev sen bjuden på kryssning med tre andra tjejer. Vi hade verkligen kul. Kom hem igår kl fem och sov för jag var jättetrött. När jag vaknade var mina fastrar o kusiner hemma hos oss så vi hade det trevligt till midnatt. Rökte vp och snackade myclet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var de en både tröttsam och rolig dag. Mamma bjöd mig på mat me henne idag vid tre tiden. Sedan gick vi hem till min faste där åt jag ännu mer och sen gick vi hem till min mammas kompis o jag åt där också. Snacka om att min mage kommer spräckas snart, har ätit sååå myckee. De va längesen jag åt så mycke eftersom jag har magkatarr så kan jag inte äta allt o hur mycke jag vill men idag som sagt jag gick all in. Kom nyss hem btw, så jag är heelt sluut.

Kom nyss på att jag fyller 18år om fem dagar men kommer inte ha fest eller nått eftersom en bra vän till mig dog för några dagar sen så de känns såklart sjukt fel fastän han skulle vilja att jag skulle ha de. Vi får se vad som kommer hända då iaf.

Godnatt från mig :*


Likes

Comments

Jag antar att varenda tjej har en favorit inom kosmetik. De finns vissa som älskar allt från smink till parfymer. Jag älskar allt möjligt men jag tror att mina parfymer e mina lifesavers och mina favoriter!! :)

Likes

Comments

vaknade klockan sju på morgonen idag. Borde ha gått ut o joggat eller promenerat, men jag sov istället för jag hade inget att göra :p så jag vakna för två timmar sen. Åt frukost och kollade igenom ikea katalogen jag har hemma för att hitta en fin byrå till mitt rum. Nu sitter jag i mitt rum som jag på ett ungefär storstäda igår. Idag ska jag nog hem till några av mammas kompisar och innan det vill jag åka till ikea för att köpa grejer men jag får se hur det blir ;)

Likes

Comments

Det här e första inlägget i den här bloggen. Dock så har jag haft en blogg innan men de hände saker. Fick depression, orkade inte med skolan o föera grejer. Så när jag slutade skriva o blogga så förlorade jag nästan 300läsare vilket är trist men nu börjar jag på nytt. Anledningen till att jag fixade en ny blogg är för att en god vän till mig blev skjuten på huvudet den här tisdagen så jag mår rätt så dåligt. Genom att blogga så brukar jag må bättre. Jag kommer inte bara lägga upp inlägg på vad jag har gjort under dagen utan tips och sånt. Så håll utkik och om du följer mej så följar dig tillbaka :)

Likes

Comments