Helgen gick snabbt som fan. Fredagen gjorde jag ingenting förutom att plugga. Lördagen började med att skrev jag tenta och ägde. Samma kväll åkte jag till Andy och snackade skit och drack kaffe i mängder. Söndagen träffade jag pappa och vi käkade sushi.

NU ÄR DET MÅNDAG!!
Skola som vanligt, börjat Spanska A, svårt som fan. Men idag ska jag kolla på filmen till boken vi ska läsa på spanska, så jag kanske fattar någonting när jag ska läsa boken. Imorgon ska jag till optikern, ÄNTLIGEN!! Haft så jävla ont i ögonen kan knappt kolla åt sidan med huvudet rakt. IKVÄLL SKA VI LAGA MAT!!!!! HAMBURGARE!!!!!! Vi har varit så jävla lata och typ käkat pasta i 3 veckor känns det som. Från och med idag ska vi ta tag i livet börja äta bra. Gött. Hörs. Det var väl det.

Likes

Comments

Tjolahopp, här har vi min nya favoritjacka inför våren. Den fick följa med mig hem idag efter att jag kollat på den i flera veckor. Hade även kvar en del pengar på present kort från Zara, så kände att jag kunde unna mig denna fina jacka.

Fikade med Klara idag efter att jag köpt jackan och sen var jag även på banken. KUL! (kolla vår fina palm i bakgrunden, kämpade för att få med den på ett litet hörn, den är min nya bästa vän.)

Likes

Comments

Ego. Men hörrni äntligen får jag ha riktiga kläder och SMINK på mig. Legat hemma med feber har inte ens orkat gå till duschen för jag varit så trött. Nu är febern borta har dock fortfarande lite huvudvärk + ont i halsen. Snart kommer några av tjejerna från klassen hit på drinkkväll. Sen ska de nog ut, jag stannar hemma för jag vill INTE bli sämre.

Likes

Comments

Började dagen med att träna tillsammans med Daniel och Jocke. Sedan blev det storstäd och på kvällen kände jag för att bjuda ut Daniel på middag. Så vi gick ut i det iskalla vädret och bestämde oss för att käka på 60kvadrat. FYFAN vad GOTT det var, vi käkade varsin lammstek med jordärtsskocka, lök och persiljeolja.

Eftersom vi gick ut i det kalla vädret med alldeles för lite kläder ligger Daniel hemma i feber. Idag blir det inte mycket roligare än plugg + tvätt. Kanske laga någon riktigt god middag. Sugen på att laga något nytt.

Likes

Comments

Ja vad mer ska man säga än rubriken. Städade ut alla mina grejer hos mamma och slängde typ allt. Blev två klackar, en klänning och en prosecco rikare, kul att hitta saker man aldrig använt eller helt glömt bort.

Va på stan med Andrea idag, köpte lite nytt från Zara. Det kanske ni kan få se imorgon. Men nu ska jag fortsätta med plugget.

Likes

Comments

Fick två koppar från Carolina Gynning i julklapp av min Pappa. Älskar de så himla mycket ska samla på mig alla som finns är planen. Älskar att vår lägenhet är så himla grå svart och vit men har småsaker som koppar i alla möjliga färger. I veckan köpte även jag och Daniel nya plädar (?) ja men det på bilden, till våra stolar i köket. Det är lite av det som är nytt i vår lägenhet sedan sist.

Ska försöka fota det som är nytt i lägenheten då vi har ändrat en hel del. Men det får vara ett projekt för denna vecka, idag orkar jag inte mer. Nu ska jag leka med mitt nya redigeringsprogram Lightroom!

Likes

Comments