ootd

Jakke HM // genser og bukse Zara // belte Monki // sko Bianco // solbriller Quay

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Diverse

Mandag

Full dag med forelesninger før jeg skal spise middag med noen venner. Superkos!

Tirsdag

Skole og jobb... Sykt lite interresant, hehe!

Onsdag

Bianco morgen ♡, før jeg står mellom å reise på et arrangement på skolen eller trene og slappe av hjemme. På kvelden står en bakgårdsfest hos 657 Oslo på planen!

Torsdag

Siste dagen med skole før høstferien. YEY! På morgenen skal vi innom Magmalou på Frogner i regi av faget "Produktutvalg og innkjøp", en litt annerledes skoledag.

Fredag

Høstferie. Litt fri er så etterlengtet nå.

Lørdag

Jente vors hos Rebz 🎉🎉🎉

Søndag

Ingen verdens ting.

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Likes

Comments

ootd

Kjole Nelly // belte Bik Bok // sko Dinsko

Har definitivt et problem med å velge ut bilder? Men det er jo ikke noe rart når jeg har venninner som er så flinke fotografer. Dette var antrekket mitt når vi feiret mamma sine 50 år med overaskelse fest. Den desidert beste kjolen jeg eier som kommer frem hvert år. Feiringen gikk over all forventning og jeg storkoste meg med litt familie, noen venner av mamma og fine Rebecca.

Foto: Rebecca Engeli/@Engeli

Likes

Comments

ootd

Å pynte seg i hverdagen er noe de fleste kan bli flinkere på, da inkludert meg selv. Det er alt for enkelt å putte på seg jeans og en grå strikkegenser når man har litt dårlig tid og er litt for trøtt på morgenkvisten. Men det er jo like enkelt å ta på seg en fin bluse eller jakke. Nina Jarebrink var på besøk hos Insp Love på tirsdag hvor hun pratet om veien merket har gått, hvordan hun har bygget det oppover og hvilke følelser de selger. Nina snakket om det å pynte seg og adde litt glamor til hverdagen, om hvordan teamet hennes sprer positivitet slik at det allKloke ord fra en fantastisk inspirerende dame ♡

Kjole og belte Nina Jarebrink

Off sholder er jo noe jeg alltid faller for, men denne kjolen er i en liga for seg selv. Jeg forelsket meg totalt i denne og velurstoffet legger seg behagelig og elegant mot huden. Føler jeg ser mye lenger ut enn mine 166cm med dette snittet. Beltet i livet fikk jeg låne av assistenten til Nina for disse bildene. Det er Nina Jarebrinks klassiske belte med logo detaljene, og selv beltet er i sort lakk. Elsk.

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Likes

Comments

ootd

Bluse Hosbjerg // veske Uff // bukse Monki // sko New Look

Denne mellomfasen er bare så irriterende. Enten for mye eller for lite klær.. Men jeg gleder meg til jeg for fult kan bruke ullgensere og boblejakker i fine farger. Til alle går rundt med roser i kinnene og hendene klamret rundt kaffekoppen når man har glemt hansker. Det er noe spesielt med Norge på vinteren, ja jeg vet jeg også kommer til å klage over kulden, men jeg lenkter også etter kosen som kommer med vinteren i Norge. Det er på denne tiden jeg setter ekstra pris på kakao, stearinlys og kvelder inne sammen med et varmt teppe.

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Likes

Comments

ootd

Jakke Bikbok // t-skjorte HM // bukse YAS - Vero Moda // sko Primark

Når man heller vil ligge i sengen og velger å gå ut i pysjen!

Likes

Comments

Contains affiliate links Samarbeid og spons.

Innlegget er i samarbeid med Shein

Denne sesongen har jeg lagt min elsk på kordfløyel. Man ser det mer om mer i butikkene om dagen og jeg trur dette kommer til å bli en liten kul trend, som i hvert fall jeg vil henge meg på. Tenk så kult det ville blitt med matchene kordfløyels bukse og jakke! Eller en kjole, men en enkel genser under. Og et pluss er jo hvor behagelig dette stoffet er.

Gi meg høst, gi meg kordfløyel.

Likes

Comments

Diverse

Mandag

Full skoledag og så kanskje en liten tur til Varner kjeden for å stille noen spørsmål til journalistikk oppgaven min (Må bare få bekreftet at det passet i dag..). ​Edit: Det er bekreftet!


Tirsdag

Litt skole først. Er så sykt deilig at vi slutter tidlig nesten hver dag denne uken. Føler jeg får så mye ut av dagen. På kvelden står Insp Love workshop på planen.


Onsdag

Bianco morgen. Herregud som jeg elsker den nye jobben min. Og denne dagen har jeg også planlagt å gå til innkjøp av noen sko (krysser fingrene for at de jeg ønsker meg ikke er utsolgt).


Torsdag.

Etter en tidlig forelesning skal jeg endelig se Helene igjen. Kan ikke vente med å høre hvordan hu har hatt det i sommer over god mat.


Fredag.

Skole og jobb. Dette blir siste helgen jeg jobber på Kiwi. Tenk at jeg har jobbet i matbutikk i 4 år!


Lørdag

Jobb før en koselig kveld med Bianco jentene. Jeg gleder meg sånn til å få hilse på alle sammen.


Søndag

Chill fra jeg våkner til jeg sovner.

Håper dere får en fin uke ♥︎

Likes

Comments

ootd

Skinnjakke, kashmir genser og bukse Hosbjerg // sko Primark

Noen bilder har dere allerede sett, men dette settet er verdt å vise dere igjen.

Nå blir det mye Hosbjerg her, men sånn er det når man har et merke man er så glad i og som har så sinnsykt mye fint! Jeg fikk for første gang testet kashmir​ settet deres på torsdag. Jeg har alltid tenkt at det har vært et helt vanlig koseplagg, bare mye stiligere enn pysjen jeg har hjemme, og har ikke tenkt noe over hvor mykt kashmir​ er. Men så fort jeg tok ett skritt i dette settet skjønte jeg hva alle pratet om. Jeg har seriøst aldri kjent noe så deilig stoff mot huden. kashmir​ settene til Hosbjerg er en blanding av det mykeste du kan finne og føles like lett som en fjær når man har det på. Dette settet står definitivt på ønskelisten min (sammen med resten av kolleksjonene til Hosbjerg). Dette er det perfekte søndagsantrekket, reiseantrekket eller når man vil gå for en sporty og behagelig look samtidig som man skal se super fresh ut ♥︎

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Likes

Comments

ootd

Genser Hosbjerg (Twinsisters agency) gave // strikk Glitter

"We are inspired by the different characteristics of our ALLIES, which we have interpreted and composed into an entire collection that shows who they are in combination with the DNA of Hosbjerg.”

Allied er Hosbjergs Winter/Pre-Spring 17/18 kolleksjon. Kolleksjonen inneholder trendy og kule plagg inspirert av de forskjellige egenskapene til Hosbjergs allierte. Den gjenkjennelige bomullst-t-skjorten og genseren (som jeg har på bildene) avslutter og forbinder Kolleksjonen ved å ha ordet ALLIED brodert på brystet. Disse to sentrale elementene understreker historien bak denne kolleksjonen - "om å være koblet til og føle seg tilknyttet noe eller noen". Hosbjerg har gjort disse plaggene unisex, da ALLED henter inspirasjon fra både det mannlige og det feminine, og kan derfor ikke begrenses til bare en bestemt garderobe.


Håper dere alle får en like fin og avslappende lørdag som det jeg har i denne genseren ♡

Likes

Comments