ootd

Håper alle får en fin fredag!

Likes

Comments

Prosjekter

Haha, nå har det blitt mye Polhem oppdateringer her, men sånn er det når det er det eneste interessante som skjer om dagen! I går var jeg der omtrent hele dagen og i dag var alt klart til pressedag. Vi hadde mat og cupcakes og cava, øl og te til alle gjestene (og oss da selvfølgelig). Det var også satt opp både braid- og nailbar og jeg ble utrolig imponert over begge. Og så så selvfølgelig showroomet helt fantastisk. Jeg fikk helt klart en skikkelig sommerstemning og lengter etter sol og lange sommernetter.

Likes

Comments

Prosjekter

Eller ikke. I dag hadde vi den siste lille innspurten til pressedagen i morgen hos Polhem PR. Vi har gjort om på hele showroomet. Og, ja det er mye arbeid altså. Vi skulle gjøre det inspirerende og fint, i tillegg måtte vi passe på at kundene våre kom godt til syne, ha plass til alle menneskene som kommer i morgen osv. Jeg har i dag hvert på kontoret fra 9 til 9 på kvelden. Men det er utrolig gøy å se hvordan vi gjør det når vi endrer sesong. Og jeg gleder meg til å vise dere bilder fra det helt nye og superfine showroomet. Jeg var også så heldig å få med meg noen fine planter hjem, så endelig er det litt mer liv i 2.etasjen der jeg bor 🌴

Likes

Comments

Tanker

​Jeg skrev egentlig denne teksten for en stund siden, usikker på om jeg noen gang kom til å publisere den! Men i dag, hvor det kan se ut som ingen er alene og alle har noe å finne på med noen, syntes jeg set passet seg å poste den. ❤ Håper alle har hatt en fin Valentines Day uansett hvordan du har tilbrakt den.

Ensomhet er noe alle kan og mest sannsynlig har følt på. Det kommer i forskjellige styrker, over forskjellige tidsrom og kan bli satt i gang av mye forskjellig. Det er nok aldri en god følelse og alt for mange kjenner på den hver dag.

Hver gang jeg flytter til et nytt sted (Kan dele at jeg har bodd i over 10 hus/leiligheter, så har vært litt rundt om kring) merker jeg litt av denne ensomheten. Når jeg var liten var jeg heldig og hadde alltid noen å leke med, men jeg kan jo ikke ta med meg søsteren min hver gang jeg flytter "for meg selv". Det tar nok litt tid før man kommer seg til rette og får flere bekjentskaper og da sitter man der da. Prøver å ta kontakt med de få personene man kjenner, om de kanskje vil finne på noe, finne på hva som helst. Alt er bedre enn å være alene. Og innimellom ender man opp alene. Det er dritt. Og da kjenner i hvert fall jeg at ensomhet er en av de vondeste følelsene man kan ha.

Man ser alle har noen å henge med, mens du selv sitter med Netflix. Det går jo ikke ann å unngå å se det når alt nå om dagen ligger på Instagram, Snapchat, Facebook etc.

Og i tillegg til at man har det vondt kan men liksom ikke si det, ensomhet er på en måte litt tabu, eller hva? For hvor ofte kan folk si det at man er ensomme uten at det kan virke litt rart? Spesielt når man er ung! Kan man si man satt alene den ene fredagen fordi ingen kunne finne på noe eller ville finne på noe? Man kan liksom ikke det.

Ensomhet er et stikk i magen. Det er som om en lang og tynn nål stikker deg rundt om kring i magen uten at man får gjort noe med det.


Og når kvelden kommer til oss,

tenner jeg et lys i stuen,

og vi summer sakte sammen

hver vår vise, jeg og fluen.


Arnulf Øverland


Så hva gjør man da. Når man sitter der ensom uten noe å gjøre. Jeg prøver i hvert fall å unne meg noe. Lager en skikkelig kosedag alene. Ringer enn venn som bor alt for langt unna. Gjør ting jeg ikke har fått gjort tidligere i uka. Skriver dagbok om det er noen tanker jeg må få ut. Ringer mamma. Tar en spadag. Går en tur. Holder meg okkupert med ting jeg liker og som gir meg glede slik at jeg ikke sitter å synes synd på meg selv.


Og jeg passer på at jeg ikke er den som gir en annen person denne følelsen. Gjør mitt beste på å inkludere, være åpen, spørre om noen jeg kanskje ikke kjenner så godt vil finne på noe. Og jeg anbefaler alle å gjøre det samme. Tenk kanskje du får enda en bestevenn.

Det er foresten slik jeg fikk noen av mine beste venner i England. Emma inviterte flere i klassen på vors og jeg bestemte meg for å bli med. Det angrer jeg ikke på et sekund, og jeg trur ikke Emma angrer heller.

Likes

Comments

ootd

“The better I get to know men, the more I find myself loving dogs.”

Charles de Gaulle (former President of the French Republic)

Likes

Comments

ootd

Denne medaljongen fortjener å skinne. Det er arv fra min fars side, gitt til meg av farmor! Og inni, et bilde av pappa, slik at selv om han ikke er med oss lenger kan jeg ta han med meg. Den er noe av det mest dyrebare jeg eier, ikke fordi det er verdt mye i verdi, men fordi den har så utrolig stor affeksjonsverdi for meg. Derfor bruker jeg den også så sjeldent, men den er der alltid i minne, slik som jeg alltid har pappa i minne.

Likes

Comments

Diverse

Okey, jeg er kanskje litt dilla på å lage moodboards/collager! Det er bare så avslappende å høre på musikk og lete etter bilder som passer sammen, og stil inspirasjon. Og avslappning trengte jeg virkelig nå! Jeg jobbet til 23.30 i går og så var det pån igjen 8 i dag tidlig. Så denne lørdag blir det mest festlige hvilken topping jeg skal ha på isen min. Håper dere får en fin lørdag ❤

Alle bildene er hentet fra Pinterest.

Likes

Comments

Prosjekter

Jeg har fått så mange spørsmål på hvordan det går og hvordan jeg trives så her har dere en liten oppdatering:


Jeg har jobbet som intern i 2 måneder nå, hvor jeg er på kontoret og i showroomet ca 2 ganger i uken. Oppgavene varierer fra å rydde, sende ut leveringer, ta returer til å oversette div tekster og pressemeldinger til norsk og hjelpe til med jobbing mot eventer. På onsdag holdt jeg f.eks. på med å lete etter mailer til de vi har på gjestelisten til et upcoming event. Jeg lærer masse, og alle som jobber der er veldig flinke til å svare på spørsmål når det er noe jeg lurer på innen PR. Jeg føler at jeg får med meg veldig mye og får lært ordentlig hvordan et PR byrå fungerer. Et PR-byrå er en virksomhet som tilbyr tjenester i forbindelse med kommunikasjon for av et produkt eller en sak. Og hos oss gjelder det da merker og produkter. Vi sender ofte ut nyheter til redaksjoner og låner bort klær til shoot osv for å få produktene inn i media.


Det er selfølgelig både positive og negative sider ved å jobbe som intern. Det første negative er vel at man bruker mye krefter på å jobbe uten å tjene penger, og når man lever på studentøkonomi virker det litt surt. Annet er jo at det fort blir mye rydding, men det ser jeg egentlig på som en bagatel. Det er jo veldig mange positive sider som at jeg får erfaring, og blir kjent med nye mennesker. En annen positiv side er jo at jeg lærer mer om selve industrien og blir mer sikker på hva jeg vil jobbe med og hva jeg ikke vil jobbe med.

Er du/har du vært intern?

Likes

Comments

ootd

Crap, I forgot my skateboard!

Vet ikke med dere, men jeg har i hvert fall fått en skikkelig ting for merch i det siste! Kommer sikkert av alle band T-skjortene som finnes i butikkene, haha skikkelig påvirket. Men Hey, kult er det jo uansett.

Har du noe merch du elsker?

Likes

Comments

Sminke

Revolution øyenskygge palett FORTUNE FAVOURS THE BRAVE, Freedom øyenbryns pudder BLONDE, NYX lingerie CORSET, Sleek Matte Me VELVET SLIPPER, Sleek highlighter palett SOLSTICE, Body shop the sparkler SILVER SHIMMER.

Likes

Comments