Prosjekter

Hei.

Jeg er så heldig å få muligheten til å jobbe som intern hos Polhem PR og lære av de som jobber der hvordan et PR byrå fungerer. I dag hadde jeg min første lille dag før jeg måtte løpe til en forelesning. Foreløpig begynner jeg med enkle ting som å rydde og laste opp bilder, men det er så koselig der og jeg gleder meg til å lære masse og få egen erfaring. Det er så deilig når du kan si at du faktisk kan noe og ikke bare ha lært det på skolen!

Og se så fint dem har det 😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Diverse

baker pepper baker kaker
tar han først en stekegryte og en kilo margarin.
Oppi gryta smelter smøret og det neste han må gjøre,
er å røre sammen smøret og en teskje med farin.


En litt annerledes og mye koseligere lørdag sto for tur i går. Det var på tide med julelørdag og pepperkake baking, skravling og kos.

Og mens smør og sukker skummer tar man åtte eggeplommer
som man rører ut i gryta med en kilo hvetemjøl.
Og til slutt i gryta slepper man til slutt en kilo pepper, (atsjoo!)
og så rører man omkring (atsjoo!) og tømmer deigen på en fjøl.

Rebecca tok også med en venninne/kollega av henne og det var så koselig å ha dem begge over på besøk. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og spesielt gøy er det når man skravler i et sett.

Bloggen til Benedicte finner dere her og Rebecca har også begynt nå her👏🏻

Likes

Comments

ootd

Ahh så deilig det var å komme ut i dag tidlig og se bittelitt snø på bakken her i hovedstaden. Det gir litt ekstra stemning i og med det er 1 Desember og kun 24 dager til julaften med familiekos og god mat.

📷 @eddam Madeleine Lohne

Likes

Comments

Diverse

Tenkte å dele hva jeg gjør (prøver å huske) hver kveld for å rense huden og tilføre den fuktighet. Det er veldig viktig å ta vare på huden sin, det er tross alt kroppens største organ.

Så hver kveld før jeg legger meg vasker jeg huden med vann og denne ansikts vaksen med tea tree fra The Body Shop 😍

Etter det bruker jeg en pore minimiser også med tea tree fra The Body Shop og en sove maske/ansikts krem.

Jeg merker stor forskjell på huden når jeg er flink til å bruke disse produktene i forhold til når jeg kanskje er litt på latsiden.

Hva gjør du for huden din? ❤️

Likes

Comments

Prosjekter, SOFI

I motestyling timene har vi jobbet med en gruppe oppgave der vi skulle style en moteserie 💁🏼 Hadde det sykt gøy med forberedelser, som å finne klær og style dem til antrekk. Dessverre fikk jeg ikke vært med under shooten, men hadde en sykt flink gruppe og alt var gjort nøye på forhånd så jeg viste det kom til å bli bra!

Her har dere de 7 flotte bildene 📷

Styling: Meg, Cecilie Skjold, Erle Liliane Wesenlund Sæther, Lina Marie Campbell Grønnerød og Emilie Elstad.
Modell: Kaspara Skovli Gåsvær.
Makeup: Ingrid Marstad.
Foto: Solveig Bergli Selj
💫💫💫

Likes

Comments

Tanker

Jeg omringer meg hver dag med utrolig vakre og talentfulle mennesker og blir overøst av det samme på sosiale medier. Man kan fort føle at man forsvinner litt og blir liten i forhold til alle andre. Det er ikke alltid jeg hører på meg selv, men NÅ må vi slutte å rakke sånn ned på oss selv.


Jeg er bra nok og du er bra nok!


I Norge i dag er 1 av 4 jenter deprimert og generasjonen i dag blir kaldt for generasjon prestasjon. Man skal få de beste karakterene, ha de kuleste klærne, den kjekkeste/fineste kjæresten og gud forby om du er singel uten å leve singellivet. Kravene tar aldri slutt.Og nå skal jeg fortelle deg noe helt utrolig som jeg lærte for kun noen uker siden. Tankene våres og det vi tror er ikke alltid sant. Ikke tru på alt du tenker.


Ta heller å tru på meg når jeg sier at vi er faen (sorry utrykket) meg bra nok. Neste gang det popper opp en negativ tanke stopp opp et sekund og husk det at disse tankene bare er tull. Selv om det er vanskelig, prøv å erstatt denne tanken med en positiv en, og om du ikke får til det så si i hvert fall til deg selv at tankene dine lyver til deg når dem sier at du ikke strekker til, ikke er bra nok eller pen nok.


Alle kan ikke være verdensmestere i alt og jeg er godt fornøyd med at jeg ikke har denne tittelen i noe av det jeg gjør. Jeg er fornøyd med alt nytt jeg lærer hver dag og at jeg tørr mer og mer for hver dag som går å være meg selv.


Fordi jeg er faen meg bra nok og du er faen meg bra nok!


Likes

Comments

ootd

Etter en laaaang eksamen i går var det sykt godt å kunne ta på seg en varm strikkegenser jeg bare kan gjemme meg bort i.

📷 Madeleine Lohne

  • ootd
  • 112 lesere

Likes

Comments

ootd

📷 Madeleine Lohne

  • ootd
  • 112 lesere

Likes

Comments

ootd
📸 Madeleine Lohne
  • ootd
  • 112 lesere

Likes

Comments

ootd

Bilder: Ida-Charleen

  • ootd
  • 110 lesere

Likes

Comments