ootd

Sko Zara
Pyjamas Y.A.S (Vero Moda)

Kan ikke tenke meg noe mer behagelig enn å gå i pyjamas uten for huset. Eller jeg er usikker på om dette settet er ment som inne eller ute blandet folk klær, men uansett falt jeg pladask for det og må vise det frem til alle jeg møter i dag.

Likes

Comments

SOFI

I helgen har jeg ikke vært helt i toppform så mye av tiden ble brukt til netflix og lesing. Så mens jeg så på film leste jeg om de forskjellige trendene for ss17. Man ser mye fokus på midje, layering, hele sett og rosa så jeg kan ikke vente med å se disse og flere trender i butikken og se hvordan de blir i street style bildet. En designer jeg virkelig har fått øynene opp for er Alberta Ferretti. Kolleksjonen hennes var så romantisk, men samtidig så hadde den litt edge. Og jeg bare elsker de spansk inspirerte kjolene.

Har du noen favoritter fra SS17?

Likes

Comments

Diverse

Kaffe, en god bok og "ingen" planer.

Hvordan er din søndag?

Likes

Comments

Diverse

Nå som 2017 er i gang har jeg sett mye nyttårsforsetter ute å går blandet venner, familie og på sosiale medier. Jeg vil ikke ha noen typiske forsetter som å gå ned 5 kg eller ikke spise godteri i ukedagene osv, men jeg har laget meg noen mål jeg vil bli flinkere på. Ikke at jeg må nå noe, men mer å prøve å bli flinkere på ting 👌🏻

⭐ Ta HPV vaksinen. Denne burde alle som har mulighet ta, og jeg som er i aldersgruppen må få kommet meg dit. Eneste som står i veien er at sånne ting som jeg vet jeg har god tid på utsetter jeg isteden for å bare kjøre på.

⭐ Shoppe mindre. Helst helt shoppestopp av nye ting/klær, og heller finne det brukt hvis det er noe jeg absolutt må ha. Som den ene foreleseren min sa, det er bedre å bruke penger på å bli kul (lese bøker, motemagasiner) enn å bruke penger på å se kul ut.

⭐ Være flinkere til å spare/sette opp budsjett. Denne går litt hånd i hånd med den over men denne går på å ikke sløse det bort på kaffe jeg kan lage hjemme eller masse dyr og usunn mat i ukedagene.

⭐ Være meg selv helt fult. I nye situasjoner kan jeg fort bli veldig "stille" fordi jeg er redd personligheten min (som egentlig er ganske chill) ikke passer inn. Jeg trår litt varsomt for å si det slik, men i år skal jeg være meg selv fra første øyeblikk.

⭐ Gå turer. Jeg vil ikke ha noe nyttårsforsett som går på å trene masse og bli fitt. Det funker liksom ikke, trening er noe som kommer og går når jeg føler for det og har overskudd. Men å gå, om det så bare er 15 min, er utrolig digg for å roe kroppen og få litt frisk luft.

Har du noen mål/forsetter for 2017?

Likes

Comments

ootd

T skjorte Adidas // Bokse H&M // Sko New balance

Likes

Comments

ootd

Første antrekket i år! Jeg måtte bare vise frem denne blusen jeg bruker i dag. Synes mønsteret er såå kult.

Har dere noen nye favoritter i skapet?

Likes

Comments

Diverse

Siden jeg ikke har drevet med denne bloggen så lenge følte jeg ikke for å skrive noen årsoppsumering for 2016. Så inspirert av to blogger jeg lester, @thelondongirl og @thefashionrebel, vil jeg heller svare på noen spørsmål om året som har vært.


Gjorde du noe i 2016 som du aldri har gjort før?

Jeg deltok i min første cheerleading konkurranse. Det var så sinnsykt gøy og laget mitt dro hjem med to andreplasser og to førsteplasser. Hvor sykt er ikke det! Go Winchester spirits.


Gjennomgikk du noen store forandringer?

Det å flytte tilbake til Norge etter et skoleår i England vil jeg si var ganske stort, i tillegg til å begynne på SOFI.

Ble noen av vennene dine foreldre i 2016?

Nei, uansett hvor mye jeg maste på noen av dem var det tydeligvis ikke opp til meg.. 😅


Gjorde noe deg ordentlig glad?

Alle de fine vennene mine selvfølgelig. Og når jeg fikk vite at jeg kom inn på SOFI etter opptaksprøven, trur jeg aldri har vært så glad før jeg.


Hvilke land besøkte du?

Dette året har jeg vært i flere land en noen sinne før. Var selvfølgelig en del i England, men dro også på tur til Spania sammen med Winchester Spirits. Når vi reiste til Spania kjørte i også gjennom Frankrike, men fikk ikke sett så mye der desverre.

Ble du forelsket i 2016?

Ja. Ikke noe stort, bare sånn småforelsket. Fortsatt singel.


Beste kjøpet?

Åå en jakke jeg bestilte fra Nederland. Skal få tatt bilde av den snart slik at jeg får vist dere❤

Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?

Flere reiser. Jeg elsker det, men unner meg det svert sjeldent. Også er jeg ikke verdens flinkeste til å spare, hehe.


Savner du noe fra 2016 som du vil ha i år 2017?

Enda flere koselige kvelder med venner. Det blir aldri for mange av de.


Favorittprogram på TV?

Alt for mange. Jeg trur min store kjærlighet er Netflix. Mine absolutte favoritter er Sons Of Anarchy, The Crown, Fuller house og Game of Thrones (ikke på Netflix) som jeg endelig begynte å se i fjor.

Verste avgjørelsen?

Jeg stoler alt for lett på personer og innimellom fører det til at jeg blir såret. Sånn er det liksom bare.


Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år?

Dette var generelt et kipt år med mye som skjedde. Trur noe av det værste jeg har gjort var å fortelle vennene mine i England at jeg ikke kom tilbake etter sommeren (på annet enn ferie da).

Hva brukte du mest penger på?

Klær, mat, reiser til England og Norge.


Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016?

Hvis jeg ikke husker feil begynte jeg dagen med å jobbe før jeg dro på date hvor vi spiste indisk i Drammen. Maten der var helt himmelsk.


Hva er du mest stolt over?

Jeg synes det er veldig vanskelig være stolt over seg selv, men at jeg kom inn på SOFI er jeg utrolig stolt over og i tillegg at jeg får ganske gode karakterer er også gøy.


Ditt høyeste ønske akkurat nå?

At 2017 blir fylt med enda flere gode minner, og blir generelt 10 000 ganger bedre enn 2016.​Hvordan har ditt 2016 vært?

Likes

Comments

Diverse

DESEMBERDesember har vært fylt med mye gøy, og mye jobb. Siste (nesten) innspurten for første semester ble gjort, det var mye å gjøre på jobb, men også veldig koselige vakter. Og jeg har fått tid til litt kos med venner. Nå gleder jeg meg til det nye året og å komme tilbake til skolen. Det er rart hvor mye jeg savner å lære når det er ting som jeg virkelig liker.

Juletreet er foresten fra @Engeli sin leilighet og dere burde virkelig se hvordan hun har pyntet til jul. Det var så koselig, men samtidig ikke alt for mye

Likes

Comments

ootd

Aaah for en fin dag. Selv om @Engeli er syk orket hun bittelitt besøk på dagen og da gikk vi en liten lufte tur og fant dette litt kule industrielle området. Da måtte vi jo bare ta litt bilder.

Glitteret jeg har i håret er egentlig en glitter eyeliner fra makeup mekka. Sykt bra!

Likes

Comments

Tanker

I dag våknet jeg opp og som vanlig sjekket jeg sosiale medier. Noe av det jeg liker best med Facebook er at jeg får opp viktige og intresante nyheter fra alle mediestasjoner jeg følger. Og i dag på 1 juledag leste jeg DENNE saken om hvordan den tredje verdenskrig lister seg inn på oss.

Intresant lesning tenkte jeg der jeg satt i julepysjen med kaffen i hånda. Jeg gikk tilbake til Facebook og kikket litt på kommentarene som popper opp fra forskjellige nordmenn. Og det er her overskriften hører hjemme. Våkn opp.

Mye av kommentarfeltet ver fylt med slike kommentarer: "Typisk hyggelig 1.juledag lesing......", "Er virkelig dette noe å skrive om midt i jula? Er det agurktid i redaksjonen? Jeg mener dette er å overdrive ennå. Selv om faren er der.", "Dagbladet er en negativt avis i norge", "God jul!! Dette var noe å våkne til på en 1. jule dag !! Åssen blir det inn i det nye året tru... tenk om alle aviser kunne skrevet positivt en hel dag!!"

Altså selv om vi lever i et godt og trygt land, betyr ikke det at vi bare skal gjemme oss under dyna i juletiden og kun ha fokus på kos. Selv om vi vil ha en hyggelig jul med familien betyr ikke det at resten av verden stopper opp og ser på ribba minutt for minutt med oss. Kos dere med familie, men ikke syt og klag når dere leser en relevant sak for verdensbildet i dag på 1.juledag. For 1.juledag er mer enn bare mat, filmer og leking med gavene man fikk i går.

Takk til Dagbladet som, selv om det er jul, gjør jobben sin og setter fokus på viktige Internationale spørsmål og saker. Så kan de som ønsker å gjemme seg under dyna denne julen droppe å lese nyhetene.

God jul

Jeg trur disse bildene beskriver mitt oppgitte tryne når jeg leste kommentarene som låt slik som de over.

Likes

Comments