ootd

Foto: @eddam

Denne dagen har vært herlig. Til tross for sykdom og en treig morgen kom jeg meg til slutt ut i varmen. Der fikk jeg fylt på med litt vitaminer fra solen og fra Joe & the juice sammen med disse fine jentene. Elsker det første bildet med @khorvei og @calcock. Kristine sa tydeligvis noe skikkelig morsomt, haha.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

ootd

ahh, for et vær det er i Norge nå. Bare synd jeg må tilbringe tiden på jobb og på skolen. Dere som har mulighet til å være ute, nyt det. Og til alle andre i samme båt som meg, nå er det ikke lenge til sommerferie.

Foto: @eddam

Likes

Comments

Diverse


Insp Love er et motekollektiv og en sosial plattform hvor moteinteresserte bloggere, youtubere og instagrammere møtes ca en gang i uken. Vi har workshop hvor vi kommenterer lesernes outfit-bilder på insp.fashion, har besøk av forskjellige fashion brands og jobber med spons og ambassadørmuligheter.

Forrige uke var jeg invitert til workshop med Triana Iglesias. Hun snakket om det nye undertøys merket sitt. Som hun har jobbet med i hele tre år. Sammen med jobben for å nå drømmen om et eget merke med undertøy som er behagelige og sexy på en og samme tid, fortalte hun oss sin historie. En historie om selvutvikling og hvordan hun etter en karriere som modell greide å bli mer kropps positiv. Dette var kveldens høydepunkt og dessidert den beste motivasjons foredraget jeg har hørt.

Triana ønsket at den nye kolleksjonen skulle få alle jenter til å føle seg bra og sexy iført undertøyet og badetøyet hennes. De skal passe alle størrelse og kroppsformer. Teknologien som brukes til å designe disse klærne, vil sørge for å klemme seg på de riktige stedene, samtidig som det er behagelig å ha på seg.

Nettbutikken finner dere HER .


Likes

Comments

ootd

Topp // HM

Bukse // HM

Solbriller // Monki

På mandag dro jeg og Madeleine til Drammen og Starlight Tattoo hvor flinkeste Tony tatoverte denne søte elefanten på armen min. Etter en time med smerte ble jeg sååå fornøyd (neida det gjorde ikke så vondt, haha) Dette er min tredje, men jeg kjenner jeg ikke er ferdig enda!

Foto: @eddam

Likes

Comments

ootd


Cardigan // HM

Veske // Misguided

Solbriller // Ray-Ban

Omg hvor trist er det ikke å sitte inne med sole og jobb når det er så fint vær? Men snart er det sommer, så forhåpentlig vis holder været seg slik som nå.

Foto: @eddam

Likes

Comments

ootd


Alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker slike skjerf, spesielt om det er et skikkelig fint vintage ett.


For øyeblikket sitter jeg på skolen, sånn er det i mai, men heldigvis skal jeg ikke bli så lenge. Må ut å nyte det fine været litt i hvert fall!

Håper alle koser seg i solen <3

Foto: @eddam

Likes

Comments

Prosjekter

Styling: Me

Foto: Stianmauricio (insta)

Makeup and Hair: susjohnsen (insta)

Model: balderrrrr (insta)

For noen uker siden var jeg med som stylist på denne shooten. Jeg var litt nervøs på forhånd da jeg aldri hadde stylet en herre shoot, men det gikk overraskende bra. Alle klærne passet og satt bra på og vi hadde en trivelig ettermiddag ute på Sognsvann.Look 1:

Skjerf: vintage

Genser: elle&il

Bukse: Bikbok

Look 2:

Skjorte: whyred/zalando.no (Polhem)

Bukse: Bikbok

Sko: kastel (Polhem)

Look 3:

Bukse: Baum und Pferdgarten/zalando.no (Polhem)

Look 4:

Skjorte: never denim (Bikbok)

Shorts: Bikbok


Likes

Comments

ootd

Hodesmykke // ebay

Veske // Hosbjerg

T- skjorte, Skjørt // HM

I dag har jeg for andre dag sittet med eksamen i Produksjon og Verdikjede. Altså ikke mitt favorittfag, men jeg greide å levere før fristen. Det er alltid så deilig når man er ferdig med en eksamen, da får man liksom ikke gjort noe mer og kan slappe av (om man ikke stresser over tilbakemelding og karakter da)

Foto: @eddam

Håper alle har hatt en fin dag ❤️

Likes

Comments

SEX og kjærlighet

Hvorfor skriver mediene så mye om at kvinner ikke har lyst?

Jeg har i det siste lagt merke til at det er utrolig mye saker hvor temaet er kvinner som ikke har lyst på sex. Enten det er ofte eller der og da, tips til hvordan å få henne i humør eller saker som dreier seg om kvinners sexlyst. Ja, det var også en sak om når han ikke har lyst, men jeg føler (som jente) at det enda er mye negativt rundt kvinners sexlyst.

Det er jo kjent at kvinner ofte kan ha mindre lyst enn det menn har, noe som er spørs på forholdene. "Hvis kvinner skal få lyst på sex, må de kjenne seg uthvilt og ikke stresset, samt følelsesmessig nær partneren sin. Mens menn kan ta ut følelser som stress, sorg og kjærlighet i sex," sier Træen til VG. Om forholdene er til rette har vel kvinner like mye eller mer lyst?

Det blir sakt og skrevet og utalt at kvinner burde bli mer rause i sengen, men samtidig blir man sett ned på om man har et sexliv eller i det hele tatt snakker om det. Det blir vel sent litt miksede signaler da? Jeg blir i hvert fall ofte forvirret?

Jeg tenker at uansett kjønn må man kunne få lyst når man vil uansett grunn, uten å føle at man må gi mer eller mindre. Og alle både jenter og gutter burde støtte hverandre uansett om man er like eller forskjellige på den fronten.

Hva tenker dere om hvordan mediene skriver om kvinners sexlyst?

Likes

Comments