Header

wardrobe

Skjørt Flat top // sko Bianco // genser New Look // hansker HM // lue Monki

Ah vinteren. De dagene snøen laver ned og dekker bakken som et hvit teppe er vinteren. Det er disse dagene man får en pause fra vinterdepresjonen og man får litt extra lys før verden blir mørk igjen. Dagene fremover skal jeg hygge meg med kakao og filmkvelder mens jeg er pakket inn i et teppe.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

wardrobe, Tanker

Ny motivasjon

Lenge har jeg tenkt på hvorfor jeg skal fortsette å blogge og poste bilder på Instagram, det har kanskje en periode ikke vært 100% meg. Jeg har følt at det hele har blitt litt overfladisk, og at jeg gjør som andre i steden for å gjøre det jeg egentlig begynte med. Så hele forrige uke har jeg vært i en tankeprosess med meg selv. Det var aldri et spørsmål om å slutte helt, dette er jo hobbyen min og den gir meg så utrolig mye, men innimellom må man se litt på det man gjør med et kritisk øye og finne ut av hva man må gjøre for å bli enda bedre.

Derfor kommer man ikke lenger til å finne noe nytt hver arbeidsdag her. I en hektisk hverdag med skole, jobb, venner og familie har jeg ikke greid å få frem kreativiteten og laget poster jeg er helt fornøyd med. Det har ofte blitt til at alt er gjort litt fort fordi jeg har hatt lyst til å dele alle bildene jeg liker med dere, eller fordi jeg har følt at jeg må dele ett eller annet med dere.


Det nye året for bloggen starter litt tidligere og med nytt design. Fremover vil det heller komme poster jeg har jobbet lenge med og er 100% fornøyd med, jeg skal ikke lenger poste for å poste. Og hvem vet, kanskje antallet innlegg tar seg opp igjen etterhvert. Det siste året har lært meg og gitt meg så utrolig mye, blant annet venner jeg håper er her til jeg blir 101. Videre nå har jeg flere spennende ting i vente jeg gleder meg til å fortelle dere.

Lue Monki // jakke HM // bluse Bik Bok // bukse Missyempire // sko Zara

Likes

Comments

wardrobe

Sko Blundstone (sponset produkt) // bukse, skjorte HM // belte Monki // jakke Indiska // skjerf Carlings

Nå tar jeg helg fra SoMe kanaler, så god helg til dere alle! 

Likes

Comments

Makeup

Disse to har etter pressedagen til Vass blitt store favoritter. Dusjsåper med søte lukter er vel noe de fleste av oss liker, og denne skrubben er bare helt magisk. Vanligvis går jeg for en saltskrubb, men til de dagene salt blir for hardt for huden min er denne perfekt. Den gir en mild skrubb til huden i tillegg til at den lukter supergodt. Etter å ha brukt de produktene her føles huden min både myk og frisk, og lukte supergodt.

Produktene er sponset av Vass PR

Likes

Comments

wardrobe, Tanker

Skjørt Bik Bok // t-skjorte HM // accessories Glitter

Så sliten. Sliten av alt bråket rundt, av alle skjermene som tittes på, av alt nytt og alt gammelt. Trenger en pause, en pause fra alt. Og derfor sover jeg bare litt lenger, ligger 15 minutter våken i sengen fordi jeg ikke orker å stå opp og møte lydene, menneskene, hverdagen. Går ut døren når jeg kun har vasket ansiktet, pusset tenner og kledd på meg. Stenger meg inne på rommet når jeg kan dra hjem for å slippe å se noen andre og orker så vidt å titte litt på skjermen for å skrive dette.

Hverdagen bestående av skole, jobb, venner, mat, blogg, Instagram, speil, ukjente mennesker, forhold, folk jeg må forholde meg til, lyset og alle lydene. Alle lydene som aldri forsvinner. Musikken er skrudd av og de eneste lydene er tastaturet, regnet mot vinduet og pusten min. Men det er for mye. Det er slitsomt. Lyset i rommet er for sterkt, men jeg trenger det for å se. Lydene er for sterke, men uten de er det bare lyden av mine egne tanker.

Noen dager ønsker jeg å gi opp hverdagen og bli hjemme, men jeg kan jo ikke det. Så jeg fortsetter gjennom lyder, lys, mennesker, sosiale medier og alle tankene. Alle tankene som sier det hadde vært best om du ble hjemme.
Denne teksten er gammel, men etter forrige uke følte jeg for å dele den. Dette er noe litt annet enn hva jeg pleier å skrive og kan virke som et skikkelig klageinnlegg. Men det var det som skjedde når jeg skrev dette, jeg trengte å klage litt.

Likes

Comments

wardrobe

in a way..

Grey is my happy colour.

Lue og belte Monki // jakke, genser og skjørt HM // sko Bianco //veske Lindex

Er det noe jeg har fått sansen før er det denne "Classic beret" luen. Trudde jeg aldri kom til å gå med en beret igjen etter forsvaret, men disse er jo så kule. Føler de legger en ekstra feminin touch til antrekket. I tillegg er den såå varm. Denne fra Monki er 94% ull, som jeg kommer til å sette ekstra pris når temperaturen synker enda mer. Beret er en rund, flat og bløt filtlue som ble populært på 14 og 1500-tallet og som i senere tid har blitt brukt som et uniforms eller arbeidsplagg. Nå har den igjen sett dagens lys i trendbildet og er å finne i mange versjoner på flere butikker. Jeg gikk for en helt basic en som jeg enklere kan style til alle antrekkene mine.

Likes

Comments

wardrobe
Antrekket som jeg hadde på meg under middagen med The Moon Shopping og Nina Jarebrink var en blanding av sporty og feminint.

T-skjorte Le Coq Sportif (sponset) // skjørt Zaful // jakke og smykker HM // sko Primark

Det er noe skikkelig kult over å mixe forskjellige stiler, og jeg følte jeg fikk det til å funke her. Den sporty t-skjorten, med et mer romantisk og feminint skjørt som binnes sammen med det røde som matchet. Sammen med en skinnjakke som gjør det hele litt røft og ikke alt for matchy matchy.

Håper alle får en fin torsdag ♡

Likes

Comments

Insp Love
Tirsdag forrige uke var Insp gjengen på besøk hos Magmalou for å høre om Marthes historie som grunder med egen butikk og klesmerke!
Hvor nydelig er denne jakken? Om du er på Frogner eller bare i Oslo vil jeg absolutt anbefale deg å ta turen innom Magmalou. En multibrand butikk som også fører sitt eget merke ByMagmalou hvor fuske pelsen jeg har på meg er fra. Det var virkelig inspirerende å høre om oppstarten av butikken og merket, og hva de har tenkt bak designet av klærne og hvilke samarbeid de har gjort og gjør.
Magmalou er en søt og koselig butikk hvor du blir møtt av hyggelige ansatte og kan finne antrekk til en hver anledning. Med god hjelp fra de ansatte kan du bli stylet fra topp til tå og komme ut av butikken klar til dagens eller kveldens eventer. I tillegg til lekre merker har de også et makeup rom hvor man kan booke time med en makeup artist og virkelig bli skjemt bort. Du kan følge butikken på Instagram HER. ByMagmalou har tidløse klær som kommer til å være en favoritt i skapet i mange år. Den forrige kolleksjonen deres var et samarbeid med Vanesa Rudjord hvor de har laget plaggene en hver garderobe trenger. Dere burde virkelig sjekke ut buksedressene som ser så fine ut.

Hva synes du om jakken?

Likes

Comments

wardrobe
Jakke UFF second hand // jakke Vintage // belte Monki // veske Lindex // sko Bianco

God fredag!

Foto: Madeleine Lohne/@eddam

Likes

Comments