ootd

Bandana / Carlings

Jakke / Bikbok

Top / Topshop

Skjørt / H&M

Altså kan man be om en bedre start på dagen? Sola skinte gjennom vinduet på soverommet mitt i det jeg våkner og dagen starter med å møte Madde for å ta litt bilder og nyte det fine været på Tjuvholmen. Dette må være Oslo på sitt beste og det eneste jeg ønsker nå er at sommeren skal bli like fin.

Foto: @eddam

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

ootd

​For en stund siden når vi tok bilder etter skolen kom vi over denne vifte tingen i gaten. Og da måtte vi jo ha det litt gøy! Kan si vi fikk oss en liten latter av noen av bildene, ettersom ikke alle ble slik som de over. Burde vel egentlig hatt på meg en kjole, men det får vi ta en annen gang når været er slik som i dag trur jeg! 

Foto: @eddam

Likes

Comments

Prosjekter

Hei :)

Forrige uke hadde Polhem et event vi har jobbet med sykt lenge. Nemlig Michael Kors cocktail party. Og all den jobbingen var vert det. Når festen var over og vi fikk en haug med gode tilbakemeldinger av mennesker som hadde kost seg var det som om alt gikk fint, selv om føttene mine holdt på å dø av de høye helene og armene var slitene etter rydding og bæring av jakker. Jeg fikk ikke kost meg så mye under eventet fordi det var så mye som måtte gjøres, men etterpå tok jeg en pause med et (eller 3) glass champanje med servitørene og andre som var igjen i butikken. Og det var vell fortjent føler jeg. Det var jo også midt i eksamen så jeg hadde ikke gjort annet enn å jobbe den dagen, haha så følte for en liten pause før jeg reiste tilbake på skolen.

Alle bildene er hentet fra Polhem PR sin facebok side.

Likes

Comments

Den jakken jeg snakket om at jeg måtte vise dere for sånn 3 måneder siden, vel her er den! Den passet perfekt til det litt kjørlige været vi har i Oslo i dag og for å kose seg litt ekstra på forelesning. Den er like myk og varm som det ser ut som på bildene.

Foto: @eddam

Likes

Comments

Prosjekter, Samarbeid og spons.

Kan ikke vente med å teste ut disse produktene fra Korres. De skal være het fantastiske og de lukter super godt 😍

I dag hadde Polhem PR event sammen med Vita og korres. Hos Vita Majorstuhuset har dem nå en shop in shop med Korres, hvor de har mye mere korres produkter enn andre Vita butikker. Utvalget var helt fantastisk og de har til og med sminken fra korres! Anbefaler virkelig Wild Rose CC kremen 👌🏻 Den dekker utrolig bra uten å være klissete eller tykk som fondation ofte kan være/føles.

Likes

Comments

Tanker

Gratulerer med dagen til alle kvinner der ute, og alle menn som er omringet av fantastiske kvinner hver dag. ❤

Ettersom jeg har blitt eldre har jeg bitt mer obs på forskjellene som finnes i samfunnene våres rundt om i verden. Og derfor er denne dagen blitt så viktig. I dag er det den internasjonale kvinnedagen, og rettighetene til alle kvinner blir markert rundt om i verden. Dette er også en dag som minner oss på den jobben vi har igjen, da disse rettighetene ikke eksisterer for alle.

Dette er en kamp som handler i bunn og grunn om at alle skal ha like muligheter og like rettigheter, ikke om at kvinner skal bestemme over menn!

Den internasjonale kvinnedagen markeres hvert år den 8. mars. Dagen ble innstiftet i København i 1910 på Den annen internasjonales sosialistiske kvinnekongress. I utgangspunktet skulle dagen fungere som en aksjonsdag for kvinnestemmeretten.

I Norge ble kvinnedagen markert for første gang i 1915, da Aleksandra Kollontaj fra Russland talte ved et stort fredsmøte i Oslo. Etter andre verdenskrig ble 8. mars stort sett bare markert av Norsk Kvinneforbund.

Fra 1990-årene er 8. mars blitt en viktigere markeringsdag der søkelys på kvinners situasjon og posisjon står på dagsorden, snarere enn den folkelige kampdagen den tidligere var. Samtidig har årlige demonstrasjonstog på dagen vært opprettholdt flere steder i landet, med diskusjon blant aktive feminister om aktuelle paroler og kampsaker.

-SNL

Kvinnedagen er like viktig i dag som den var i 1910. Man må fortsette å sette lys på forskjellene vi finner i samfunnet. Og vise andre samfunn som ser på/opp til oss at her i Norge kan vi demonstrere, si hva vi vil, og bidra like mye uansett kjønn. Vi er for like rettigheter og lik behandling.

Hvorfor skal en lege kunne si til meg at jeg ikke får velge selv ved avgjørelser om min kropp og mitt liv?

Hvorfor skal Instagram kunne si at mine nippler er no annet enn mine kompiser sine. De kan legge ut bilde i "baris" men ikke jeg?


Feminist? Selfølgelig, fordi likestilling ikke bare bør være en kvinnekamp. Fordi likestilling ikke kommer av seg selv.

Likes

Comments