Hur går rekryteringsprocessen till för att blistudiecoach hos MyAcademy.se?


Rekryteringsprocessenför jobbet som studiecoach hos MyAcademy består av flera olikasteg. Nedan kommer dessa listas:

Steg 1

Först ochfrämst är det viktigt att du lever upp till kraven som finns föratt kunna jobba som studieoach hos MyAcademy;

  • Du är studerande på, eller nyligen utexaminerad från, universitet eller högskola.
  • Du är ämnessäker inom något eller några av områdena matematik, NO-ämnena eller språk.
  • Du kan jobba två pass per vecka, där varje enskilt pass består av två timmars arbetspass.
  • Du behärskar svenska väl i tal och skrift.
  • Du har en god social förmåga och kan kommunicera på ett bra sätt.
  • Du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret som riktar sig till arbete inom skola eller med unga.
  • Meriterande är det om du tidigare har varit verksam inom idrottsrörelsen eller föreningslivet.


Steg 2

Det andrasteget i rekryteringsprocessen är att du skickar in ditt CV ochpersonliga brev och anses lämplig för jobbet. Det är alltid denpersonliga lämpligheten som är avgörande vid tillsättning avdenna tjänst.

Om du anses lämplig kommer du kallas till enintervju och få besked om huruvida du gått vidare irekryteringsprocessen eller inte.


Steg 3

Dettredje, och sista, steget i rekryteringsprocessen är att du går enintroduktionsutbildning som företaget håller i. På dennasnabbutbildningen lär du dig mer om hur arbetet brukar fungera ochmer om vad som innefattas i jobbet. Du får också lära dig omMyAcademy-metoden, vilket är en pedagogisk metod som utformats avföretaget.

Efter attdu gått igenom samtliga av dessa steg är du redo att börja jobba!Lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Matematik är ett av den moderna läroplanens viktigaste ämnen, och det är tyvärr så att många elever har problem med ämnet.

​​Att få hjälp med matten online kan hjälpa dig med dina problem och bli bättre på matematik. Oavsett om det gäller algebra, kalkyler eller en annan form av matematik kan du ta hjälp av en erfaren mattelärare för att överkomma alla matematiska problem på alla nivåer. Vi är en av de ledande leverantörerna för mattehjälp, och vi erbjuder våra tjänster till studenter på alla nivåer. Vi fokuserar på en holistisk lärandeprocess som syftar till att ge ditt barn rätt kunskap och attityd för att hantera alla matematiska problem.


Våra matematiklärare
MyAcademy har ett team med erfarna matematiklärare som noggrant har valts ut. Vi har en hög standard när det gäller kvalitén på vår mattehjälp online, och denna upprätthålls av våra erfarna handledare. Vår rekryteringsprocess är rigorös och säkerställer att varje handledare i vårt nätverk har rätt kvalifikationer och erfarenhet för att hjälpa elever med olika matematiska problem. Matematik kan vara utmanande, men med rätt hjälp kan alla elever förbättras enormt på detta ämne, och dessutom på kort tid.

Vad vår mattehjälp kan erbjuda
Om du bestämmer dig för att prova vår mattehjälp online finns det flera fördelar. Här är en lista på det bi erbjuder:

Läxhjälp
– om ditt barn har problem med att göra läxorna kan vi hjälpa till med detta. Vi har ett team med dedikerade mattelärare som alltid är redo att hjälpa elever med matematikläxorna.

Matteträning – att förstå matte och få bra betyg kan ta tid, men våra matematiktjänster kan spela en stor roll i att hjälpa ditt barn uppnå succé snabbare. Med hjälp av vår personliga matteträning kommer vi kunna förstå barnet och dennes kapacitet på ett bättre sätt. Detta gör att eleverna kommer kunna få ut mesta möjliga av vår undervisning.

Garanterad succé – det är möjligt att ändra ditt barns matematikbetyg, och vi är faktiskt en av de få leverantörer för mattehjälp som kan garantera positiva resultat av vår undervisning. Vi tror starkt på vårt system, och detta av två anledningar. Till att börja med har vi hjälpt många barn och studenter, och vi har alltid uppnått positiva resultat.

Vi har också ett team med beslutsamma och kvalificerade mattelärare som alltid ser fram mot att göra en positiv skillnad i barnens utbildning. Denna kombination resulterar i enastående prestanda, vilket till slut kommer att reflekteras i ditt barns matematikbetyg.

Hur du beställer vår tjänst
Vår mattehjälp online är tillgänglig för att elever och studenter. Om du vill ta hjälp av våra lärare och se ditt matematikbetyg förbättras är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Du kan även fylla i kontaktformuläret på vår MyAcademy.se, så återkommer vi till dig så fort som möjligt.


Likes

Comments