Header

+++

Jag lever! Som jag nämnt är det mycket som händer och många tankar som snor uppmärksamhet. Annat prioriteras och dessa ändras ofta. Lever i ett så kallat periodliv just nu, allt kan ändras på en dag och humöret skiftar hela tiden. Men jag är på bättringsvägen och kan inte annat än att längta just nu.

Iallafall, häromdagen fick jag igång min gamla, älskade telefon som troget levde vid min sida i nästintill 3 år. Självklart samlades det en hel del bilder under dessa åren så att titta tillbaka på dessa gav mig många känslor, alltifrån lyckorus till tårar för att sedan skratta högt åt ett oförglömligt minne. Ovanför ser ni ett väldigt litet urval, de flesta tagna från förra sommaren.

Det är inte mycket spännande som händer i mitt liv för tillfället. Den gråa vardagen håller i sig uppbyggd på skola, träningar och tidiga kvällar då min energi för tillfället är väck. Men, det är ett fåtal dagar kvar till en veckas lov och det ska endast spenderas med att inte göra något. Inga måsten, inga planer utan jag ska bara vara. Skönt det också, men om inte annat är det välbehövligt att få ett bryt i vardagen och vara med mig själv och min familj just nu.

+++​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

+++
Fick precis reda på lite saker som fick mina tankar att gå i helspinn, mycket att ta in och ännu mer att tänka på. Det är mycket som är jobbigt just nu, men ännu mer som bara kan bli bra. Jag önskar jag kunde säga mer, men vet inte mycket själv.

Om någon timme väntar iallafall en fotbollsträning. Laget har ju som sagt dragit igång men jag har fått en liten segstart. Men idag kör jag på! Vädret är kasst och motivationen är inte den bästa men jag vet att allt sådant glöms så fort skorna snöras på och bollen är i rullning.

+++

Likes

Comments

+++Söndag 25/1

Snapshots från gårdagen, spenderade halva dagen i sängen tittandes på serier. Tog sedan tag i mig själv oh målade mina naglar för första gången på alldeles för länge. Framåt eftermiddagen mötte jag upp William och spenderade närmare 3 timmar på ett café med honom. Så skönt att få prata om allt mellan himmel och jord och bara lätta på allt som trycker om hjärtat.

Idag har jag inte varit i skolan, utav den simpla anledningen att jag hade ett psykologmöte inbokat på morgonen och pedagogisk eftermiddag så att jag ändå skulle slutat vid 12, så hann inte varken innan eller efter. Jag kom precis hem vilket resulterade i att jag missade bussen jag skulle hunnit med för att möta upp Linda. Men jag får ta nästa helt enkelt, får se vad vi hittar på men en liten catchup eftersom det var längesedan vi umgicks bara hon och jag.

+++​

Likes

Comments

+++
+++

Likes

Comments

+++
Det finns få saker som jag tycker om så mycket som att åka bil och ännu färre saker jag uppskattar mer än min storebror. Efter idag kommer jag kunna kombinera dessa två saker och för tillfället känner jag att ingen händelse i mitt liv kommer va stor nog att ta ifrån mig mer glädje än vad detta kan ge.
Min alldeles egna superhjälte, grattis till körkortet storebror!
+++

Likes

Comments

+++

Titta, ännu har jag inte övergett er (väldigtväldigt få) som fortfarande klickar sig in här!
Lite komiskt är det faktiskt, om än skrämmande att varje gång jag lyckas ta tag i det här med att starta upp bloggen igen händer det något som stör mig och mina tankar, något sådant som brukar vara orsaken till att lägga av igen. Och lika sant som det är sant, under gårkvällen dök ännu en liknande händelse upp. Men ännu lever jag. Är lite omskakad, farligt trött och mina tankar är på helt olika platser men lika mycket vet jag att det bara är tillfälligt och att det väntar en tid då även min skit försvinner. Även om detta fick mig att inse att alla klockor inte går lika snabbt, så att säga.

Det kommer vara kasst med bilder en tid nu, jag går på en medicin-kur under några dagar som är fullproppade med hormoner och dessa får mig att se ut som en nybliven, hormonell tonåring med finnar och rodnader i hela ansiktet kombinerat med en stressig flerbarnsmamma med fett hår och ryggont. Tror ni förstår, och tackar för, att det är en syn jag inte vill föreviga i bild.

Det blev en kort dag i skolan idag, var där och vände. Än om mindre har jag fått gjort här hemma heller, tagit igen lite utav den sömnen jag inte fått inatt och tog mig ett bad för att rensa tankarna lite. Ska strax sätta mig och skriva på en krönika vi har i uppgift i svenskan. Senare ikväll är det uppstart med fotbollsträningar igen, och jag har varit så taggad på att dra igång igen men utav många anledningar får min uppstart vänta tills på onsdag. Vi har iallafall ett viktigt möte innan som jag ska ta mig till, och senare kommer Tuss hit och spenderar natten så att mina tankar inte dödar mig inatt.

+++​

Likes

Comments

+++

Hej vänner! Halloj! Häj..?
Har suttit länge och funderat på något så litet om hur jag ens ska starta detta inlägg. Detta får duga. För några dagar, eller vekor kanske är mer rätt, satt jag och läste igenom alla gamla inlägg jag skrivit tidigare. Skammen jag kände resulterade i att varenda ett försvann. Nu står det tomt här. Att säga att jag blev sugen på att ta tag i det igen är en underdrift, kände ett riktigt sug men lät latheten ta över även då. Men nu är jag här! Än så länge håller det iallafall.

Anledningen till att jag ger mig på detta ännu en gång är för att jag inte är jag om jag inte får skriva, än om det handlar om långa romaner eller inköpslistor. Jag måste ventilera, och detta gör jag bäst genom skrift. Ett bevis på detta är de 20-tal pages-dokument som finns nerkladdade på min lilla dator. Lite ångest känner jag ändå över detta, det är ju faktiskt som att dra på sig en uppgift eller åtagande av något slag iallafall. Jag måste uppdatera med rimlig variation och regelbundet, använda min kamera oftare, men framför allt hitta något spännande i min vardag att skriva om. Men detta är en start iallafall, fortsättning följer vill säga.

+++​

Likes

Comments