Hej Babes,

Vilket härligt väder Stockholm bjöd på idag!
Jag blir så himla glad när solen lyser, vädret påverkar mig så mycket, är ni också så?
Jag kan inte förstå att mer än halva oktober redan försvunnit och snart är det november.
Gud vad jag ogillar Nocemver. Det blir mörkt, kallt och jag får alltid en dipp då. Vad gör ni när ni har deppiga dagar?

Jag har en grej som brukar funka. Att glamma mig extra mycket. Det känns extra jobbigt på morgonen för man vill helst gå runt i en sovsäck men då brukar jag anstränga mig (vissa dagar omöjligt) jag brukar klä upp mig lite extra, sminka mig mer, kanske lite brun utan sol på kroppen, och så klart Faboulus hår. Håret är det viktigaste för mig.
Det här funkar på mig, varje år, jag känner mig genast gladare, piggare och starkare. Som att jag vunnit kriget mellan mig och mörkret. Haha

Blir ni också torra i hud, hår och naglar när det blir kallt?
Jag har torr hud så jag blir extremt torr på höst och vintern. För er med samma problem som jag så tänkte jag rekommendera några av mina favoriter...

YSL Tint in Balm
De här godingarna är heaven! Min favorit är nr 6, den som jag har på läpparna. Som ni ser blir de ljusare på läpparna. Men även nr 10, 12 ,4, 2 är mina favoriter. Jag har hela mitt liv använt lipsyl och sånt och jag har alltid skämts över de fula förpackningarna, som att man har en sjukdom på läpparna. Har inte hittat något så lyxigt förut som mjukgör läpparna och ger lite färg och glans. Med de i min väska kan jag när som helst återfukta mina läppar utan att skämmas.
Jag köper mina på eleven.se , älskar e-handel. Slippa köa och stressa i butiker.

Jag brukar använda smink från Ysl och Lancome, vad är eran favoriter?
Mina absoluta favoriter för att snabbt bli fräsch och vardagsfin är Touche Eclat concealer och Touche Eclat Cushion. Återfuktar och Perfekt för torr hud.

Ysl Mon Paris är min favorit doft. Dessutom är den sååå söt och har så fin flaska.
Jag tycker att förpackningar är viktiga och älskar de guldiga som ysl använder. Om en produkt har ful förpackning brukar jag inte köpa de.
Tycker däremot att det är konstig att Chanel har så plastiga förpackningar med tanke på priset. Håller någon med eller är det bara jag?

LUXURY HAIR, yes Please!

Fukt, Fukt och Mer Fukt!
Ni som lägger kokos olja på håret, olja går inte in i håret när håret är torrt, den lägger sig bara på håret, dessutom blir håret fett och man måste tvätta det oftare vilken sliter mer på håret. investera i stället i en bra serum, SERUM är det viktigaste hårvården man behöver i det svensk klimatet.
Varje dag tar jag två klick serum som jag fördelar i topparna innan jag borstar/stylar mitt hår. Det här serumet innehåller även värmeskydd så det är perfekt för mig som älskar smarta produkter som sparar mig tid. Busy Busy Woman
Hela serien är UTAN sulfat, paraben och silikon. Både shampoo och balsamet innehåller argan olja som är sååå bra för håret.
Ni kan beställa de på lavishstockholm.se eller inne på salongen på Västmannagatan 56.

Sist men inte minst glöm inte att ha en bra Hårborste!

Blev lång inlägg, hoppas att Ni gillar det <3

Natti natt !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Babes,

Här kommer min första inlägg. Läskigt!

Jag börjar med att berätta lite om mig själv, jag heter Suzan och är 28 år. Jag är född den 20e Januari så jag är en blandning av Stenbock och Vattuman. Ja, jag tror på horoskop haha!

Jag är ursprungligen från Iran, kom till Sverige när jag var 13. Bodde i Skultuna tills jag var 16 (ingen vet var Skultuna ligger men nästan alla har de fina ljusstakena som kommer från mässing bruket där, anyway det ligger i Västerås). Jag Flyttade själv till Stockholm när jag var 16år. Jag var målmedveten och bestämd redan då (min mamma var inte så glad haha). Men jag ÄLSKAR Stockholm, jag älskar stora städer, jag älskar miljöer där det finns möjligheter och liv.

Nu till mitt liv här och nu i min favorit stad Stockholm.

Jag brinner för skönhet och vill hjälpa alla att se och framhäva det bästa hos sig själva, på utsidan, på insidan tror jag att var och en måste själva bestämma sig för att förbättras och utvecklas. Själv vill jag alltid lära mig nya saker, träffa nya människor, prova nya saker och leva livet till fullo.

Jag har en skönhetssalong i Vasastan/Odenplan. En andra salong på gång. Berättar mer sen!

Jag har också utvecklat en egen hårvårds-serie som jag är så stolt över. Det jag är mest stolt över är att mina produkter är inte testade på djur, Jag älskar djur, typ mer än människor ibland. De är så smarta och snälla och intressanta så jag är var bara tvungen att göra det här för jag vill ha de Bästa produkterna men som också känns bra i hjärtat när man använt de.

Jag är såklart vegetarian. Men verkligen för jag tycker kött är så äckligt, det är liksom död mat. Hur kan folk ens äta det. Jag Älskar färgglada grönsaker och kan äta det alla dagar i veckan.

Hoppas att ni fått en bild av mig nu, avslutar denna inlägg med lite bilder av mig :-)


Likes

Comments