Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oldie but goldie, J'adore ostron.

Jag älskar att spendera mina kvällar såhär. Ostron i en god väninnas lag. Denna kvällen gick vi även och sjöng karaoke, vi bjöd på Lush Life, livets låt.

Denna dagen har jag likt en soffpotatis svävat runt på stan, köpt 5 stycken chokers och en glittrig tröja. Lyckades även få lov att betala för det potatisar gör bäst - nämligen att ligga still. Efter 1,5h i horisontellt läge gick jag ifrån salongen på Kyrkogatan med 11mm längre och betydligt mycket fylligare fransrad.

Ni vet att potatisens rötter är gröna?

Lika så denna, mitt blonda spröda hår lyste grön och min gråa ton ekade i sin frånvaro. Rullade runt bland stans salonger och hittade tillslut en fantastisk frisör MED tid. (Quomodo på Storgatan/Erik Dahlbergsgatan).

Fancy as a french fries gick jag hem och ska snart upp och jobba. Är väldigt krasslig och hoppas att de lägger sig. På lördag väntas bröllop och förhoppningsvis en liten svängom vals ute med vänner.

Likes

Comments

IDOL, MINA BÄSTISAR, CHEESE DOODLES & SKAGENRÖRA.

Likes

Comments

Alltså HUR magisk sashimi gör inte vi på mitt jobb?

Det är med glädjeblandad ångest jag sträcker över detta disken. Stolthet över skapelsen men ångest över att jag hade velat ha det i min kista till mage.

NU: Duscha och föreläsning.
IKVÄLL: Girls night at mi casa a Vasa.

Likes

Comments

HUR FINA?

Påväg till den lilla fiskaffären jag kallar mitt jobb. Min måndag är tisdagar då Fiskaffären är stängd veckans allra första dag.

Årets sista åker jag med min bästa vän till den anrika staden London och tänkte spara ihop till en liten väska. Min mor köpte en fin i svart, men tyckte att den croco rosa var huuuur läcker som helst.

Likes

Comments

Efter en hektisk lördag med jobb i både Fiskaffären och på Vigårda fick jag magisk skjuts till Hovås. Den ända atleten i mitt liv tillika bästa vän hade avskeds-ståhej.

Som den nyblivna vegetarian (läs 1 månad) fick jag ingen mat i magen, dock ett antal öl och en mjölkig kanna grogg. Taxin senare tog oss till Push där majoriteten av kvällen är lika svart som min garderob.

Dagen till ära har jag kramat toaletten, sovit och städat. Unnade mig en Foodora beställning. Tog 2 timmar att äta upp. Bra Cornelia, BRA!

Likes

Comments

Nu är sitter jag på bussen till Smögen (utan byten, så skönt). Har med mig packning för ett halvt liv och gott humör. Ska bli kul att fira midsommar för en gångs skull, även om de blir en lång dag med jobb på Sea Lodge dagen efter. Kvällen ska jag nog spendera på bryggan med en jävligt kall öl och en jävligt god cigg.

Likes

Comments

Längtar tills fler dagar som denna kommer! Det får ta den tid det tar men de kommer komma.

Likes

Comments

Stora öl-dagen! Efter jobbet ville jag smaka på den mörka irländska stouten, sagt och gjort, en Guinness slank ner. Sen testade jag Kilkenny och Brooklyn Sorachi Ace. Avslutade med en galopp Eriksberg Karaktär, my favorite.

Locations: The Dubliner, Crowbar, Smaka.
Co: Alexandra.

Likes

Comments

1. Frukost på Smögen med kräftor, prästostäggröra, Finncrisp och juice. ❤️
2. Brunch på Bar Foxx, himlen på jorden en trött lördag med dåligt väder.

Likes

Comments