Idag ska jag skriva packningslistor till var och en i familjen, som alla kan använda och bocka av så vi inte glömmer något när vi åker på semester. På måndag åker vi!

Häromdagen var vi på minis förskola som hon börjar på i augusti, kändes väldigt bra när vi var där. Hon hittade massa saker att utforska, vi var både inne och ute på gården. Dessutom samma personal som som när mellantjejen gick där och dom är fantastiska mot barnen och oss föräldrar och N trivdes jättebra när hon gick där.

Blommorna på bordet är från trädgården, perfekt att endast behöva gå några meter för att fylla på med blomster och gratis är det också! :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sötaste sötaste sötaste! Stolen hamnar i duschen efter v a r j e måltid! 😂

Likes

Comments

Lite tomt, men gillar ändå känslan man får här inne. :) Min lilla prinsessa bankade liljanljusstaken i klongvasen så glaset sprack, men snart kommer en ny likadan vas på posten så vi kan fylla upp med lite blommor från trädgården. Senare idag blir det strandhäng och glass med mina 3 hjärtan och så möter vi upp en vän och hennes son som är i Stellas ålder. M y s!

Likes

Comments

Igår hade min lilla prinsessa och hennes kompis en affär. De sålde gräslök och små blomknippen. Såå sött! ❤️ Jag köpte givetvis både blommor och gräslök. Knippena kostade endast 1 kr styck.

Likes

Comments

Visar ett par bilder på vad som faller mig i smaken när det gäller trädgård. Jag är ute efter en planerad trädgård med olika "rum", runda former och exotiska inslag. Som bambu och gräs av olika slag blandat med buxbom, träd och buskar. Gärna flera vintergröna växter så det inte ser helt spretigt och tomt ut under vintern.


Likes

Comments

Tänk hur många olika utseenden detta vardagsrum har fått genomgå.. 😆 nu börjar jag äntligen bli ganska nöjd får jag säga! Mysigt att komma hem! Kudden i soffan är PERFEKTION! Den utstrålar en lyxig, varm och sober känsla!

Likes

Comments

En fantastiskt härlig dag som spenderades mestadels utomhus. Så härligt att våren är på insprång! 🤗


Likes

Comments