Lavidaenespaña

Hej!

Idag har bara varit en hel mysig dag! Min pappa är här i Spanien nu så jag mamma och pappa var ute och åt på våran favorit restaurang "indisk mat". Det var mysigt och vi blev extremt mätta!

Efter vi käkat gick vi hem och kollade på en film, som jag saknar att bara sitta med familjen och kolla på film. Men sånt får man lära sig att inte kunna ha varje dag när man bor själv.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig för jag börjar bli dunder förkyld!

Hasta luego!

Likes

Comments

Heej!

Nu var det dags för att åka skidor med skolan igen!
Detta blir mer som ett bild inlägg så njut av bilderna!

Hasta lugeo!

Likes

Comments

Hej!


Nu har det gått väldigt lång tid sedan jag bloggade sist men jag har haft fullt upp med min födelsedag, företag i skolan, flytt, besök från Sverige, jobb och skola och mycket annat. Men nu ska jag ta tag i bloggen och försöka blogga så ofta jag bara kan då det hänt mycket finns det som sagt mycket att blogga om.

En av de sakerna som hänt är att en nära vän till mig har packat sina väskor och åkt tillbaka till Sverige med sin pojkvän och deras hund, medans jag tagit över deras lägenhet. Jag kan verkligen säga att jag ångrar inte en sekund att jag träffade detta fina paret då dem är världens bästa. Vad som än händer så finns dem alltid där för en och det kommer jag att sakna. Många åker tillbaka till Sverige nu då dem har hemlängtan osv, sen kommer vissa tillbaka och vissa inte vilket är väldigt trist. Men ni kan följa hennes resa i Sverige HÄR.

Men det hann bli en sista fika innan hon åkte till Sverige:


Jag önskar er lycka till med er lägenhet i Sverige och att vi ses snart!


Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!

Som ni kan se har dessa små trollen blivit klippta och ser så annorlunda ut. Men dem verkar gilla det iallafall!

Här har ni lite bilder på trollen:

Vad ska ni göra i helgen ?

Hasta luego!

  • 536 readers

Likes

Comments

Hej!

Nu har det gått några dagar sedan det var halloween. Elevkåren på skolan hade hyrt en lokal som alla i gymnasiet var på. Här kommer lite bilder ifrån den kvällen.Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag på sjukhuset och gjorde en kontroll med den godartade tumören för att se så den inte ligger på någon nerv för om den gör det så kan jag inte operera bort den. Om tumören ligger på en nerv och man tar bort den så kommer jag ha ont i mitt ben resten av livet, mer ont än vad jag har nu. Det dem gjorde var att ta på nån kräm på mitt ben och sedan gav mig små "elstötar" så dem kunde se hur mina nerver reagerade.

När vi var klara med det så sa dem att mina nerver fungerar precis som dem ska och att jag ska tillbaka till dem på måndag för en återkontroll och sedan bestämma operations dag.

(Förlåt om detta inlägget var lite oklart men jag vet inte hur jag ska förklara det haha!)

Kan även nämna att när jag va hemma och va sjuk så kom dessa fina tjejerna och besökte mig med kaka!


Tjejer ni är bäst det ska ni veta! Love uuuu <3


Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!

Jag har tagit en paus från bloggandet men kommer då och då blogga.

Jag har en sak som jag skulle vilja dela med mig. För några månader sedan fick jag ett "bett" på mitt ben och jag trodde det va ett vanligt bett men sedan blev det mer och mer konstigt. Jag gick till doktorn och han sa till mig att smörja in det med en salva. Sen gick det ett tag och den fanns fortfarande kvar, så jag gick tillbaka och fick ytterligare en kräm som inte heller funkade. Så jag gick såklart tillbaka och fick en sista kräm som inte heller funkade. Efter den tredje krämen bestämde sig mamma och jag för att gå till en specialist för att kolla på "bettet".

Jag lägger mig på båren och drar upp mina jeans och visar dem och säger att jag inte har någon känsel där. Jag hör djupa suck från båda och blir såklart nervös. Tjejen tar fram ett förstoringsglas med en lampa på för att kolla närmre på det och säger något tyst på spanska. Sen fick jag dra ner byxorna och sätta mig på stolen igen. Mamma frågar vad det är och dem säger en massa konstiga ord och får tillslut fram ordet "tumör". Dem säger det du har på benet är en tumör. Jag blev helt kallsvettig och ville svimma och frågade honom " är detta farligt". Hans svar var att detta är en godartat tumör som man bara tar bort på 20 minuter eller så kan jag ha kvar den då den är ofarlig. Jag har ju självklart valt att ta bort den och få ett ärr där istället.

Så den 27 oktober ska jag ta bort den och hoppas att allt ska gå bra!

Här är bilder på "bettet" / tumören.

Hasta luego!

  • Blandat
  • 1574 readers

Likes

Comments

Hej!


Nu har det gått några veckor sedan jag bloggade sist så jag ska försöka komma igång nu igen!

Även om det har varit tuffa veckor så har jag hunnit med mycket och även haft extremt roligt.

Tänkte visa lite av det som jag har unnat mig att köpa då jag har jobbat hela sommaren och för en gångs skull har lite pengar haha!

​Hoppas ni alla har haft en underbar sommar och helg!


Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag berätta anledningen till att jag inte har bloggat på länge. Det är nämligen så att jag och killen har gjort slut och det är så fruktansvärt jobbigt.

Ni vet när man är så kär i en person så man nästan kan dö för den, det är precis så det är för mig.

Jag och mitt (ex) var tillsammans i 1 år och 8 månader och jag trodde verkligen att det skulle vara han och jag livet ut, men vem vet det kan ju ändras och bli vi igen.

Den senaste perioden har varit extremt jobbig för mig, jag har gråtit så jag till slut har spytt, jag har kramp i mitt hjärta och är allmänt ledsen. Det som också är jobbigt är att skolan börjar nu och jag ska försöka att tänka positivt så bra det går även om han bor i samma gata som min skola och att jag förmodligen kommer att passera hans hus ofta. Jag älskar honom fortfarande men det funkade bara inte. Det kommer ta tid för mig att läka för att sedan bli den här positiva spralliga Casandra igen.

Det var även mitt första seriösa förhållande och det har varit det bästa som hänt mig i mitt liv men också det värsta nu när allt är över. Tankarna går runt i mitt huvud och man tänker tillbaka på alla fina minnen man har tillsammans och det är så tomt att vakna varje morgon utan någon som håller om en och berättar hur mycket dem älskar en. Som tur är har jag världens finaste vänner, familj och husdjur som stöttar mig hela tiden och jag är så tacksam över att ni alla finns här för mig och ni ska veta att jag alltid finns här för er också oavsett vad, även ni som läser min blogg kan alltid skriva till mig om det är något. 

Det enda man kan göra nu är att fortsätta att gråta och försöka gå vidare även fast det är riktigt jobbigt. 

Jag älskar fortfarande denna killen extremt mycket, från att ha träffats på en "nattklubb" till att sitta här idag och bara tänka på att det inte är vi längre. 

Alla minnen vi har tillsammans är helt underbara och dem kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Vi har både rest tillsammans och gjort massa underbara saker tillsammans. 

Jag minns våran första dejt då vi var och spelade biljard och du sa "vinner jag får du kyssa mig, vinner du får du bestämma" och såklart vann jag och sa att han får bestämma så där blev våran första kyss. 

Jag skulle kunna skriva en hel bok om just denna vackra killen och om hur mycket jag saknar honom men det kommer både bli jobbigt och även hur lång text som helst. 

Så jag hoppas att ni fina läsare förstår mig och att jag ska försöka komma igång så fort jag kan igen! 


Hasta luego!
Likes

Comments

Hej!

Jag har hunnit med ganska mycket även om jag har jobbat och varit väldigt upptagen. Dock så är vissa bilder gamla och vissa är nya. Men tänkte göra detta mer som ett litet bild inlägg❤️

Har ni frågor så svarar jag mer än gärna på dem😍

Hasta luego!

Likes

Comments