Lavidaenespaña

Heej!

För några dagar sedan kom en tjejkompis ner till
Spanien så då passade vi på att gå ut och äta på en fin restaurang! Man kan ju lätt säga att vi blev mätta haha! Tänkte lägga lite bilder sen den kvällen! Tack för allt fina du och jag kommer sakna dig ❤️

Vad har ni gjort?

Hasta luego!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hej!

Jag fick jobbet! Äntligen efter massa plugg så fick jag äntligen jobbet! Och jag har fått träffa underbara människor där! Speciellt två tjejer som jag verkligen klickat bra med! Utan dem skulle det inte vara lika roligt!

Lite kort inlägg men hur mår ni?

  • 208 Readers

Likes

Comments

Hej hej!

Förlåt för jag inte varit aktiv men jag har nya och bra nyheter! Jag har varit på semester i Sverige och innan dess hade jag besök av min pappa som kom till Spanien! Det var verkligen jätte mysigt!

Men när jag kom till Sverige så fick jag äntligen träffa min familj och min hund igen! Plus att mina föräldrar har köpt ett nytt hus som vi flyttade in i då! Eller dem rättare sagt.

Här är lite bilder från Sverige:
Sen har jag även fått ett nytt jobb så jag har all fokus där just nu! Men ska försöka uppdatera min blogg mer! Hur mår ni?

Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!


Nu har jag äntligen gjort nya naglar efter att ha gått med samma naglar i 1 och en halv månad. Man känner sig som en ny människa helt ärligt haha! Tänkte visa lite bilder på dem!

Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!


Jag har haft lite tid över idag på jobbet så jag passade på att kolla upp de dyraste hotellen i världen. Det är helt sjukt vilka priser det är för att bo där! Jag kommer visa de 5 dyraste hotellen i världen!!


1. Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Genève –700 000 kr/natt
2. Owners Villa, Cheval Blanc Randheli, Maldiverna – pris på förfrågan


Cheval Blanc Randheli

3. Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York – 484 000 kr/natt
4. Hilltop Villa, Laucala Island, Fiji – 446 500 kr/natt5. The Palace, Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum, Turkiet – 378 200 kr/natt

Det är helt sjukt vilka priser det är! Källa: HÄR


Skulle ni lägga pengar på det om ni hade pengarna?


Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!


Som många av er vet så bor jag ensam i en liten lägenhet. Många brukar fråga mig om det inte blir ensamt men faktum är att det blir det faktiskt inte. Visst är det skönt när folk kommer och hälsar på mig, men att vara ensam ibland är riktigt skönt. Nu var det dock inte det som jag skulle prata om utan vad jag brukar laga hemma. Ni som känner mig vet om att jag är pasta freak, älskar verkligen pasta. Därför brukar jag göra olika matlagningar med pasta. Här är lite bilder på vad jag gillar att äta!


Vad brukar ni laga där hemma?

Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!


Vill ni också kunna komma hem efter en stressig dag på jobb och bara njuta med denna underbara masken?

Skicka iväg ett meddelande här på bloggen eller på min instagram: ccasandrah om ni vill veta mer om masken.

Ni kan också kontakta mig via min email: casandra.holmberg@gmail.com

Hasta luego!

Likes

Comments

Hej!


Efter en seg dag på jobbet och bara en rent allmänt jobbig dag så kom jag hem och kollade i min brevlåda och där låg ett brev. Det är en present från mina föräldrar, bild kommer här nedanför. Några minuter efter skriver min tjejkompis som var här på besök att jag skulle kolla under min kudde, och där hade hon lagt en lapp, bild nedanför också.

Hur underbara är dem inte?!!!!

Blir så glad av detta och detta gjorde verkligen min dag!


Love u guys!!


Hasta luego!!

Likes

Comments

Hej!


Helt ärligt, vad är det med dagens så kallade *"män". Har dem inte lite vett i huvudet och förstå att man inte kan skriva eller säga vad som helst till vem som helst. Sen säger jag inte att det är alla män som gör såhär men efter det jag fått skickat till mig så är majoriteten ganska stor. Här har ni några screenshots på det jag har fått skickat till mig.

Visst är det lite roligt att läsa men det har gått över gränsen ett par antal gånger!

Har ni också varit med om detta?

Hasta luego!

Likes

Comments

Heeej!

Nu har jag varit och köpt lite nya fynd! Det kommer att komma upp fler saker som jag ska ta bilder på sen! Men detta var sminket jag köpte!


Hasta luego!

  • 515 Readers

Likes

Comments