Hej på er! Jag har verkligen inte bloggat på jätte länge, man kan säga att jag tar en blogg paus nu. Jag vet inte exakt när jag börjar uppdatera igen. Men då vet ni i alla fall varför jag inte bloggat alls. Ha det bra, puss! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Var ett tag sen, tycker ändå jag uppdaterar ganska bra nu. Min dag idag var helt okej. Idag på förmiddagen åkte jag och min familj upp till farmor och farfar för att äta påskmat och sånt, var ju mysigt. På eftermiddagen tog jag bara det lugnt och nu ligger jag här i min säng och bloggar lite. Har inget mer att skriva om nu tyvärr. Kanske blir att kika film, som vanligt.. Ha en bra kväll, puss!   

Likes

Comments

Vad ska jag blogga om? Har inga bra ideér alls. Så ni får vara jätte gulliga att rösta här nedanför, vad ni tycker

Likes

Comments

Holaaaa! Fredag idag, fast det känns ändå som lördag. Alltid när man är ledig från skolan vaknar jag as tidigt ändå och är inte trött alls.. Jag ska väl snart käka lite frukost och därefter fixa i ordning mig lite. Imorgon är det ju påskafton. Älskar när det är påsk, mera än jul faktiskt. Det var allt från mig just nu, hejdååå. Puss

Likes

Comments

Äntligen, nu är det påsklov, som jag väntat! Älskar torsdagar i skolan för då har vi bara lektioner som typ idrott och slöjd. Iallafall, när jag kom hem från skolan gjorde jag inget speciellt, bara kikade film som vanligt hehe. Senare på kvällen gick jag ut och träffade Bellis. Svin kallt ute & nu är jag hemma igen. Min kväll får spenderas framför soffan, mysigt värre. Hörs imorgon, så nu säger jag godnatt! 

Likes

Comments

Halloj! Satt och rensade igenom alla mina bilder och hittade massa bilder från när jag var typ 6 hahaha, ganska pluttig jag var. Har inget mera att uppdatera om nu, puss no

Likes

Comments