Igår åkte jag och mina brorsor till min Mormor och Morfar som bor i Kungsör (typ en timme från Stockholm med tåg) Här har vi varit dem flesta somrar och jular och det är alltid något som händer med mig när jag stiger av tåget här. Det blir som att typ all min stress och ångest jag bart med mig från Stockholm försvinner. Eller det kanske är så generellt när man kommer bort. Man blir på något sätt lugnare. Dessutom har jag en väldigt nära relation med min mormor och morfar vilket såklart gör det extra mysigt att ses.

Igår gjorde vi inte så mycket (elr aa förutom att jag beslöt mig att skaffa den här bloggen 00.02 såklart). Idag har vi mest tagit det lugnt förutom att jag gick till byns återvinningscentral (vilket typ är en second hand affär) och jag hitta faktiskt förvånatsvärt mycket fina kläder!
Förutom det har vi mest spelat kubb, badminton, lyssnat på Tove Los sommarprat (vilket var typ det bästa jag lyssnat på hittills) och annat man gör för att fördriva tiden i ett litet samhälle där det inte annars händer så mycket.

Uppdaterar er mer senare, puss och kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments