Header
View tracker

Alltså jag känner verkligen att jag inte vill prioritera skolan alls just nu. Koncentrationen är skit pga sömnbrist. Jag somnar på lektionerna och har inget fokus. Trodde jag kunde klara av att orka med skolan, men mina sömnlösa nätter har sprungit ikapp mig nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, då detta är min sista chans för denna utbildning och det är något jag verkligen vill få avklarat. Jag vågar helt ärligt inte prata med mina lärare om det heller för att de har gett mig en andra chans att klara denna jävla utbildningen.

Jag är fan bara rädd att jag kommer fucka upp plugget igen. Problemet är att jag vet varför jag inte får någon sömn om nätterna men det finns inget jag kan göra åt det. Inte vad jag vet i alla fall.

Jag är en drivande människa som älskar att plugga och arbeta, men inte fan är jag bra på det.
#livetkommerimellan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Ska klä ut mig till mördare på halloween

  • 10 readers

Likes

Comments

En bra sak med att inte vara i skolan är att jag kan ligga uppe på nätterna och lyssna på Elvis när jag inte kan sova. Hans röst är magi, så är det bara!

Igår hade jag kusinmys med Alice och David. Vi bakade pumpa paj och rostade frön. Sedan kollade vi på Anastasia och sjöng massor. Lyckad dag. Det blir alltid lika mysigt!

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Elvis och skriva lite. Vem vet, jag kanske delar med mig av det på bloggen senare.

  • 9 readers

Likes

Comments

Denna låten hade jag behövt lyssna på för ett år sedan!

  • 10 readers

Likes

Comments

Spenderat dagen hemma hos Luna. Vi har kollat på sailor moon och upplevt nostalgi till 100% Allt går bra nu, vila i frid Hanna!❤️

  • 14 readers

Likes

Comments

​Jag spenderar kvällen med netflix och godis i sängen. Precis som jag gjort de senaste 3-4 dagarna. Lite tragiskt faktiskt, men alla har vi perioder då vi vill krypa ner under täcket och stanna där i lite mer än en evighet. Katten är mitt ända sociala sällskap just nu.  Bortsett från halvt hackiga skypesamtal.

Kollar på serien ​Freaks and Geeks ​på netflix. Den utspelar sig på 80-talet, och jag bara drömmer mig bort till det årtalet. Allt verkade vara så simpelt på den tiden. Inga sociala medier som distraherar en, ingen konstant uppkoppling. I need that, men lättare sagt än gjort. Så fort jag tar avstånd från en hemsida blir jag uppsökt på en annan. 

Snart är det halloween och för att fira det har jag bestämt mig för att baka pumpapaj, rosta pumpafrön och laga pumpasoppa med potatis.det kommer bli en äkta feest. Kommer inte palla äta allt själv så får hitta någon att käka med. Annars får jag sitta och kränga med skräckfilmer och pumpa själv.

Likes

Comments

Jag kommer aldrig glömma i Stockholm, när en av mina största drömmar blev uppfyllda. Jag fick besöka Hard Rock Café och ta del av den fina inredningen och den goda maten. Min reaktion har ni redan tagit del av, men alltså känslan efteråt var otrolig. Jag ville bara tillbaka. När jag är i Göteborg ska jag dit och när jag är i London. I can not get enough of that place. Jag har blivit helt frälst.

Likes

Comments

Ja det har hänt. Jag tog hem en katt och poff så fick hon stanna. Så jag har officiellt blivit med katt. Nu ska ni få höra hur allt detta came to be; En vän till mig, hans katt fick kattungar och han frågade om jag ville ha en. Självklart sa jag ja utan att tveka. Man kan ju inte säga nej till en gratis kattunge. Jag visste att min mamma inte skulle låta mig ta hem katten om jag berättade för henne i förväg, så jag struntar helt enkelt i att berätta något tills den dagen då jag tog hem katten, som heter Luna btw och är döpt efter katten i Sailor Moon.

I hemlighet hälsar jag på Luna under de veckor hon fortfarande måste vara med sin mamma och dagen då jag skulle ta hem henne, åkte jag och han som erbjudit mig katten, till ÖB för att köpa prylar till henne. Fick allt jag behövde till bra pris. Samma kväll kommer mamma hem och hittar mig liggandes i sängen med en kattunge på magen. Jag förväntade mig att hon skulle bli arg, men nej. Istället suckade hon och sa "vi får se hur detta går". precis som att jag brukade vara så här rebellisk varje dag. Tydligen har det gått bra, för jag är snart inne på min andra vecka med katt och hon har inte slängt ut henne ännu.

Likes

Comments

No surprise there, min mobil är trasig ännu en gång. När jag får tillbaks den vet jag inte. Men lika bra är det för hela kvällen har @MaddeStyle och jag suttit och spelat online spel på Jesper.nu, som man alltid gjorde som liten. Vi hittade ett roligt spel som heter King Of Fighters Wing.. Det är ett wannabe street fighter spel, och det är skit kul. Nostalginivån är på max just nu.

Gamla spelskador kom upp och mina fingrar låste sig. Det var det dock värt då jag ägde skiten ur Madelen, haha. Check this game out guys. Har ni tråkigt någon kväll så är detta ett himla kul spel att underhålla sig med. That's what we did! 

Likes

Comments