Header

Nu ska ni få höra. Jag tror seriös att livet sätter mig på prov. Min telefon är trasig och jag hade en backup som jag nu har tappat. Så nu när jag får tillbaks min vanliga kommer jag inte ha något sim-kort...... Alltså, det roliga är att jag i veckan funderat på och pratat om att ta bort mina sociala medier och isolera mig från omvärlden ett tag. Så jag tror fan att detta hände för att jag ska sättas på prov. But I'm fine. Det ända jag kommer sakna är spotify all day long.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, har varit away from the keyboard ett tag, men shit has Bern going down. Jag flyttar i början av nästa år, har börjat skriva på två nya böcker, pluggat och en massa annat.

Jag har börjat uppleva massor med nostalgitrippar på senaste tiden. Sett filmer, lyssnat på musik och upplevt massor som väcker nostalgin. Nyligen hittade jag en låt på Spotify som jag brukade lyssna på i gymnasiet.

Jag skriver mer om några dagar. See ya, Bye!

  • 21 readers

Likes

Comments

Alltså jag känner verkligen att jag inte vill prioritera skolan alls just nu. Koncentrationen är skit pga sömnbrist. Jag somnar på lektionerna och har inget fokus. Trodde jag kunde klara av att orka med skolan, men mina sömnlösa nätter har sprungit ikapp mig nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, då detta är min sista chans för denna utbildning och det är något jag verkligen vill få avklarat. Jag vågar helt ärligt inte prata med mina lärare om det heller för att de har gett mig en andra chans att klara denna jävla utbildningen.

Jag är fan bara rädd att jag kommer fucka upp plugget igen. Problemet är att jag vet varför jag inte får någon sömn om nätterna men det finns inget jag kan göra åt det. Inte vad jag vet i alla fall.

Jag är en drivande människa som älskar att plugga och arbeta, men inte fan är jag bra på det.
#livetkommerimellan

  • 30 readers

Likes

Comments

  • 30 readers

Likes

Comments

Ska klä ut mig till mördare på halloween

  • 33 readers

Likes

Comments

En bra sak med att inte vara i skolan är att jag kan ligga uppe på nätterna och lyssna på Elvis när jag inte kan sova. Hans röst är magi, så är det bara!

Igår hade jag kusinmys med Alice och David. Vi bakade pumpa paj och rostade frön. Sedan kollade vi på Anastasia och sjöng massor. Lyckad dag. Det blir alltid lika mysigt!

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Elvis och skriva lite. Vem vet, jag kanske delar med mig av det på bloggen senare.

  • 32 readers

Likes

Comments

Denna låten hade jag behövt lyssna på för ett år sedan!

  • 33 readers

Likes

Comments

Spenderat dagen hemma hos Luna. Vi har kollat på sailor moon och upplevt nostalgi till 100% Allt går bra nu, vila i frid Hanna!❤️

  • 37 readers

Likes

Comments

​Jag spenderar kvällen med netflix och godis i sängen. Precis som jag gjort de senaste 3-4 dagarna. Lite tragiskt faktiskt, men alla har vi perioder då vi vill krypa ner under täcket och stanna där i lite mer än en evighet. Katten är mitt ända sociala sällskap just nu.  Bortsett från halvt hackiga skypesamtal.

Kollar på serien ​Freaks and Geeks ​på netflix. Den utspelar sig på 80-talet, och jag bara drömmer mig bort till det årtalet. Allt verkade vara så simpelt på den tiden. Inga sociala medier som distraherar en, ingen konstant uppkoppling. I need that, men lättare sagt än gjort. Så fort jag tar avstånd från en hemsida blir jag uppsökt på en annan. 

Snart är det halloween och för att fira det har jag bestämt mig för att baka pumpapaj, rosta pumpafrön och laga pumpasoppa med potatis.det kommer bli en äkta feest. Kommer inte palla äta allt själv så får hitta någon att käka med. Annars får jag sitta och kränga med skräckfilmer och pumpa själv.

Likes

Comments