Header

På sömnlösa nätter som denna kan jag alltid räkna med Matt Corbys ljuva stämma att få en till ro. Då är frågan om jag vill vakna imorgon? Jag vet vad som väntar mig. Bara en stor mängd plugg och en långsam skoldag. Det är inte konstigt att sömnen inte lockar en.

Klockan är inte jätte mycket men om detta hade varit en vanlig dag, skulle jag redan ha sovit i tre timmar. Jag har i alla fall fått lite dikter skrivna nu ikväll.

Let it down and out
You scream
Till it can't get any lower you cry out
For no one to hear
You scream out all your fears
Not even close to being near the end
Send out all the mixed signals you never sheared
Lower and lower, down to the point where they reach out their hand to grab you

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Första ordentliga frukosten på länge! Ett glas vatten och yoghurt😍👌🏼

  • 2 readers

Likes

Comments

  • 5 readers

Likes

Comments

Nu ska ni få höra. Jag tror seriös att livet sätter mig på prov. Min telefon är trasig och jag hade en backup som jag nu har tappat. Så nu när jag får tillbaks min vanliga kommer jag inte ha något sim-kort...... Alltså, det roliga är att jag i veckan funderat på och pratat om att ta bort mina sociala medier och isolera mig från omvärlden ett tag. Så jag tror fan att detta hände för att jag ska sättas på prov. But I'm fine. Det ända jag kommer sakna är spotify all day long.

Likes

Comments

Ja, har varit away from the keyboard ett tag, men shit has Bern going down. Jag flyttar i början av nästa år, har börjat skriva på två nya böcker, pluggat och en massa annat.

Jag har börjat uppleva massor med nostalgitrippar på senaste tiden. Sett filmer, lyssnat på musik och upplevt massor som väcker nostalgin. Nyligen hittade jag en låt på Spotify som jag brukade lyssna på i gymnasiet.

Jag skriver mer om några dagar. See ya, Bye!

  • 25 readers

Likes

Comments

Alltså jag känner verkligen att jag inte vill prioritera skolan alls just nu. Koncentrationen är skit pga sömnbrist. Jag somnar på lektionerna och har inget fokus. Trodde jag kunde klara av att orka med skolan, men mina sömnlösa nätter har sprungit ikapp mig nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, då detta är min sista chans för denna utbildning och det är något jag verkligen vill få avklarat. Jag vågar helt ärligt inte prata med mina lärare om det heller för att de har gett mig en andra chans att klara denna jävla utbildningen.

Jag är fan bara rädd att jag kommer fucka upp plugget igen. Problemet är att jag vet varför jag inte får någon sömn om nätterna men det finns inget jag kan göra åt det. Inte vad jag vet i alla fall.

Jag är en drivande människa som älskar att plugga och arbeta, men inte fan är jag bra på det.
#livetkommerimellan

  • 34 readers

Likes

Comments

  • 34 readers

Likes

Comments

Ska klä ut mig till mördare på halloween

  • 37 readers

Likes

Comments

En bra sak med att inte vara i skolan är att jag kan ligga uppe på nätterna och lyssna på Elvis när jag inte kan sova. Hans röst är magi, så är det bara!

Igår hade jag kusinmys med Alice och David. Vi bakade pumpa paj och rostade frön. Sedan kollade vi på Anastasia och sjöng massor. Lyckad dag. Det blir alltid lika mysigt!

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Elvis och skriva lite. Vem vet, jag kanske delar med mig av det på bloggen senare.

  • 36 readers

Likes

Comments