Header

Okej, så igår träffade jag Josefine, och vi bestämde oss för att spontant ta hål i mina öron. Så under dagen åkte jag och köpte örongången. Sedan åkte jag hem till henne och satte igång. Efter många om och men och en flaska vin lyckades vi jävligt bra.

https://www.facebook.com/hanna.p.sjodin/posts/1687537364624222

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

This is how I start out My day!
Och jag älskar det verkligen.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Min lägenhet har invaderats av människor. Jag har inte varit ensam hemma på flera dagar, men jag klagar inte. De har tagit hand om både mig och min lägenhet verkar det som. Dessa dagarna har jag varit ganska dålig faktiskt. Jag har haft jätte ont i magmunnen, spytt och inte fått i mig någon fast föda. Vårdcentralen hänvisade mig till akuten som sedan hänvisade mig tillbaks till vårdcentralen. Jag kommer ingenstans med mina problem känner jag.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på Les Miserables på spotify. Jag känner mig helt slut i huvudet. Inte ätit ordentligt på några dagar. Nu får jag skärpa mig på riktigt alltså.

Likes

Comments

Det här med att vela gå och lägga sig men ändå inte är ett enormt i-landsproblem. Här sitter jag uppe sent på kvällen och pratar med @MaddeStyle i telefon. Fullt medveten om att jag kommer vara riktigt dryg imorgon om jag inte går och lägger mig snart. Fuck it, go crazy säger jag bara.

Jag har börjat få upp intresset för att skriva kortnoveller igen. Det är något jag har gjort fram och tillbaks sedan sju års ålder. Håller just nu på med min andra kortnovell och är hittills väldigt nöjd. Dock varje gång jag skriver något nytt blir det så svårt för mig att avsluta det, eftersom att jag blir så känslomässigt involverad. Det är ännu ett jävla i-landsproblem jag måste lösa. Önska mig lycka till.

Likes

Comments

För några månader sedan skickade jag in min kortnovell Ur ögonen på en katt till ordklasser.se och nu har de publicerat den där! Kolla gärna in den!

Länk: http://www.ordklasser.se/ogonen-katt.php

  • 15 Readers

Likes

Comments

På sömnlösa nätter som denna kan jag alltid räkna med Matt Corbys ljuva stämma att få en till ro. Då är frågan om jag vill vakna imorgon? Jag vet vad som väntar mig. Bara en stor mängd plugg och en långsam skoldag. Det är inte konstigt att sömnen inte lockar en.

Klockan är inte jätte mycket men om detta hade varit en vanlig dag, skulle jag redan ha sovit i tre timmar. Jag har i alla fall fått lite dikter skrivna nu ikväll.

Let it down and out
You scream
Till it can't get any lower you cry out
For no one to hear
You scream out all your fears
Not even close to being near the end
Send out all the mixed signals you never sheared
Lower and lower, down to the point where they reach out their hand to grab you

  • 12 Readers

Likes

Comments

Första ordentliga frukosten på länge! Ett glas vatten och yoghurt😍👌🏼

  • 12 Readers

Likes

Comments

  • 15 Readers

Likes

Comments

Nu ska ni få höra. Jag tror seriös att livet sätter mig på prov. Min telefon är trasig och jag hade en backup som jag nu har tappat. Så nu när jag får tillbaks min vanliga kommer jag inte ha något sim-kort...... Alltså, det roliga är att jag i veckan funderat på och pratat om att ta bort mina sociala medier och isolera mig från omvärlden ett tag. Så jag tror fan att detta hände för att jag ska sättas på prov. But I'm fine. Det ända jag kommer sakna är spotify all day long.

Likes

Comments