Drygt en vecka för tidigt kom igår en grattis-på-födelsedagen-kort från Ellos där det står att jag får en gratis mascara och BB creme, värde 335 kr, (vid mitt nästa köp). Perfekt då jag ändå tänkt handla därifrån inom kort, troligen via Refunder dessutom :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På Living and Room-visningen vann jag dessa tre fina rosa pajformer i olika storlekar :-)


Likes

Comments

I tisdags var jag på en specialvisning av homeparty-företaget Living and Rooms höst- & vinterkollektion. Alla fick varsin goodiebag och detta var innehållet :) Om du är intresserad av att anordna ett homeparty med trendig inredning, gå in på hemsidan och bläddra i katalogen och anmäl dig!
www.livingandroom.se


Likes

Comments

Jag behöver väl inte nämna att Extreme couponing är ett av mina favoritprogram på tv, kupongråtta som jag är? ;-) Jag önskar att jag bodde i USA där kupongsystemet är helt annat och mycket förmånligare än i Sverige. Jag skulle aldrig behöva lägga en krona på mat. Den främsta och viktigaste anledningen skulle dock vara allt jag skulle kunna skänka till välgörenhetsorganisationer. Det finns miljontals människor som har behov och glädje av det mer än jag någonsin skulle ha. Att samla en massa saker till sig själv, framförallt sånt som man aldrig använder, bara för att det är gratis, finns det ingen anledning till. Då är det bättre att skänka det till behövande.

Likes

Comments

Vi har ofta kakor till eftermiddagsfikat på jobbet, vilket är väldigt gott, men också väldigt farligt ;-)


Likes

Comments

Idag sparade jag 28.50 kr vid mitt inköp på Coop Forum. Detta genom att använda 1 st rabattkupong från Rabble på 10 kr för Wasa Toast (kan sen använda streckkoden för att samla till assietter från Swedish Grace), Coop-medlemspris på pastan 5:-, rabattkupong på 5 resp 6:- på osten och pastasåsen. Jag har aldrig provat varken osten eller pastasåsen, så det ska bli kul att prova nåt nytt! När jag betalade använde jag ett pantkvitto på 31 kr så slutsumman blev bara 24 kr. OCH jag samlade på mig en del nya roliga rabattkuponger! ;)


Likes

Comments

I appen Earn'd'it gör man olika små uppdrag för att få rabatt på produkter. Man köper sedan varan i valfri butik och scannar kvittot + streckkoden och skickar in för godkännande. Pengarna får man sedan tillbaka. Jag är helt ny på det här och Barilla Penne blev mitt första uppdrag. Genom ett erbjudande på Netto kostade den 6 kr, vilket är exakt beloppet jag får tillbaka, så den blev gratis! :)


Likes

Comments

Jag utnyttjade några erbjudanden via min Coop-app och diverse rabattkuponger och sparade 50,38 kr på det. Inte så dumt! :) Alla inköp kom inte med på bilden, men det mesta i alla fall :)


Likes

Comments

Genom att betala med SEQR-appen, betalade jag endast 9,60 kr för allt detta. En besparing på 85 kr! Den här gången blev det inga pengar över till att handla annat för alltså, utan jag fick betala lite, men det var det värt! :)


Likes

Comments