Hej, nu var det väldigt längesedan jag gjorde ett inlägg här, men det har varit mycket att göra inför julmarknaden som är den 3 december i visibly, och mina naturliga, ekologiska skönhetsprodukter är ännu inte klara.. Men vi får se hur det går. Mandeloljan som jag beställde från HappyGreen kom jättefort så nu har jag beställt lite annat som ska vara i produkterna också. Så jag önskar verkligen att de kommer så fort som möjligt.

Hoppas vi ses där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej nu var det väldigt längesedan som jag uppdaterade bloggen.. Men nu är äntligen min logga klar. Den gjordes på photoshop och valde Edwardian Script ITC som mitt typsnitt. Jag tyckte att det blev bra, så här är en bild av resultatet:

Likes

Comments

I detta inlägg kommer jag att skriva om ett samarbete med Happy Green.

"Vi tror att hälsa och välmående i kropp och själ hänger ihop" - Happy Green

På Happy Green finns utvalda bra produkter som är goda, naturliga, nyttiga och ekologiska, tillverkade av människor som visar hänsyn till hållbarhet. Vilket verkligen är jättebra, för att det är en hållbar framtid vi eftersträvar.

De erbjuder även:

  • Fri Frakt
  • Fria fakturor
  • Snabb leverans

På deras hemsida finns naturlig skönhet, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler, livsmedel med hänsyn till ett ekologiskt och allergivänligt fokus, även sportnutrition som proteinpulver och träningsbars finns där. Det ska vara lätt att göra ett val som är hållbart, hälsosamt och nyttigt och därför finns Happy Green där för oss.


Varmt välkomna att besöka deras hemsida:

https://www.happygreen.se/?gclid=EAIaIQobChMIn7CG1viO1gIVW8ayCh22ewhJEAAYASAAEgLFtPD_BwE

Likes

Comments

Nu drar uf igång igen, och detta år är min affärsidé att göra naturliga, ekologiska, handgjorda och väldoftande hudvårdsprodukter, utan onödiga syntetiska tillsatser. Eftersom att ekologiska varor och produkter är tillverkade utan några gifter och bekämpningsmedel leder till att naturen mår bättre, och inte minst kommer våran hud kommer att må mycket bättre. Här är några fördelar med att använda ekologisk hudvård:

1. Man får starkare och en mer balanserad hud. Den blir även inte lika irriterad och känslig, vilket lätt huden kan bli på grund av de starka kemikalier som finns i många hudvårdsprodukter som inte är ekologiska.

2. Acnen kan minska. Eftersom att många "starkare" produkter för acne i bland kan torka ut huden väldigt mycket händer det i många fall att huden börjar tillföra ännu mer oljor och fett vilket kan leda till ännu mera acne. Genom att använda skonsamma och ekologiska hudvårdsprodukter kan du lugna ner irriterad hud så att du tillslut bli av med acnen.

Att man hellre äter ekologisk mat för att det är bättre för miljön och bättre för hälsan är många måna om, men ibland kan man glömma bort att det vi smörjer in och tvättar oss med också absorberas av kroppen. Ekologiska produkter innehåller ytterst få ämnen som är farliga för miljön och inga bekämpningsmedel, vilket är bra både invändigt som utvändigt.


Ställ gärna några frågor om ni har det! :)
Likes

Comments