View tracker

lilly

Lilla älsklingen är nu tre månader. Min lilla älskade gosunge. Tack för att du kom och gjorde mitt liv helt perfekt.

Inatt vaknade jag av att hon låg och jollrade och skrattade kl 3. Busunge, så vi kramades i kanske 15 minuter sen somnade vi om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Samma vajer morgon, kaffe medan Lillsan busar i siffran eller babygymmet.

Det händer så mycket nu. Hon är inte stilla en sekund och rullar från mage till rygg och tvärt om hur enkelt som helst, hon har även fattat att hon kan stoppa saker i munnen nu så allt åker till munnen men det roligaste av allt är att det ser ut som hon försöker åla sig framåt när hon ligger på golvet. Också blir hon jätteledsen när hon inte kommer framåt 🙊🙈 haha det är så gulligt

Likes

Comments

View tracker

Riktigt kyligt senaste dagarna

Lilly har varit så ledsen nu i två dygn och igår hade hon lite feber. Kände i hennes mun och det känns som en liten tand håller på kika fram.. Det är väldigt tidigt men kan ju också ta flera månader till innan den kommer fram helt, men det är definitivt en liten tand där under så vi får väl se när den kommer fram. Man kan se att det är lite rött och irriterat..

Så inatt har hon legat och ålat sig och gnytt hela natten vilket resulterar i ingen sömn för mig. Tillslut fick hon sova med mig i sängen och då sov hon i alla fall tre timmar!


Tur det finns kaffe..

Likes

Comments

Livet, lilly

Mitt lilla charmtroll!

Så stor redan. Tiden går verkligen sjukt snabbt sen hon kom till världen.

Nu är hon tre månader, 60 cm lång och väger knappa 5 kilo. Hon ligger på övre kurvan för längd, växer massor på längden tyvärr ligger inte hennes vikt enligt sin egen kurva. Men vi tror att det är för att hon är mjölkproteinallergisk och då kan de bli så att de inte riktigt går upp i vikt.
Hon har ju bara ätit mjölkfritt i några veckor och nu är hon en matglad liten tjej så förhoppningsvis går hon upp lite bättre nu.

Hon har börjat sova i sin egen säng också, men vaknar fortfarande mellan 1-2 gånger om natten och äter.Likes

Comments

Min skatt.

Vad ska det bli av dig min lilla söta tjej? Jag vet inte men det ska bli spännande att följa dig genom livet.

För övrigt fick jag sjukt obehagliga kommentarer på min blogg och funderade på att stänga ner den. Funderar på hur man anonymt orkar skriva sån skit, men så kom jag fram till att det måste vara någon stackars patetisk människa som ändå sitter där och mår skit bakom sin skärm.
Kommer aldrig sluta förundras..

Likes

Comments

lilly

Lillsan var inte imponerad. Hon sov hela resan. Det var inte ens lite spännande tyckte hon.

Likes

Comments

Livet

Norrland.
Älskar att komma hem.
Lilly var också nöjd. Vilken tur hon har som har så många som älskar henne..

Igår var mamma barnvakt en stund och jag åt en riktigt god middag på Rex i Umeå.
Hann till och med börja sakna fluffkinderna..Likes

Comments

lilly

Lilly bestämde sig för att vakna kl 4 imorse och är nu supergrinig för hon vägrar sova.
Finns för mycket spännande att kolla på.

Vi har lyssnat på babblarna i typ en timme nu. Det blev tydligen väldigt poppis..


Om precis en vecka ska vi flyga upp till Norrland och hälsa på min familj. Lillys första flygtur :) ska bli så himla mysigt.

Likes

Comments

Livet

När vi drog ner till södra Sverige och köpte den här godingen efter vår gamla fick skrotas efter en krock. En gång Rover alltid Rover...

Kanske den snyggaste bilen någonsin, tycker de förstört sporten lite med sin nya design. Nu ser den ut som vilken SUV som helst.. Hela grejen är ju att de Alltid varit stora, klumpiga och kantiga! Är glad att vi har en stor bil, underlättar verkligen när man har barnvagn och grejer med sig överallt.Haha för 6 år sedan sa jag "en dag ska jag ha en Rover".. 😎

Likes

Comments

Igår var jag på mammagrupp på BVC här i närheten. Verkligen jätte trevligt tycker jag eftersom jag inte känner så mycket folk här nere och speciellt inte som har barn.

Min lilla tjej mår så mycket bättre nu och har inte alls ont i magen längre. Så allt tyder på att hon har komjölksallergi och förhoppningsvis växer det bort när hon blir lite äldre.

För övrigt har jag 4 nätter i rad nu fått sova 6-7 timmar i sträck då Lilly slocknat vid 10 och sedan sovit utan matpaus. Har gjort så att jag precis innan hon somnar ger henne lite extra mat och det blev succé. Utvilad glad bebis och utvilade och glada föräldrar! :) får vara tacksam så länge det varar!

Likes

Comments