Har min favoritblus på mig idag. Tänkte att det kanske kanske får mig på lite bättre humör. Slutade med att jag kastade av mig alla kläder, tog en dusch och tog på mig myskläder!

Vi var i alla fall ute på en lång, långsam promenad i solen. Så härligt höstväder!

Vad har ni gjort idag? ✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så otroligt glad att jag får möjlighet att vara föräldraledig. Det är så mysigt och roligt att få vara hemma med henne. Hon som kom och förändrade allt.

Jag funderar ibland på vad jag gjorde innan? Jag kommer knappt ihåg hur livet såg ut. Visst har det varit tufft många gånger men det är så värt det!

Jag väljer att dela med mig av några procent av det som händer i mitt liv. De delarna jag vill visa och dela med mig av. Alla har vi tunga perioder men om det är något jag lärt mig så är det att det är övergående och jag tycker inte om att gräva ner mig när saker blir svåra! Därför har jag inte valt att dela med mig av diverse saker här eller på Instagram.

Kom ihåg att vi är alla människor och vi har alla dagar som är minde bra även om det inte ser ut så på sociala medier! 😘

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Har det inte varit för tråkigt väder?
Jag gillar inte att vara negativ men jag älskar att vara ute med Lilly. Vi var ute en stund idag men sen sprang hon in själv och då var vi båda som två isbitar.

Jag fryser konstant 😅 orkar inte.

Har ni gjort något kul?

Hur gosig är hon inte? Vill mest kramas hela dagarna, jag älskar det! 😭❤️ underbara lilla kärleksgos!

Likes

Comments

Vet ni vad jag har gjort?


Har äntligen fixat ett nytt gymkort, det har glömts bort i flytt osv..
Så nu kanske det blir någon ordning! Ska försöka träna på morgonen innan Lilly vaknar, det finns faktiskt inga ursäkter nu när vi har ett gym mittemot vår port! Ändå tar de emot att släpa sig över gatan. Känner att det är dags att komma igång nu, Lilly är trots allt 1 år och jag skulle behöva lite mer muskler.


Brukar ni träna? Och i så fall vad tränar ni?


This post contains adlinks from Adviral

Här hittar ni dessa underbara träningskläder från Stronger!


Pompeii / Vietnam / Militia

Likes

Comments

För några dagar sedan var det tre månader sedan vi gifte oss. Vi gifte oss litet och sen åkte vi direkt till Kroatien. Det var U N D E R B A R T. Det är säkert härligt att ha ett stort bröllop också men detta var precis som jag ville ha det. Ingen stress, inga krav. Bara få vara med min mysiga lilla familj.


Vi kommer att ha en fest förhoppningsvis nästa sommar när vi firar ett år som gifta! Kolla nedan, hur underbart ser det inte ut? och det var precis lika underbart som det såg ut!!Likes

Comments

Godmorgon 😴

Lilly fortsätter sova med oss vilket betyder att jag sover ungefär ingenting då hon är som en liten ninja. Sen sover hon ganska dåligt själv också då hon vaknar varje gång någon av oss rör sig. Får se om hon vill börja sova i sin säng igen bredvid oss. Kanske kan fungera.

Vad ska ni hitta på idag?

Vi ska bara vara hemma och slappa för jag har ganska mycket huvudvärk idag faktiskt. Lite kaffe kanske kan fixa det dock! ☕️

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så har hösten kommit, det är så mysigt förutom att jag nu kommer frysa fram till och med Juni nästa år ungefär. Är så sugen på en Rosa jacka, hittade en som jag älskar. Den är dock väldigt dyr så jag la ner det projektet. Gillar denna från Filippa K också!


Likes

Comments

Godmorgon! 
Fredag igen, veckorna fortsätter att flyga förbi. Lilly blir bara större och större. Denna bilden är från förra hösten, HUR SÖT? Älskar att hon har en likadan mössa den här hösten som dessutom är hennes favoritmössa. Hon brukar ta på sig den och gå omkring innomhus.

Lilly sover väldigt bra igen i alla fall, så länge hon sover i våran säng! Funderar på om vi ska köpa en växasäng till henne i stället då hon inte alls gillar sin spjälsäng längre och då kan även jag lägga mig i hennes säng. Just nu får vi inte riktigt plats då hon är en liten ninja och sparkar ur sin pappa ur sängen! hehe..

När har ni bytt från spjälsäng?

Hoppas ni får en fin dag!
Kram


Likes

Comments

Har inte så bra koll på faser som vissa andra föräldrar men något är det! För Lilly är som en liten miniapa just nu. Hon ska helst vara hos någon av oss hela tiden. Här om dagen somnade hon i min famn i soffan!! Hur mysigt? 😭 Jag njuter verkligen för hon har redan fyllt ett år och snart flyttar hon väl ut.

Så underbart med hennes minikramar och pussar!
Förutom detta så har hon också världens humörsvängningar, får hon inte som hon vill blir hon oerhört arg och för oss blir det ganska jobbigt då hon även får så kallade affektkramper.
Det är så sjukt obehagligt.

Hon skriker då tills hon slutar andas, svimmar och i värsta fall får som kramper. Det har kommit oftare sen detta började och det är lika obehagligt varje gång. Jag hoppas så innerligt att detta växer bort innan hon ska börja på förskola för min största rädsla är att någon pedagog inte hinner plocka upp henne när hon blir såhär... under dessa anfall måste man hålla henne så snart man kan för när hon sedan vaknar är hon jätteledsen och rädd! Det gör verkligen så ont i hjärtat fast jag vet att det inte är farligt, det värsta är om det händer bland folk för då blir andra väldigt rädda och stressar upp sig, vilket gör allt värre!


Har någon annan haft barn med affektkramper? När har de i så fall slutat för era barn? 

Likes

Comments